Γεια σου Βελισσάριε.Καταλαβαίνω αυτό το άγχος σου,το έχω ξανακούσει πολλές φορές να συμβαίνει.Έχεις παρατηρήσει πότε συμβαίνει αυτό;Έχεις παρατηρήσει να συμβαίνει πχ αν δεν έχεις φάει καλά και δίνεις διαγώνισμα;Έχεις δοκιμάσει να έχεις φάει καλά και να πας να δώσεις;Συμβαίνει πάλι το ίδιο;Σε ρωτάω γιατί στο σχολείο συνήθως τρώγαμε είτε βλακείες από κυλικεία είτε δεν τρώγαμε τίποτα.Μήπως να πας σε έναν γαστρεντερολόγο να σου προτείνει τροφές που μπορείς να τρως ώστε το στομάχι σου να είναι ήρεμο ή τέλος πάντων να μη κάνει τέτοιο θόρυβο που να σε κάνει να στεναχωριέσαι και να αγχώνεσαι;
Από εκεί και πέρα,για εμένα δεν έπρεπε με την πρώτη να ξεκινήσεις ψυχιατρικά φάρμακα.Και όχι ,δεν είναι οτι τα θεωρώ κακά,ούτε είμαι προκατειλημμένη,απλά μπορούσες πρώτα να το παλέψεις με μια άλλη διατροφή και έπειτα να έμπαινες σε αυτό το τρυπάκι.Ίσως ο γιατρός σου πρότεινε και κάποιο προβιοτικό πχ,το οποίο είναι φυσικό προϊόν και να παρατηρούσες διαφορά και να χαλάρωνες λίγο.Αυτά τα φάρμακα ναι μεν θα σε βοηθήσουν σίγουρα αλλά μετά σταδιακά θα πρέπει να τα κόψεις.Και νομίζω δεν είναι ο,τι καλύτερο να εξαρτιέσαι από μια φαρμακευτική αγωγή για να είσαι εντάξει,πρέπει να μάθεις και μόνος σου.
Θα μου πεις δηλαδή αν είχα μια ανίατη ασθένεια να μην έπαιρνα φάρμακα να την κατευνάσω;Άλλο εκεί,εδώ μιλάμε για άγχος.Νομίζω,όπως είπα παραπάνω,μια επίσκεψη στον γαστρεντερολόγο και τον ψυχολόγο ίσως σε βοηθούσε αρκετά ώστε να μην λάβεις αγωγή η οποία θα πάρει χρόνο να κοπεί,επειδή αν την κόψεις κατευθείαν τα συμπτώματα γυρνάνε χ3.
Τέλος πάντων,σου εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου και εύχομαι να περάσεις εκεί που θέλεις.Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και είμαι σίγουρη θα τα πας καλά.Και αν ακουστεί και το στομαχάκι λίγο στις πανελλήνιες,ε και τι έγινε,εκείνη την ώρα όλοι όταν γράφουν,τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα.
ΥΓ έπρεπε να έβλεπες εμένα που ναι μεν δεν είχα τόσο θέμα με το στομάχι,αλλά με το τρέμουλο.Έδινα και το χέρι μου ήταν λες και είχα πάρκινσον