silverdog
Δραστήριο μέλος

Καμια βοηθεια ρε παιδια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αν θέλεις σχολή που θα ασχολείσαι και θα μάθεις πράματα, πολιτικές επιστήμες. Αν θες σχολή που θα βρίσκεις πληροφορίες στο διαδίκτυο και θα διαβάζεις μόνος σου και θα δίνεις μαθήματα, νομική.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Η νομική έχει δύσκολες κατατακτήριες, αλλά είναι εύκολη σχολή. Άνετα τη βγάζεις στα 3 χρόνια. Οι πολιτικές επιστήμες έχουν εύκολες κατατακτήριες, αλλά είναι δύσκολη σχολή. Θέλει έστω περιστασιακή παρακολούθηση και άτυπα απαιτούνται εργασίες σε όλα τα μαθήματα.
Αν θέλεις σχολή που θα ασχολείσαι και θα μάθεις πράματα, πολιτικές επιστήμες. Αν θες σχολή που θα βρίσκεις πληροφορίες στο διαδίκτυο και θα διαβάζεις μόνος σου και θα δίνεις μαθήματα, νομική.
Mη μου τα χαλάς τώρα!

Question1:
Αν θέλω, μπορώ να βγάλω τη σχολή, δηλαδή, σε 3 χρόνια, ή αυτό ισχύει μόνο για όσους είναι 2ο πτυχίο;
Q2:
Τελικά, δε θέλει τόσο πολύ διάβασμα η Νομική; Τσάμπα έχουν λυσσάξει όλοι ότι πρέπει να λιώσω στο διάβασμα κλπ;
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Question1:
Αν θέλω, μπορώ να βγάλω τη σχολή, δηλαδή, σε 3 χρόνια, ή αυτό ισχύει μόνο για όσους είναι 2ο πτυχίο;
Q2:
Τελικά, δε θέλει τόσο πολύ διάβασμα η Νομική; Τσάμπα έχουν λυσσάξει όλοι ότι πρέπει να λιώσω στο διάβασμα κλπ;
Q1: Μπορείς. Σίγουρα αν είσαι 2ο πτυχίο, μάλλον ναι ως 1ο, αν πέρασαν οι αλλαγές στον κανονισμό.
Q2: Θέλει. Όχι όμως τόσο όσο ισχυρίζονται κάποιοι. Όμως εξαρτάται τις προτεραιότητες του καθενός. Οι πλείστοι διαβάζουν στο πόδι και επιτομές, δηλαδή σίγουρη αποτυχία.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Q1: Μπορείς. Σίγουρα αν είσαι 2ο πτυχίο, μάλλον ναι ως 1ο, αν πέρασαν οι αλλαγές στον κανονισμό.
Q2: Θέλει. Όχι όμως τόσο όσο ισχυρίζονται κάποιοι. Όμως εξαρτάται τις προτεραιότητες του καθενός. Οι πλείστοι διαβάζουν στο πόδι και επιτομές, δηλαδή σίγουρη αποτυχία.
A, αυτό με τις επιτομές μου το έχει πει απόφοιτος Νομικής. Ισχυρίστηκε ότι βοηθούν καλύτερα για οργανωμένο διάβασμα κλπ.
Μούφες;
Δηλαδή, μπορώ να διαλέξω όσα μαθήματα θέλω σε μια εξεταστική; Πώς γίνεται αυτό;
venividivici43946
Διάσημο μέλος

A, αυτό με τις επιτομές μου το έχει πει απόφοιτος Νομικής. Ισχυρίστηκε ότι βοηθούν καλύτερα για οργανωμένο διάβασμα κλπ.
Μούφες;
Δηλαδή, μπορώ να διαλέξω όσα μαθήματα θέλω σε μια εξεταστική; Πώς γίνεται αυτό;
Στείλτον στον αγύριστο.-
Αθήνα έως 8. Όταν τα μαθήματα του εξαμήνου είναι 5, υπολόγισε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Στείλτον στον αγύριστο.-
Αθήνα έως 8. Όταν τα μαθήματα του εξαμήνου είναι 5, υπολόγισε.
Cool. Δε με έβρισε.

Πόσα είναι συνολικά τα μαθήματα;
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Πόσα είναι συνολικά τα μαθήματα;
41
Και στις Πολιτικές επιστήμες 40.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

41
Και στις Πολιτικές επιστήμες 40.
Ευχαριστώ σέ, ώ πάπυρους λαρούς.

Πικάπα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επιπλέον πολλά ακούγονται -αν και δεν έχω δει στατιστικές- για πολύ χαμηλούς βαθμούς στο πολιτικό. Μπορεί, βέβαια, να σχετίζεται με το επίπεδο των εισακτέων οπότε να μην επηρεάζει εσένα!
silverdog
Δραστήριο μέλος

εδω καμια βοηθεια?
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Το τμημα πολιτικης επιστημης και δημοσιας διοικησης εχει υποχρεωτικες παρακολουθησεις ή εργαστηρια και ποσα εαν γνωριζετε?
Όχι.
Όχι.
silverdog
Δραστήριο μέλος

Κανεις εδω?
venividivici43946
Διάσημο μέλος

Υπαρχει στο διαδυκτιο κανενα pdf (_σημειωσεις,παλια θεματα ή βιβλια_) απο μαθηματα της πολιτικης επιστημης ωστε να παρουμε μια ιδεα για το τι διδασκεται και να συγκρινουμε με τις απειρες σημειωσεις της νομικης που υπαρχουν στο διαδικτυο ελευθερα.Ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα απο πολιτικες επιστημες
Τουλάχιστον στο τμήμα της Αθήνας, δεν υπάρχουν. Τα μαθήματα των δικαίων, είναι ίδια με τα αντίστοιχα της Νομικής. Κύττα εκεί. Επίσης πες τι ακριβώς θέλεις να μάθεις, μήπως ξέρει κάποιος.
silverdog
Δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Λιγα για τον Καστοριαδη, ο τυπος ειναι μεγαλος.ΤΑ της νομικης ειναι πολυ εκλογικευμενα και αισθανομαι οτι τα διαβαζω και τα καταλαβαινω σχετικα με ανεση ενω διαβασα ενα πολιτικο φιλοσοφο τον κορνηλιο καστοριαδη και καταλαβαινα το 1/10 απο αυτα που θα επρεπε λογω των αφηρημενων εννοιων και της πολυ θεωρητικης πολυπλοκοτητας και θελω να δωσω κατατακτηριες σε ενα απο τα δυο για δευτερο πτυχιο οποτε πρεπει να βρω καποιες σημειωσεις η βιβλιο απο το πολιτικο,να διαβασω για να δω εαν τα σκαμπαζω,νομικη εχω βρει τα παντα

venividivici43946
Διάσημο μέλος

ΤΑ της νομικης ειναι πολυ εκλογικευμενα και αισθανομαι οτι τα διαβαζω και τα καταλαβαινω σχετικα με ανεση ενω διαβασα ενα πολιτικο φιλοσοφο τον κορνηλιο καστοριαδη και καταλαβαινα το 1/10 απο αυτα που θα επρεπε λογω των αφηρημενων εννοιων και της πολυ θεωρητικης πολυπλοκοτητας και θελω να δωσω κατατακτηριες σε ενα απο τα δυο για δευτερο πτυχιο οποτε πρεπει να βρω καποιες σημειωσεις η βιβλιο απο το πολιτικο,να διαβασω για να δω εαν τα σκαμπαζω,νομικη εχω βρει τα παντα
Μην άγχεσαι. Είναι συγκεκριμένα πράγματα. Πλάτων, Αριστοτέλης, Χομπς, Κέλσεν, Ρουσώ κτλ. Δε θα διδαχθείς τον συγκεκριμένο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.