Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.668 μηνύματα σε 105.882 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 427 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε παιδια ειμαι πρωτοετης στην Νοσηλευτικη του ΕΚΠΑ και χρειαζομαι λιγη βοηθεια. Μηπως μπορει καποιος μεγαλυτερος που γνωριζει τους καθηγητες και τα μαθηματα να με συμβουλεψει για το ποια μαθηματα επιλογης να διαλεξω; Ειδικα για την εισαγωγη στην ψυχολογια δεν εχω ιδεα πως θα μου φανει και θα μου ηταν πολυ χρησιμη λιγη βοηθεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όταν ήμουν εγώ νοσηλευτική αν πέρναμε 4 μαθήματα πληροφορική παίρναμε αναγνώριση για διορισμό στο δημόσιο χωρίς να δώσουμε το ηλίθιο ecdl.
Συνεπώς παίρνεις
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Και θα έπαιρνα και την ΒΙΟΦΥΣΙΚΗ (βασικό προκλινικό μάθημα απορώ πως το βάλανε κατ' επιλογήν)....