tomi_77
Νεοφερμένο μέλος

Ειστε ντροπαλα ατομα? Χαμηλων τονων? Η συμπεριλαμβανεστε στην κατηγορια του τυπου: χαλαρά και μια χαρά? Εγω προσωπικα ανηκω στην πρωτη, δηλαδή ειμαι πολυ ντροπαλό παιδι, δεν ανοιγομαι ευκολα στον αλλο..!! Γενικα ειμαι κλειστος σαν χαρακτηρας, και πρεπει να το γνωρισω τον αλλο για να του ανοιχτω..!!

Μερικες φορες οταν μιλαω με κοπελες, χωρις να το θελω βεβαια νιωθω μια εξαψη, και αρχιζω και κοκκινιζω...!! Ειναι κατι που μου εχει κουσουρι..!! Το παλευω ειναι η αληθεια, αλλα...!!
Σας εχει συμβει ποτε να παθετε τιποτα απο τα παραπανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο η ντροπαλότητα συνάδει απόλυτα με το προφίλ του ατόμου "χαμηλών τόνων"... Είμαι (νομίζωΚαταρχήν καλησπέρα σε ολα τα παιδια του i-school..!! Eιμαι θα ελεγα σχετικα καινουργιο μελος εδω στο φορουμ και χωρις να το πολυσκεφτω ειπα να ανοίξω αυτο το θέμα..!! Η ερώτηση θεωρώ οτι ειναι σχετικα πολυ απλή.
Ειστε ντροπαλα ατομα? Χαμηλων τονων? Η συμπεριλαμβανεστε στην κατηγορια του τυπου: χαλαρά και μια χαρά? Εγω προσωπικα ανηκω στην πρωτη, δηλαδή ειμαι πολυ ντροπαλό παιδι, δεν ανοιγομαι ευκολα στον αλλο..!! Γενικα ειμαι κλειστος σαν χαρακτηρας, και πρεπει να το γνωρισω τον αλλο για να του ανοιχτω..!!
Μερικες φορες οταν μιλαω με κοπελες, χωρις να το θελω βεβαια νιωθω μια εξαψη, και αρχιζω και κοκκινιζω...!! Ειναι κατι που μου εχει κουσουρι..!! Το παλευω ειναι η αληθεια, αλλα...!!

Όσον αφορά τις σχέσεις μου με το άλλο φύλο, δε νομίζω να αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσο χρονών είσαι; Στο σχολείο τι παιδί ήσουν; Συμμετείχες σε δραστηριότητες ή καθόσουν μόνη σε ενα παγκάκι πχ;
μόνος*

Stefania96
Νεοφερμένο μέλος

Βέβαια μερικές φορές ντρέπομαι όταν συναντάω κάποιον που μου αρέσει................ντρέπομαι.....απλά δεν αισθάνομαι τόσο άνετα...κατά τα άλλα όλα εντάξει

cha0s
Περιβόητο μέλος

μόνος*![]()
Οντως! Είδα αυτό το ροζουλιάρικο avatar και υπέθεσα οτι θα είναι κορίτσι
tomi_77
Νεοφερμένο μέλος

παω στα 21...!! Κοιτα αυτο που λεω αρχισε να μου συμβαινει απο την το τελος της β' προς γ'΄λυκειου, παλιοτερα ουτε ειχα ολα τα θεματα και γενικα που ημουν οσα πανε και οσα ερθουν..!! Δεν ξερω ομως μεγαλωνοντας αρχισα να αποκτω ολες αυτες τις ανασφαλειες...!!! Απο μικρος ημουν παιδι, και μεσα σε ολα ημουν, και τις βλακειες μου εκανα, αλλα τωρα νιωθω περισσοτερη ανασφαλεια..!! Ορισμενες φορες και αμηχανα..!! δεν ξερω πως να το εξηγησω..!!! Γιάυτο και ειπα να ανοιξω το θεμα, για να δω αν και καποιος αλλος εχει βρεθει ποτε σε παρομοια θεση..!!Πόσο χρονών είσαι; Στο σχολείο τι παιδί ήσουν; Συμμετείχες σε δραστηριότητες ή καθόσουν μόνη σε ενα παγκάκι πχ;
Πόσο χρονών είσαι; Στο σχολείο τι παιδί ήσουν; Συμμετείχες σε δραστηριότητες ή καθόσουν μόνος σε ενα παγκάκι πχ;
ε καινουργιος ειμαι ακομα...!! θα το αλλαξω που θα παει..!!Οντως! Είδα αυτό το ροζουλιάρικο avatar και υπέθεσα οτι θα είναι κορίτσι

Joaquín
Διάσημο μέλος

Καταρχήν καλησπέρα σε ολα τα παιδια του i-school..!! Eιμαι θα ελεγα σχετικα καινουργιο μελος εδω στο φορουμ και χωρις να το πολυσκεφτω ειπα να ανοίξω αυτο το θέμα..!! Η ερώτηση θεωρώ οτι ειναι σχετικα πολυ απλή.
Βασικά, άλλο ντροπαλός και άλλο χαμηλών τόνων, όμως απ'ότι καταλαβαίνω για τη ντροπαλότητα θες να μιλήσεις.
Προσωπικά, ήμουν αρκετά ντροπαλός παλιότερα όμως ειλικρινά μόνο να χάσεις έχεις από αυτή τη συμπεριφορά.Δε νομίζω ότι κάποιος γεννιέται ντροπαλός, και έτσι προτείνω να προσπαθείς να είσαι κοινωνικός και ανοιχτός.Να μιλάς, να μη σκέφτεσαι πολύ όταν κάνεις ψιλοκουβέντα μήπως και πεις βλακεία.Η ντροπαλότητα δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης και χαμηλής αυτοεκτίμησης.Άλλο μεγάλο λάθος.Να μην πιστεύεις στις ικανότητές σου και να μην εκτιμάς την προσωπικότητά σου συνολικά.
Χρησιμοποιείς 2-3 φορές το ρήμα "ανοίγομαι".Τι σημαίνει αυτό;Τι σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίσεις τον άλλο για του "ανοιχτείς";Τι περιμένεις να συζητήσεις με κάποιο άτομο που δε γνωρίζεις;
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

παω στα 21...!! Κοιτα αυτο που λεω αρχισε να μου συμβαινει απο την το τελος της β' προς γ'΄λυκειου, παλιοτερα ουτε ειχα ολα τα θεματα και γενικα που ημουν οσα πανε και οσα ερθουν..!! Δεν ξερω ομως μεγαλωνοντας αρχισα να αποκτω ολες αυτες τις ανασφαλειες...!!! Απο μικρος ημουν παιδι, και μεσα σε ολα ημουν, και τις βλακειες μου εκανα, αλλα τωρα νιωθω περισσοτερη ανασφαλεια..!! Ορισμενες φορες και αμηχανα..!! δεν ξερω πως να το εξηγησω..!!! Γιάυτο και ειπα να ανοιξω το θεμα, για να δω αν και καποιος αλλος εχει βρεθει ποτε σε παρομοια θεση..!!
Κι εγώ βίωσα μεγάλες αλλαγές !

Α και γενικά, σε καταστάσεις που δεν αντέχεις απλά να φεύγεις, μην αλλάξεις για χάρη τους.

tomi_77
Νεοφερμένο μέλος

δεν ξερω η αληθεια οτι το ολο πραγμα ειναι πολυ μπερδεμενο..!! Εκει που νιωθω πως ειναι ολα καλα και ολα ωραια, εκει στο ξκαρφωτο μου βγαινουν ολες αυτες οι ανασφαλειες..!!θεωρω πως ειναι ολα στο μυαλο και δεν μπορω να κοντρολαρω την κατασταση..!!!Βασικά, άλλο ντροπαλός και άλλο χαμηλών τόνων, όμως απ'ότι καταλαβαίνω για τη ντροπαλότητα θες να μιλήσεις.
Προσωπικά, ήμουν αρκετά ντροπαλός παλιότερα όμως ειλικρινά μόνο να χάσεις έχεις από αυτή τη συμπεριφορά.Δε νομίζω ότι κάποιος γεννιέται ντροπαλός, και έτσι προτείνω να προσπαθείς να είσαι κοινωνικός και ανοιχτός.Να μιλάς, να μη σκέφτεσαι πολύ όταν κάνεις ψιλοκουβέντα μήπως και πεις βλακεία.Η ντροπαλότητα δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης και χαμηλής αυτοεκτίμησης.Άλλο μεγάλο λάθος.Να μην πιστεύεις στις ικανότητές σου και να μην εκτιμάς την προσωπικότητά σου συνολικά.
Χρησιμοποιείς 2-3 φορές το ρήμα "ανοίγομαι".Τι σημαίνει αυτό;Τι σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίσεις τον άλλο για του "ανοιχτείς";Τι περιμένεις να συζητήσεις με κάποιο άτομο που δε γνωρίζεις;
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω ανήκω και στης δυο κατηγορίες ανάλογα με τα κέφιαΚαταρχήν καλησπέρα σε ολα τα παιδια του i-school..!! Eιμαι θα ελεγα σχετικα καινουργιο μελος εδω στο φορουμ και χωρις να το πολυσκεφτω ειπα να ανοίξω αυτο το θέμα..!! Η ερώτηση θεωρώ οτι ειναι σχετικα πολυ απλή.

tomi_77
Νεοφερμένο μέλος

τυχερος ανθρωπος..!!Εγω ανήκω και στης δυο κατηγορίες ανάλογα με τα κέφια![]()

BeThere.
Νεοφερμένο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

(ανηκω στην 1η κατηγορια, παρολο που ανοιγομαι χωρις να ξερω παρα πολυ καιρο τον αλλον-κακο αυτο-μολις εχθες προσπαθησα κι εγω να σκεφτω τους λογους που ειμαι ντροπαλη

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Θα σου πρότεινα να πας σε διάφορα παρτυ, σε μπαράκια μαζί με παρέα και θα δεις για πότε θα χαθεί η ντροπαλότητα
Dalian
Περιβόητο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

hurricane
Διάσημο μέλος

Θα έλεγα πως και εγώ ειμαι ένα ντροπαλό άτομο και όταν με γνωρίζει για πρώτη φορά κάποιος του δίνω την εντύπωση πως ειμαι χαμηλών τόνων και κλειστός χαρακτήρας και όντως αυτό συμβαίνει όμως είναι ανάλογα το άτομο. Για παράδειγμα αν το άτομο που θα γνωρίσω είναι ομιλητικό και δείχνει ότι με συμπάθεια προς εμένα τότε είναι που ανοίγομαι πολύ εύκολα στον άλλο και του λέω τόσα για την προσωπική μού ζωή που αναρωτιέμαι μερικές φορές αν έπρεπε να πω τόσα πολλά για μένα :-P αυτό όμως με την ντροπή μού συμβαίνει μόνο όταν γνωρίζω πρώτη φορά κάποιον. Οποίος με ξέρει όμως ειμαι πολύ χαλαρή και άνετη. Αυτά ισχύουν για το ίδιο φύλο:-P γιατί με το άλλο ειμαι ντροπαλη όπως και να έχει. Πρέπει να ξέρω πολύ καιρό κάποιον και να τον γνωρίσω καλά για να ειμαι πιο άνετη.
σαν να με περιγράφεις...!!! :Ρ
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.