Εγω στο δερματολόγο που πήγα πριν μερικές μέρες μου πήρε 20€, και η παιδίατρος που πάνε τα αδέρφια μου δεν νομίζω να παίρνει 50€. Δεν ξέρω, μπορεί να εξαρτάται και από το μέρος. Εσυ ποσά χρόνια αναμονή τα θεωρείς νορμαλ;
Επίσης, στη ζωή δεν έχει μόνο το επάγγελμα σημασία. Για παράδειγμα, και μιλάω προσωπικά για εμένα, δεν θα ήθελα να βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να μείνω έγκυος και να κάνω παιδιά, χωρίς να έχω ξεμπερδέψει από την ειδικότητα. Το έχω δει σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο, που βασίστηκε παρά πολύ σε τρίτα πρόσωπα για να μεγαλώσει τα παιδιά της τα πρώτα χρόνια λόγω διαβάσματος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Αυγούστου 2020
Όσο για το ότι οι Ιατρικές και οι Νομικές σχολές πάντα ήταν περιζήτητες(δηλ είχαν υψηλή βάση) αυτό λέει κάτι για την επαγγελματική αποκατάσταση αλλά δεν λέει και τίποτα. Και άλλες σχολές είναι υψηλόβαθμες στις οποίες υπάρχει ανεργία στους αποφοίτους. Οι γιατροί και οι δικηγόροι(ναι ξέρω ότι δεν βγαίνεις μόνο δικηγόρος από τη νομική) ωστόσο είναι επαγγέλματα-λειτουργήματα και οι άνθρωποι πάντα θα τα έχουν ψηλά στη συνείδηση τους.