NtemiP@nd93
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NtemiP@nd93
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Είναι 4 χρόνια όλα τα εσπερινά. Σίγουρα, όλοι θα ήθελαν να κάνουν μόνον σε 3 χρόνια, αλλά πώς?
NtemiP@nd93
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει εσπερινό ΕΠΑΛ. Να η σελίδα ενός: https://3epal-esp-alexandr.evr.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=7 . Τα ίδια θα ισχύουν και για όλα.
Είναι 4 χρόνια όλα τα εσπερινά. Σίγουρα, όλοι θα ήθελαν να κάνουν μόνον σε 3 χρόνια, αλλά πώς?
![]()
Dias εσύ με έστειλες στο νυχτερινό της αλεξανδρούπολης.έλεος.Για Αθήνα μιλάμε.Επήσεις εγω εχω κάνει την 1η Λυκείου και δεν θα την ξανακάνω.Λέω αν τα 3 χρόνια ισχύουν ακόμη και αν ξεκινήσω στην 2α Λυκείου σε εσπερινο λύκειο.4 χρόνια είναι αν πας απο την αρχή αλλα αν πας απο τη 2α ισχύει??
Dias
Επιφανές μέλος

1) Σε ...έστειλα στην Αλεξανδρούπολη γιατί η σελίδα αυτού του εσπερινού ΕΠΑΛ είναι πολύ πιο κατατοπιστική από άλλες και περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για την εισαγωγή σε ανώτατες σχολές. Ότι ισχύει εκεί, ισχύει και για όλα τα εσπερινά ΕΠΑΛ της Ελλάδας.Dias εσύ με έστειλες στο νυχτερινό της αλεξανδρούπολης.έλεος.Για Αθήνα μιλάμε.Επήσεις εγω εχω κάνει την 1η Λυκείου και δεν θα την ξανακάνω.Λέω αν τα 3 χρόνια ισχύουν ακόμη και αν ξεκινήσω στην 2α Λυκείου σε εσπερινο λύκειο.4 χρόνια είναι αν πας απο την αρχή αλλα αν πας απο τη 2α ισχύει??
2) Αφού τελείωσες την Α τάξη, αν (εφόσον εργάζεσαι) πας στο εσπερινό, για να πάρεις απολυτήριο, λογικά πρέπει να κάνεις τη Β, τη Γ και τη Δ. Τι άλλο νομίζεις ότι θα μπορούσε να γίνει?

NtemiP@nd93
Νεοφερμένο μέλος

1) Σε ...έστειλα στην Αλεξανδρούπολη γιατί η σελίδα αυτού του εσπερινού ΕΠΑΛ είναι πολύ πιο κατατοπιστική από άλλες και περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για την εισαγωγή σε ανώτατες σχολές. Ότι ισχύει εκεί, ισχύει και για όλα τα εσπερινά ΕΠΑΛ της Ελλάδας.
2) Αφού τελείωσες την Α τάξη, αν (εφόσον εργάζεσαι) πας στο εσπερινό, για να πάρεις απολυτήριο, λογικά πρέπει να κάνεις τη Β, τη Γ και τη Δ. Τι άλλο νομίζεις ότι θα μπορούσε να γίνει?
![]()
Αν ήξερα το οτι θα έπρεπε να κάνω και την Δ δεν θα ρώταγα εξαρχής οπότε μην το παίζεις έξυπνος.Πολύ απλά μπορούσες να μην πεις καν στον κόπο να απαντήσεις στο ερώτημά μου...
Dias
Επιφανές μέλος

Συγνώμη λοιπόν που έψαξα και απάντησα σε ότι ρώτησες. Άλλη φορά αν ρωτήσεις κάτι, θα σου απαντήσω μόνον αν η απάντηση θα είναι αυτή που θα σε ευχαριστήσει. Καλή σου νύχτα.Αν ήξερα το οτι θα έπρεπε να κάνω και την Δ δεν θα ρώταγα εξαρχής οπότε μην το παίζεις έξυπνος.Πολύ απλά μπορούσες να μην πεις καν στον κόπο να απαντήσεις στο ερώτημά μου..

NtemiP@nd93
Νεοφερμένο μέλος

Συγνώμη λοιπόν που έψαξα και απάντησα σε ότι ρώτησες. Άλλη φορά αν ρωτήσεις κάτι, θα σου απαντήσω μόνον αν η απάντηση θα είναι αυτή που θα σε ευχαριστήσει. Καλή σου νύχτα.
![]()
Μαλλον δεν κατάλαβες.Σε ευχαριστω που εψαξες αλλα δεν μου ειπες περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο.Ολοι μπορουν να ποσταρουν μια ιστοσελιδα σε καποιο αλλο ποστ αλλα θα επρεπε αν δωσεις περισσοτερες πληροφοριες και για ποιο λογο μου εδωσες την σιγκεκριμενη ιστοσελιδα.Ετσι δεν θα είχε γίνει αυτη η παρεξηγηση.
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαλλον δεν κατάλαβες.Σε ευχαριστω που εψαξες αλλα δεν μου ειπες περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο.Ολοι μπορουν να ποσταρουν μια ιστοσελιδα σε καποιο αλλο ποστ αλλα θα επρεπε αν δωσεις περισσοτερες πληροφοριες και για ποιο λογο μου εδωσες την σιγκεκριμενη ιστοσελιδα.Ετσι δεν θα είχε γίνει αυτη η παρεξηγηση.
Μια χαρά απάντηση έδωσε ο Dias σε αυτά που ρώτησες!Σου έδωσε και site σχολείου ως πηγή!Λέει καθαρά οτι το εσπερινό ΕΠΑΛ είναι 4 χρόνια και απευθύνεται σε εργαζόμενους μαθητές!Τώρα για το οτι έχεις τελειώσει την Α Λυκείου σε ημερήσιο ΕΠΑΛ λογικά θα κάνεις άλλα 3 χρόνια!Μπορείς όμως πολύ απλά, εύκολα και ωραία να ρωτήσεις στο σχολείο σου!Το μόνο που δεν απάντησε είναι αν περνάς σε ΑΕΙ και ΤΕΙ!Απο εσπερινό ΕΠΑΛ μπορείς να περάσεις μόνο σε ΤΕΙ!Δεν είμαστε το Υπουργείο...το ischool είμαστε!Αμα δεν σε ικανοποιούν οι απαντήσεις, μπορείς να απευθυνθείς στους αρμοδίους του Υπουργείου, στο γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στο σχολείο σου!Ελπίζω να βοήθησα!
NtemiP@nd93
Νεοφερμένο μέλος

Μια χαρά απάντηση έδωσε ο Dias σε αυτά που ρώτησες!Σου έδωσε και site σχολείου ως πηγή!Λέει καθαρά οτι το εσπερινό ΕΠΑΛ είναι 4 χρόνια και απευθύνεται σε εργαζόμενους μαθητές!Τώρα για το οτι έχεις τελειώσει την Α Λυκείου σε ημερήσιο ΕΠΑΛ λογικά θα κάνεις άλλα 3 χρόνια!Μπορείς όμως πολύ απλά, εύκολα και ωραία να ρωτήσεις στο σχολείο σου!Το μόνο που δεν απάντησε είναι αν περνάς σε ΑΕΙ και ΤΕΙ!Απο εσπερινό ΕΠΑΛ μπορείς να περάσεις μόνο σε ΤΕΙ!Δεν είμαστε το Υπουργείο...το ischool είμαστε!Αμα δεν σε ικανοποιούν οι απαντήσεις, μπορείς να απευθυνθείς στους αρμοδίους του Υπουργείου, στο γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στο σχολείο σου!Ελπίζω να βοήθησα!
Και να υποθέσω εσύ είσαι ο Δικηγόρος του?

elnionio
Νεοφερμένο μέλος

sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και να υποθέσω εσύ είσαι ο Δικηγόρος του?![]()
Δεν είμαι δικηγόρος κανενός, απλά καλό θα ήταν να ρίξεις λίγο τους τόνους!
Το νυχτερινο επαλ ειναι 4 χρονια αφου εκανες μια χρονια θα κανεις αλλα 3,υπαρχη η δυνατοτητα να δωσεις και για ΑΕΙ..............![]()
Ναι όντος περνάς σε ΑΕΙ παράληψης μου!

GeoGR
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasos12345
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasos12345
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.