angiepep
Νεοφερμένο μέλος
Η angiepep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

08-12-22

05:52
Καλησπέρα, είμαι 22 ετων και έδωσα πανελλήνιες το 2018. Λόγω λανθασμένων επιλογών και ενώ είχα περάσει την πρώτη φορά σε σχολή (Κοινωνική Ανθρωπολογια) , αποφάσισα να ξανά δώσω φέτος πανελλήνιες για να ακολουθήσω το όνειρο μου (ψυχολογια). Έχω ξεκινήσει μαθήματα από τον Αύγουστο. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ για την έκβαση την όλης διαδικασίας. Πιστεύετε με συστηματικό διάβασμα βγαίνει ε?
Obi-Wan Kenobi
Δραστήριο μέλος
Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.

08-12-22

09:46
Βγαινει το διαβασμα.Εδω τα καταφερα εγω που εδωσα στα 39!θα τα πας περιφημα!
featherfuck
Νεοφερμένο μέλος
Η featherfuck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

08-12-22

10:11
Μπράβο σου! Πότε δεν είναι αργά να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας!Καλησπέρα, είμαι 22 ετων και έδωσα πανελλήνιες το 2018. Λόγω λανθασμένων επιλογών και ενώ είχα περάσει την πρώτη φορά σε σχολή (Κοινωνική Ανθρωπολογια) , αποφάσισα να ξανά δώσω φέτος πανελλήνιες για να ακολουθήσω το όνειρο μου (ψυχολογια). Έχω ξεκινήσει μαθήματα από τον Αύγουστο. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ για την έκβαση την όλης διαδικασίας. Πιστεύετε με συστηματικό διάβασμα βγαίνει ε?
Obi-Wan Kenobi
Δραστήριο μέλος
Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.

08-12-22

10:14
Ειναι μια ηλικια που ξερεις τι θες για να αλλαξεις επαγγελμα.Το κακο ειναι εισαι μονος στην σχολη και νιωθεις καπως..
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

08-12-22

11:34
Άμα κάνεις λίγη γυμναστική και έχεις χαμηλό % bodyfat η ηλικία κρύβεται, να ξέρεις.Ειναι μια ηλικια που ξερεις τι θες για να αλλαξεις επαγγελμα.Το κακο ειναι εισαι μονος στην σχολη και νιωθεις καπως..
Μόλις κρεμάσει το μάγουλο φαίνεται η ηλικία.
Εγώ προσωπικά διατηρώ πολύ χαμηλό % bodyfat (χωρίς να κάνω ιδιαίτερη γυμναστική) και ενώ είμαι 23 όλοι με περνάνε για 17χρονο.
Obi-Wan Kenobi
Δραστήριο μέλος

08-12-22

14:36
Ειμαι 39 κ επειδη γυμναζομαι απο 5,με κανουν για 28 κ αμα ξυριστω ευκολα 17!
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

08-12-22

15:20
Φίλος μου είσαι!Ειμαι 39 κ επειδη γυμναζομαι απο 5,με κανουν για 28 κ αμα ξυριστω ευκολα 17!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

08-12-22

15:45
Καλησπέρα, είμαι 22 ετων και έδωσα πανελλήνιες το 2018. Λόγω λανθασμένων επιλογών και ενώ είχα περάσει την πρώτη φορά σε σχολή (Κοινωνική Ανθρωπολογια) , αποφάσισα να ξανά δώσω φέτος πανελλήνιες για να ακολουθήσω το όνειρο μου (ψυχολογια). Έχω ξεκινήσει μαθήματα από τον Αύγουστο. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ για την έκβαση την όλης διαδικασίας. Πιστεύετε με συστηματικό διάβασμα βγαίνει ε?
Όσο ζεις θα διαβάζεις.

Μπορεί να ξέφυγα λίγο από το θέμα αλλά μου κάνει εντύπωση πως το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και η θρησκευτική μας κουλτούρα μας γεμίζει ενοχές αν κάτι δεν πάει καλά...με βάση τι όμως; Τις επιδιώξεις τρίτων; Ποτέ δεν άκουσα έναν να επαινέσει κάποιον να ανακαλύψει τον εαυτό του, να δοκιμάσει, να δει τι θέλει και έτσι φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε παιδιά στην τρίτη λυκείου να υπερεκτιμούν τη σημασία των πανελλαδικών εξετάσεων με συνέπειες στο τέλος, να μην επιλέγουν αυτό που θέλουν αλλά εκείνο που θέλουν οι γονείς τους κυρίως.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

08-12-22

17:27
Στην κοινωνία που έχουμε δομήσει το να ανακαλύπτεις πως είσαι unhappy με μια κατάσταση και να θες να την αλλάξεις σε καθιστά άμεσα αποτυχημένο στα μάτια των άλλων. Απο εκεί πηγάζουν όλες οι ενοχές. Κανένας άνθρωπος δεν είναι τρελός να έχει ενοχές για κάτι που δεν τον έχουν κάνει να πιστέψει πως είναι πράγματι κακό.Μπορεί να ξέφυγα λίγο από το θέμα αλλά μου κάνει εντύπωση πως το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και η θρησκευτική μας κουλτούρα μας γεμίζει ενοχές αν κάτι δεν πάει καλά...με βάση τι όμως; Τις επιδιώξεις τρίτων; Ποτέ δεν άκουσα έναν να επαινέσει κάποιον να ανακαλύψει τον εαυτό του, να δοκιμάσει, να δει τι θέλει και έτσι φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε παιδιά στην τρίτη λυκείου να υπερεκτιμούν τη σημασία των πανελλαδικών εξετάσεων με συνέπειες στο τέλος, να μην επιλέγουν αυτό που θέλουν αλλά εκείνο που θέλουν οι γονείς τους κυρίως.
Και για να μην μείνει και η θεματοθέτρια χωρίς το κουράγιο που χρειάζεται.
Ναι απολύτως, όρεξη και συγκέντρωση να υπάρχει για να κάνεις το διάβασμα σου και όλα γίνονται εφόσον προσπαθήσεις αρκετά !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kostass13
- kathleenn
- ElenaS
- Hased Babis
- Corfu kitty
- EFAKIT
- mermaid89
- T_I_Anastasia
- topg
- Alessandra Eliza
- Enhypen
- WjemaW
- athinoula
- DeWiN
- Magigi
- Olakalamallon
- SoyN
- Arvacon
- Τρελας123
- Applepie
- charmander
- Maynard
- kleoniki05
- Helen06
- augustine
- P.Dam.
- giannhs2001
- JoannaVas
- Wonderkid
- Joji
- Ryuzaki
- angiepep
- katia.m
- Miranda32
- Schlimazel
- hirasawayui
- angies
- ggl
- eukleidhs1821
- featherfuck
- Αναστασία197
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Dr. Gl. Luminous
- oups
- ένας τυχαίος
- Έλενα Παπαμακαριου
- User2350
- Steliosgkougkou
- Philologist
- korlef
- Giii
- Scandal
- ismember
- rempelos42
- Paragontas7000
- kiyoshi
- Makisd
- Kitana
- johnsala
- Sofos Gerontas
- Pharmacist01
- cinnamongirl
- Meow
- louminis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.