Ξαναδινω Πανελλήνιες αλλά..

Astrapig

Νεοφερμένος

Η Astrapig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Πέρση έδωσα πανελλήνιες και διάβασα πάρα πολύ λίγο και έγραψα 6.444. Αίσχος. Ξαναξεκινησα να διαβάζω από τον Νοέμβριο με στόχο Μηχανικός Πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη το οποίο έχει βάση κάπου στα 12.800. Το θέμα είναι πως τις τελευταίες 4 εβδομάδες είχα ένα πρόβλημα υγείας που ακόμα δεν έχει διορθωθεί με αποτέλεσμα να χάσω πάρα πολλά μαθηματα. Φανταστείτε είμαι ακόμα στην συνέχεια στα μαθηματικά. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ άσχημα άμα θα μπορέσω να γράψω έστω 13κ γιατι πραγματικά δεν θυμάμαι τίποτα. Επίσης, δεν μπορώ να αποφασίσω με ποιο σύστημα να ήταν καλύτερα να δώσω και όταν ρωτάω τους καθηγητές μου λένε πως είναι δικιά μου απόφαση και δεν θέλουν να με βοηθήσουν. Άμα ξεκινήσω να διαβάζω σε καμία εβδομάδα υπάρχει μέλλον? Να ελπίζω για μεταγραφή? Με ποιο σύστημα θα αμέ οφελησει να δώσω για να περάσω στο πανεπιστήμιο της Σινδου?
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Να φανταστώ από την κατεύθυνση των οικονομικών δίνεις; Αν ναι, σκέψου ότι ΑΕΠΠ και ΑΟΘ έχεις λιγότερη ύλη, οπότε, από αυτήν τη σκοπιά, σε συμφέρει να δώσεις με το παλιό σύστημα.

Σε σχέση με τον χρόνο, τώρα, αν το πιάσεις ζεστά, σε βγάζει. Αλλά, όπως όλα τα πράγματα, θέλει δουλειά. Δυστυχώς, μέχρι τη συνέχεια δεν έχεις δει ακόμα το ζουμί των μαθηματικών της Γ' λυκείου - παράγωγο και τα σχετικά θεωρήματα - οπότε τα δύσκολα είναι μπροστά σου, αλλά ακόμα έχεις 3 μήνες, σχεδόν - άμα μπει και ο κορωνοϊός στη μέση, μπορεί και λίγο παραπάνω.

Όλα αυτά δε στα λέω για να σε αποθαρρύνω, αλλά για να έχεις μία εικόνα του τι συμβαίνει από εδώ κι εμπρός.
 

jimis2001

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Χρόνος υπάρχει ακόμα για διάβασμα ιδιαίτερα άμα ο στόχος είναι 13000 οπότε μην σε αποθαρρύνει άμα δεν μπορείς να γράψεις πάνω από 13 στα μαθηματικά γιατί από τα άλλα μαθήματα μπορείς να βελτιωθείς. Το θέμα με τα συστήματα είναι ότι διαφορετικά άτομα θα δώσουν σε διαφορετικά θέματα, είναι σίγουρο ότι οι βάσεις δεν θα είναι ίδιες στα δύο συστήματα. Η επιλογή βασίζεται καθαρά στο κατά πόσο έχεις εμβαθύνει στην νέα ύλη που θέλει το νέο σύστημα. Άμα νιώθεις σίγουρος για τις γνώσεις σου τότε μπορείς να δώσεις με νέο, αν δεν τα θυμάσαι καλά τότε είναι πιο πρακτικό εξαιτίας χρόνου να δώσεις με το παλιό που έχεις ήδη δώσει μία φορά. Η μεταγραφή δεν είναι δυνατή διότι υπάρχουν μόνο 2 πανεπιστήμια με αυτά τα τμήματα, ΠΑΔΑ και ΔΙΠΑΕ, το τελευταίο έχει τμήματα στην Σίνδο και στις Σέρρες αλλά εάν πιάσεις τα μόρια μόνο για Σέρρες τότε μπορείς να πάρεις μεταγραφή μόνο στην Αθήνα και όχι στην Σίνδο. Τα θέματα της μεταγραφής και μηχανογραφικού κλπ μπορείς να τα σκεφτείς μετά τις πανελλήνιες. Το σημαντικό είναι το διαβάσμα εφόσον η υγεία το επιτρέπει και η καλή ψυχολογία:dance3:
 

Κλημεντίνη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,658 μηνύματα.
Οι καθηγητες δεν παίρνουν θεση γιατι οι βασεις ειναι τελείως απρόβλεπτες στο παλιό :)
Προσωπικά θα σου έλεγα πανε με το νεο .
Να παλέψεις για πολλες θεσεις +αλλες σχολες.
3 μηνες έχεις μπροστά σου.
Εμπιστευσου τον καθηγητή / φροντιστή σου κι ολα θα πανε καλα :)))
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top