georgepap21
Νεοφερμένο μέλος
Ο georgepap21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

25-11-24

16:34
παιδιά ξέρετε μήπως ποια είναι τα κατάλληλα βιβλία που πρέπει να διαλεξω απο τον ευδοξο για το τμημα νοσηλευτικησ στο παδα ( για 1ο εξαμηνο )
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 539 μηνύματα.

25-11-24

20:42
συνήθως λενε την πρώτη επιλογή που έχει δώσει ο καθηγητής
georgepap21
Νεοφερμένο μέλος
Ο georgepap21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

26-11-24

08:31
Έλα που δεν δίνουν όλοι οι καθηγητές πρώτες επιλογές ...μήπως ξέρεις κάποιο άτομο που γνωρίζει ?συνήθως λενε την πρώτη επιλογή που έχει δώσει ο καθηγητής
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6.863 μηνύματα.

26-11-24

11:32
Θα μπορούσες να ρωτήσεις τους ίδιους τους καθηγητές ποιο προτιμούν εκείνοι (ή να ρωτήσεις τα παιδιά που φοιτούν σε μεγαλύτερα έτη). Ειδάλλως επιλέγεις αυτό που θες εσύ. Έτσι και αλλιώς στην τελική, όλα τα ίδια πράγματα γράφουν.
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 181 μηνύματα.

26-11-24

15:17
Μια χαρά τα γράφει, σε λάθος μέρος κοιτάς.Έλα που δεν δίνουν όλοι οι καθηγητές πρώτες επιλογές ...μήπως ξέρεις κάποιο άτομο που γνωρίζει ?
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 539 μηνύματα.

26-11-24

15:45
αυτό , όποιο και να επιλέξεις θα σε καλύψει μια χαράΘα μπορούσες να ρωτήσεις τους ίδιους τους καθηγητές ποιο προτιμούν εκείνοι (ή να ρωτήσεις τα παιδιά που φοιτούν σε μεγαλύτερα έτη). Ειδάλλως επιλέγεις αυτό που θες εσύ. Έτσι και αλλιώς στην τελική, όλα τα ίδια πράγματα γράφουν.
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 181 μηνύματα.

26-11-24

15:59
Την ύλη που την βλέπεις;παιδιά ξέρετε μήπως ποια είναι τα κατάλληλα βιβλία που πρέπει να διαλεξω απο τον ευδοξο για το τμημα νοσηλευτικησ στο παδα ( για 1ο εξαμηνο )
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.412 μηνύματα.

26-11-24

16:39
ε αμα δεν δινουν τι να κανεις ...? κανε αυτο που λεει η kate.Έλα που δεν δίνουν όλοι οι καθηγητές πρώτες επιλογές ...μήπως ξέρεις κάποιο άτομο που γνωρίζει ?
εγω τι θα εκανα ?
Θα πηγαινα βιλιοθηκη θα τα κατεβαζα ολα και θα επαιρνα αυτο με την πιο απλη κατανοητη γλωσσα..οχι το μεγαλυτερο οχι το ομορφοτερο.
Παραδειγα
Στην Νευτωνια φυσικη και γενικα στην μηχανικη υπαρχει το γνωστο βιβλιο σtα φυσικα του kimpple... προχω και ακαταλαβιστικο ...μπελας για κλωτσες.... ε απλα το παιρνουν.
Ενω υπαρχει και ο young και o serway που χρησιμοποιουν γλωσσα παραμυθι..αυτοι ειναι η πρωτη βαση.
georgepap21
Νεοφερμένο μέλος

26-11-24

20:00
ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ!!!Θα μπορούσες να ρωτήσεις τους ίδιους τους καθηγητές ποιο προτιμούν εκείνοι (ή να ρωτήσεις τα παιδιά που φοιτούν σε μεγαλύτερα έτη). Ειδάλλως επιλέγεις αυτό που θες εσύ. Έτσι και αλλιώς στην τελική, όλα τα ίδια πράγματα γράφουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟε αμα δεν δινουν τι να κανεις ...? κανε αυτο που λεει η kate.
εγω τι θα εκανα ?
Θα πηγαινα βιλιοθηκη θα τα κατεβαζα ολα και θα επαιρνα αυτο με την πιο απλη κατανοητη γλωσσα..οχι το μεγαλυτερο οχι το ομορφοτερο.
Παραδειγα
Στην Νευτωνια φυσικη και γενικα στην μηχανικη υπαρχει το γνωστο βιβλιο σtα φυσικα του kimpple... προχω και ακαταλαβιστικο ...μπελας για κλωτσες.... ε απλα το παιρνουν.
Ενω υπαρχει και ο young και o serway που χρησιμοποιουν γλωσσα παραμυθι..αυτοι ειναι η πρωτη βαση.

jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.412 μηνύματα.

27-11-24

09:45
Δεν γινεται λες ε ? μπορει να μην εχεις κοντα σου σχετικη βιβλιοθηκη.ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ![]()
Εγω παντως που πηγα στην βιβλιοθηκη θετικων επιστημων του Εκπα , οτι ζητησα μου το εδωσαν. Και στο γεωπονικό το ιδιο. Και δεν ειμαι ουτε του Εκπα ουτε του Γεωπονικου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.