dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΥΓ. Aς μιλάτε και μέσω μσν δν πειράζει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστίνα20750
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά στο msn ή από email τελοσπαντων, πιστεύω είναι καλύτερα. Γίνεται και πιο συχνά, και είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις σχεδόν αμέσως... Σιγά σιγά εξασκείσαι και σχεδόν σε λίγα χρονάκια σκέφτεσαι στη γλώσσα εκείνη κι όχι στα ελληνικά (δηλ. δε μεταφράζεις!) Βέβαια, εγώ έχω τρομερό πρόβλημα, ντρέπομαι να μιλήσω. Καλύτερο θα ταν να έμενες σ'αυτές τις χώρες για ένα μικρό -αλλά σημαντικό- χρονικό διάστημα μετά ώστε ν'αποκτήσεις την προφορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πραγματικά είναι πολύ καλή εξάσκηση το να επικοινωνείς με ξένους.![]()
Αλλά στο msn ή από email τελοσπαντων, πιστεύω είναι καλύτερα. Γίνεται και πιο συχνά, και είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις σχεδόν αμέσως... Σιγά σιγά εξασκείσαι και σχεδόν σε λίγα χρονάκια σκέφτεσαι στη γλώσσα εκείνη κι όχι στα ελληνικά (δηλ. δε μεταφράζεις!) Βέβαια, εγώ έχω τρομερό πρόβλημα, ντρέπομαι να μιλήσω. Καλύτερο θα ταν να έμενες σ'αυτές τις χώρες για ένα μικρό -αλλά σημαντικό- χρονικό διάστημα μετά ώστε ν'αποκτήσεις την προφορά.![]()
χμ... αλλά αυτό δεν είναι το πιο πρακτικό

!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ratatouille
Νεοφερμένο μέλος

Proudqueen
Δραστήριο μέλος

Βέβαια, εγώ έχω τρομερό πρόβλημα, ντρέπομαι να μιλήσω.
κι εγω το ιδιο!
miv
Επιφανές μέλος

Πολλοί απο αυτούς ενδιαφέρονται είτε για ηλεκτρονική, είτε για ταχυδρομική επικοινωνία...
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιλάμε στα αγγλικά αλλά μόλις ανεβάσω λίγο το επίπεδό μου στα ισπανικά, θα μιλάμε και στα ισπανικά. Η αλήθεια είναι ότι από 'κει που δεν θυμόμουν καθόλου αγγλικά, έκανα εξάσκηση με αυτούς και ξαναθυμήθηκα

Επίσης πάλι μέσω myspace, από e-mails μιλάω με έναν Γερμανό.
Αλλά και το site που πρότεινε ο miv είνα εξίσου καλό. :iagree:
riasam
Εκκολαπτόμενο μέλος

elefthe
Νεοφερμένο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης έχω και μία από το ντουμπάι!Είναι μικρότερη 1-2 χρόνια νομίζω. Έχει πολύ πλάκα!!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.kidsmc.com/penpal/index.html
προτιμω τα γραμματα,οχι τα mail,εστω κι αν εχω μπολικους μεσω ιντερνετ.ασε που ανταλλαζουμε και δωρα

kambana
Δραστήριο μέλος

Φιλικά
kambana
dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα έχω χάσει επαφή με όλους αλλά αλληλογραφώ με μια κοπέλα από Αμερική ένα χρόνο τώρα περίπου...
Αλλά ακόμα να μου απαντήσει στο τελευταίο.

AnastaZia
Νεοφερμένο μέλος

παντως για να βρεις chat rooms με παιδια στην ηλικια σου βοηθαει αν εχεις my space hi5 κ τετοια αλλιως βρες στο yahoo η google για teen chat rooms...
αλλιως καλοκαιρι ερχεται τουρισμο η ελλαδα εχει πηγαινε καμια βολτα ολο κ καποιος τουριστας θα ζητησει καποια βοηθεια...:xixi:
spyridoul@
Νεοφερμένο μέλος

Εαν ενδιαφέρεσαι μπες στο www.penpalworld.com και φτιάξε προφίλ σύντομα κάποιος θα σου απαντήσει...

John Kort
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Εγώ παλιά επικοινωνούσα με έναν άγγλο μέσω μσν...Δηλαδή όχι μόνο με έναν με περισσότερους αλλά οι πιο πολλοί ήταν ανώμαλοι οπότε του μπλόκαραΠάντως όταν τον γνώρισα ήταν καλό παιδάκι...μετά έγινε ίμο...αφήστε...ότι να'ναι..Τέσπα φάση είχε μιλούσαμε αρκετά. Τώρα πια δεν μιλάμε επειδή άλλαξα μέιλ και δεν τον έχω κάνει άντ
Επίσης έχω και μία από το ντουμπάι!Είναι μικρότερη 1-2 χρόνια νομίζω. Έχει πολύ πλάκα!!
Ντουμπάι;;;;;;;;;; Κακούργα, την έκαψες την κοπελίτσα! Έτσι και μάθει ο πατέρας της οτι μπαίνει και στο Ιντερνετ, θα της βάλει κανα τσαντόρ ολόσωμο και θα τη στείλει μοναχή στη Μέκκα...Ξέρεις...στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τα σέβονται πολύ τα θυληκά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.