Προσωπικά εγώ είχα ήδη κανονίσει πανεπιστήμιο Μ. Βρετανία. Είναι όλα έτοιμα και το μόνο που μένει είναι να πω ναι. Όμως δε θα το κάνω.
Ήθελα πρώτα να γράψω πανελλήνιες καλά και μετά ότι ήταν να γίνει θα γινόταν. Μου έλεγαν ότι "σίγουρα έχεις το μεγαλύτερο, θα σκίσεις" κλπ, μέχρι που ήρθαν οι πανελλήνιες και κατάλαβα ότι δεν το είχα πάρει στα σοβαρά. Ένα 17/17.3 παίζει να έγραψα και είμαι ΠΑΡΑ πολύ απογοητευμένος!
Ωστόσο θα ξαναδώσω του χρόνου, ίσως μετά να πάω πράγματι έξω αλλά πρώτα θέλω να γράψω πανελλήνιες. Για εμένα θα το κάνω, όχι για να πάω έξω ή για να μείνω εδώ! Είναι οι πρώτες εξετάσεις που έχω αποτύχει και με έχει στιγματίσει, αλλά θα είμαι έτοιμος να προσπαθήσω ξανά!
Αν είχα γράψει αυτό που περίμενα θα έφευγα φέτος, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω ηττημένος...
Γι'αυτό θα πάω Θεσσαλονίκη, σε ένα μεγάλο φροντιστήριο και θα ξαναπροσπαθήσω. Δυστυχώς που μένω τώρα μόνο ιδιαίτερα έχει και οι καθηγητές είναι τραγικοί

. ---ΠΆΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΑ!!!
Να ξέρεις πάντως πως Αγγλία μπαίνεις εύκολα, αλλά βγαίνεις δύσκολα! Κάνε αυτό που νομίζεις σωστό και να θυμάσαι πως είναι μία χρονιά. Καλή τύχη~!!!