Angelos4 Νεοφερμένο μέλος Ο Angelos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Χθες στις 22:00 Ο Angelos4 έγραψε: #1 Χθες στις 22:00 Πιστεύετε ότι αξίζει να σπουδάσει νομική κάποιος σε ιδιωτικό κολλέγιο (π.χ. IdEF) και τι ισχύει με την επαγγελματική αναγνώριση του πτυχίου; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.616 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Angelos4: Πιστεύετε ότι αξίζει να σπουδάσει νομική κάποιος σε ιδιωτικό κολλέγιο (π.χ. IdEF) και τι ισχύει με την επαγγελματική αναγνώριση του πτυχίου; Click για ανάπτυξη... ε κοιτα αν δεν περασεις στα δημοσια πανεπιστήμια τι θα κανεις και καίγεσαι για νομικη? Eχω ακουσει οτι ο δικηγορικος συλογος αναγνωρισε παιδια του iDEF. Απο εδω μεσα εχω ακουσει οτι ειναι πιο lite κατασταση απο το δημοσια και εστιαζει πιο πολυ στο εμπορικο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πιστεύετε ότι αξίζει να σπουδάσει νομική κάποιος σε ιδιωτικό κολλέγιο (π.χ. IdEF) και τι ισχύει με την επαγγελματική αναγνώριση του πτυχίου;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.616 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 Χθες στις 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Angelos4: Πιστεύετε ότι αξίζει να σπουδάσει νομική κάποιος σε ιδιωτικό κολλέγιο (π.χ. IdEF) και τι ισχύει με την επαγγελματική αναγνώριση του πτυχίου; Click για ανάπτυξη... ε κοιτα αν δεν περασεις στα δημοσια πανεπιστήμια τι θα κανεις και καίγεσαι για νομικη? Eχω ακουσει οτι ο δικηγορικος συλογος αναγνωρισε παιδια του iDEF. Απο εδω μεσα εχω ακουσει οτι ειναι πιο lite κατασταση απο το δημοσια και εστιαζει πιο πολυ στο εμπορικο.
Αρχική Δημοσίευση από Angelos4: Πιστεύετε ότι αξίζει να σπουδάσει νομική κάποιος σε ιδιωτικό κολλέγιο (π.χ. IdEF) και τι ισχύει με την επαγγελματική αναγνώριση του πτυχίου; Click για ανάπτυξη... ε κοιτα αν δεν περασεις στα δημοσια πανεπιστήμια τι θα κανεις και καίγεσαι για νομικη? Eχω ακουσει οτι ο δικηγορικος συλογος αναγνωρισε παιδια του iDEF. Απο εδω μεσα εχω ακουσει οτι ειναι πιο lite κατασταση απο το δημοσια και εστιαζει πιο πολυ στο εμπορικο.