Πικλιδιος Νεοφερμένο μέλος Ο Πικλιδιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2023 στις 15:19 Ο Πικλιδιος: #21 12-07-23 15:19 Αρχική Δημοσίευση από gpgp: Κι όμως το 2021 η βάση μετεγγραφής στην Νομική ΑΠΘ ήταν 0 μόρια και καλύφθηκαν οι 48 από τις 56 θέσεις (έμειναν κενές 8 θέσεις). Click για ανάπτυξη... ναι απλά το 2022 για παράδειγμα δεν ήταν.... ούτε το 2020 ούτε το 2019 νομίζω. επομένως δεν είναι σίγουρο για κάθε χρονιά εάν γίνεται μεταγραφή με 0 μόρια η όχι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 01:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 13-07-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από roud: Αυτός ο πίνακας είναι μόνο για αποφοιτους γελ ? Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι γελ και επαλ μαζι...τον πρωτο λογο εχουν τα μορια μετεγγραφης και αν υπαρξει ισοβαθμια τα μορια εξετασεων. Ευχομαι να εχει καλη επιτυχια φετος. borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Σήμερα στις 00:18 Ο borisov έγραψε: #23 Σήμερα στις 00:18 εγώ παίδες θέλω να πάρω μετεγγραφή από νομική δπθ στη νομική απθ , συγκεντρώνω 3 μόρια και από πανελλήνιες έχω 16660 ( στο απθ έχει διαφορετικούς συντελεστές για αυτό τόσο χαμηλά ) πιστεύετε μπαίνω ; Επειδή στη βάση του 2025 ο τελευταίος μπήκε με 3 μόρια και 16700 πάνω νομίζω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 Σήμερα στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: εγώ παίδες θέλω να πάρω μετεγγραφή από νομική δπθ στη νομική απθ , συγκεντρώνω 3 μόρια και από πανελλήνιες έχω 16660 ( στο απθ έχει διαφορετικούς συντελεστές για αυτό τόσο χαμηλά ) πιστεύετε μπαίνω ; Επειδή στη βάση του 2025 ο τελευταίος μπήκε με 3 μόρια και 16700 πάνω νομίζω Click για ανάπτυξη... Να την παρεις ...αλλα με 3 μορια να εχεις συγκρατημενες θετικες ελπιδες αν και η στατιστικη ειναι με το μερος σου Ως προς τα μορια πανελληνιων για την ισοβαθμια ,εσυ πρεπει να υπολογιζεις τα μορια της Κομοτηνής ,οι συντελεστες του απθ δεν μετρανε στις μετεγγραφες... να δουμε βεβαια και που θα κατσει η βαση Κομοτηνής φετος Συνημμένα 1772835540226.png 13,3 KB · Εμφανίσεις: 1 borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Σήμερα στις 00:34 Ο borisov έγραψε: #25 Σήμερα στις 00:34 Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Σήμερα στις 00:42 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβα οτι εσαι Κομοτηνη, Τα 17000 μορια σου ειναι πλεονεκτικα. Αλλα αν φετος ανεβει η βαση της κομοτηνης που το απευχομαι θα χασεις το πλεονεκτημα στον συναγωνισμο με τα νεα πρωτακια γιατι στο ''καλαθι'' των μετεγγραφων ολοι ειναι ισοι... Εσεις βεβαια δεν εχεται εισαγωγη επαλ αλλα εκει που εχουν ,τα μορια γελ και επαλ ειναι ισα για τις ισοβαθμιες ( παραξενο). Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 01:30 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov Searching Scandal gaidouri kost1s mariel79 oteletampis ELLIPAR tania7 Nef22102000 EFIANA roud Πικλιδιος mvas Ness Nala Νικολινα Unboxholics constansn P.Dam. Kostas_Athens ilias_21 angies liana Abiogenesis johnsala tfghp jimis2001 sophiaa Jackorien145 eirinipap Rina Specon aggorf ειδήμων Φινεύς MINERVA70 george777 Praxis suuuuiiii chenchen Dr. Gl. Luminous Gxatzis dmav Steliosgkougkou Lathy estrela Μαριαννα20 augustine Γιώργος Ζ hello1234 Mewmaw Kzaro GeorgePap2003 Τρελας123 nicole1982 Mammy Nun ΘανάσοςG4 tsiobieman pannnos1992 bill09876 alpha.kappa Helen06 kiyoshi a namaves Mary06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gpgp: Κι όμως το 2021 η βάση μετεγγραφής στην Νομική ΑΠΘ ήταν 0 μόρια και καλύφθηκαν οι 48 από τις 56 θέσεις (έμειναν κενές 8 θέσεις). Click για ανάπτυξη... ναι απλά το 2022 για παράδειγμα δεν ήταν.... ούτε το 2020 ούτε το 2019 νομίζω. επομένως δεν είναι σίγουρο για κάθε χρονιά εάν γίνεται μεταγραφή με 0 μόρια η όχι.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2023 στις 01:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 13-07-23 01:19 Αρχική Δημοσίευση από roud: Αυτός ο πίνακας είναι μόνο για αποφοιτους γελ ? Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι γελ και επαλ μαζι...τον πρωτο λογο εχουν τα μορια μετεγγραφης και αν υπαρξει ισοβαθμια τα μορια εξετασεων. Ευχομαι να εχει καλη επιτυχια φετος. borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Σήμερα στις 00:18 Ο borisov έγραψε: #23 Σήμερα στις 00:18 εγώ παίδες θέλω να πάρω μετεγγραφή από νομική δπθ στη νομική απθ , συγκεντρώνω 3 μόρια και από πανελλήνιες έχω 16660 ( στο απθ έχει διαφορετικούς συντελεστές για αυτό τόσο χαμηλά ) πιστεύετε μπαίνω ; Επειδή στη βάση του 2025 ο τελευταίος μπήκε με 3 μόρια και 16700 πάνω νομίζω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 Σήμερα στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: εγώ παίδες θέλω να πάρω μετεγγραφή από νομική δπθ στη νομική απθ , συγκεντρώνω 3 μόρια και από πανελλήνιες έχω 16660 ( στο απθ έχει διαφορετικούς συντελεστές για αυτό τόσο χαμηλά ) πιστεύετε μπαίνω ; Επειδή στη βάση του 2025 ο τελευταίος μπήκε με 3 μόρια και 16700 πάνω νομίζω Click για ανάπτυξη... Να την παρεις ...αλλα με 3 μορια να εχεις συγκρατημενες θετικες ελπιδες αν και η στατιστικη ειναι με το μερος σου Ως προς τα μορια πανελληνιων για την ισοβαθμια ,εσυ πρεπει να υπολογιζεις τα μορια της Κομοτηνής ,οι συντελεστες του απθ δεν μετρανε στις μετεγγραφες... να δουμε βεβαια και που θα κατσει η βαση Κομοτηνής φετος Συνημμένα 1772835540226.png 13,3 KB · Εμφανίσεις: 1 borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Σήμερα στις 00:34 Ο borisov έγραψε: #25 Σήμερα στις 00:34 Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Σήμερα στις 00:42 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβα οτι εσαι Κομοτηνη, Τα 17000 μορια σου ειναι πλεονεκτικα. Αλλα αν φετος ανεβει η βαση της κομοτηνης που το απευχομαι θα χασεις το πλεονεκτημα στον συναγωνισμο με τα νεα πρωτακια γιατι στο ''καλαθι'' των μετεγγραφων ολοι ειναι ισοι... Εσεις βεβαια δεν εχεται εισαγωγη επαλ αλλα εκει που εχουν ,τα μορια γελ και επαλ ειναι ισα για τις ισοβαθμιες ( παραξενο). Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 01:30 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov Searching Scandal gaidouri kost1s mariel79 oteletampis ELLIPAR tania7 Nef22102000 EFIANA roud Πικλιδιος mvas Ness Nala Νικολινα Unboxholics constansn P.Dam. Kostas_Athens ilias_21 angies liana Abiogenesis johnsala tfghp jimis2001 sophiaa Jackorien145 eirinipap Rina Specon aggorf ειδήμων Φινεύς MINERVA70 george777 Praxis suuuuiiii chenchen Dr. Gl. Luminous Gxatzis dmav Steliosgkougkou Lathy estrela Μαριαννα20 augustine Γιώργος Ζ hello1234 Mewmaw Kzaro GeorgePap2003 Τρελας123 nicole1982 Mammy Nun ΘανάσοςG4 tsiobieman pannnos1992 bill09876 alpha.kappa Helen06 kiyoshi a namaves Mary06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roud: Αυτός ο πίνακας είναι μόνο για αποφοιτους γελ ? Click για ανάπτυξη... Οχι ειναι γελ και επαλ μαζι...τον πρωτο λογο εχουν τα μορια μετεγγραφης και αν υπαρξει ισοβαθμια τα μορια εξετασεων. Ευχομαι να εχει καλη επιτυχια φετος.
borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Σήμερα στις 00:18 Ο borisov έγραψε: #23 Σήμερα στις 00:18 εγώ παίδες θέλω να πάρω μετεγγραφή από νομική δπθ στη νομική απθ , συγκεντρώνω 3 μόρια και από πανελλήνιες έχω 16660 ( στο απθ έχει διαφορετικούς συντελεστές για αυτό τόσο χαμηλά ) πιστεύετε μπαίνω ; Επειδή στη βάση του 2025 ο τελευταίος μπήκε με 3 μόρια και 16700 πάνω νομίζω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 Σήμερα στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: εγώ παίδες θέλω να πάρω μετεγγραφή από νομική δπθ στη νομική απθ , συγκεντρώνω 3 μόρια και από πανελλήνιες έχω 16660 ( στο απθ έχει διαφορετικούς συντελεστές για αυτό τόσο χαμηλά ) πιστεύετε μπαίνω ; Επειδή στη βάση του 2025 ο τελευταίος μπήκε με 3 μόρια και 16700 πάνω νομίζω Click για ανάπτυξη... Να την παρεις ...αλλα με 3 μορια να εχεις συγκρατημενες θετικες ελπιδες αν και η στατιστικη ειναι με το μερος σου Ως προς τα μορια πανελληνιων για την ισοβαθμια ,εσυ πρεπει να υπολογιζεις τα μορια της Κομοτηνής ,οι συντελεστες του απθ δεν μετρανε στις μετεγγραφες... να δουμε βεβαια και που θα κατσει η βαση Κομοτηνής φετος Συνημμένα 1772835540226.png 13,3 KB · Εμφανίσεις: 1 borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Σήμερα στις 00:34 Ο borisov έγραψε: #25 Σήμερα στις 00:34 Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Σήμερα στις 00:42 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβα οτι εσαι Κομοτηνη, Τα 17000 μορια σου ειναι πλεονεκτικα. Αλλα αν φετος ανεβει η βαση της κομοτηνης που το απευχομαι θα χασεις το πλεονεκτημα στον συναγωνισμο με τα νεα πρωτακια γιατι στο ''καλαθι'' των μετεγγραφων ολοι ειναι ισοι... Εσεις βεβαια δεν εχεται εισαγωγη επαλ αλλα εκει που εχουν ,τα μορια γελ και επαλ ειναι ισα για τις ισοβαθμιες ( παραξενο). Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 01:30 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov Searching Scandal gaidouri kost1s mariel79 oteletampis ELLIPAR tania7 Nef22102000 EFIANA roud Πικλιδιος mvas Ness Nala Νικολινα Unboxholics constansn P.Dam. Kostas_Athens ilias_21 angies liana Abiogenesis johnsala tfghp jimis2001 sophiaa Jackorien145 eirinipap Rina Specon aggorf ειδήμων Φινεύς MINERVA70 george777 Praxis suuuuiiii chenchen Dr. Gl. Luminous Gxatzis dmav Steliosgkougkou Lathy estrela Μαριαννα20 augustine Γιώργος Ζ hello1234 Mewmaw Kzaro GeorgePap2003 Τρελας123 nicole1982 Mammy Nun ΘανάσοςG4 tsiobieman pannnos1992 bill09876 alpha.kappa Helen06 kiyoshi a namaves Mary06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ παίδες θέλω να πάρω μετεγγραφή από νομική δπθ στη νομική απθ , συγκεντρώνω 3 μόρια και από πανελλήνιες έχω 16660 ( στο απθ έχει διαφορετικούς συντελεστές για αυτό τόσο χαμηλά ) πιστεύετε μπαίνω ; Επειδή στη βάση του 2025 ο τελευταίος μπήκε με 3 μόρια και 16700 πάνω νομίζω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 Σήμερα στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: εγώ παίδες θέλω να πάρω μετεγγραφή από νομική δπθ στη νομική απθ , συγκεντρώνω 3 μόρια και από πανελλήνιες έχω 16660 ( στο απθ έχει διαφορετικούς συντελεστές για αυτό τόσο χαμηλά ) πιστεύετε μπαίνω ; Επειδή στη βάση του 2025 ο τελευταίος μπήκε με 3 μόρια και 16700 πάνω νομίζω Click για ανάπτυξη... Να την παρεις ...αλλα με 3 μορια να εχεις συγκρατημενες θετικες ελπιδες αν και η στατιστικη ειναι με το μερος σου Ως προς τα μορια πανελληνιων για την ισοβαθμια ,εσυ πρεπει να υπολογιζεις τα μορια της Κομοτηνής ,οι συντελεστες του απθ δεν μετρανε στις μετεγγραφες... να δουμε βεβαια και που θα κατσει η βαση Κομοτηνής φετος Συνημμένα 1772835540226.png 13,3 KB · Εμφανίσεις: 1 borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Σήμερα στις 00:34 Ο borisov έγραψε: #25 Σήμερα στις 00:34 Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Σήμερα στις 00:42 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβα οτι εσαι Κομοτηνη, Τα 17000 μορια σου ειναι πλεονεκτικα. Αλλα αν φετος ανεβει η βαση της κομοτηνης που το απευχομαι θα χασεις το πλεονεκτημα στον συναγωνισμο με τα νεα πρωτακια γιατι στο ''καλαθι'' των μετεγγραφων ολοι ειναι ισοι... Εσεις βεβαια δεν εχεται εισαγωγη επαλ αλλα εκει που εχουν ,τα μορια γελ και επαλ ειναι ισα για τις ισοβαθμιες ( παραξενο). Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 01:30 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: borisov Searching Scandal gaidouri kost1s mariel79 oteletampis ELLIPAR tania7 Nef22102000 EFIANA roud Πικλιδιος mvas Ness Nala Νικολινα Unboxholics constansn P.Dam. Kostas_Athens ilias_21 angies liana Abiogenesis johnsala tfghp jimis2001 sophiaa Jackorien145 eirinipap Rina Specon aggorf ειδήμων Φινεύς MINERVA70 george777 Praxis suuuuiiii chenchen Dr. Gl. Luminous Gxatzis dmav Steliosgkougkou Lathy estrela Μαριαννα20 augustine Γιώργος Ζ hello1234 Mewmaw Kzaro GeorgePap2003 Τρελας123 nicole1982 Mammy Nun ΘανάσοςG4 tsiobieman pannnos1992 bill09876 alpha.kappa Helen06 kiyoshi a namaves Mary06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borisov: εγώ παίδες θέλω να πάρω μετεγγραφή από νομική δπθ στη νομική απθ , συγκεντρώνω 3 μόρια και από πανελλήνιες έχω 16660 ( στο απθ έχει διαφορετικούς συντελεστές για αυτό τόσο χαμηλά ) πιστεύετε μπαίνω ; Επειδή στη βάση του 2025 ο τελευταίος μπήκε με 3 μόρια και 16700 πάνω νομίζω Click για ανάπτυξη... Να την παρεις ...αλλα με 3 μορια να εχεις συγκρατημενες θετικες ελπιδες αν και η στατιστικη ειναι με το μερος σου Ως προς τα μορια πανελληνιων για την ισοβαθμια ,εσυ πρεπει να υπολογιζεις τα μορια της Κομοτηνής ,οι συντελεστες του απθ δεν μετρανε στις μετεγγραφες... να δουμε βεβαια και που θα κατσει η βαση Κομοτηνής φετος
borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Σήμερα στις 00:34 Ο borisov έγραψε: #25 Σήμερα στις 00:34 Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Σήμερα στις 00:42 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβα οτι εσαι Κομοτηνη, Τα 17000 μορια σου ειναι πλεονεκτικα. Αλλα αν φετος ανεβει η βαση της κομοτηνης που το απευχομαι θα χασεις το πλεονεκτημα στον συναγωνισμο με τα νεα πρωτακια γιατι στο ''καλαθι'' των μετεγγραφων ολοι ειναι ισοι... Εσεις βεβαια δεν εχεται εισαγωγη επαλ αλλα εκει που εχουν ,τα μορια γελ και επαλ ειναι ισα για τις ισοβαθμιες ( παραξενο). Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 01:30 Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.547 μηνύματα. Σήμερα στις 00:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 Σήμερα στις 00:42 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβα οτι εσαι Κομοτηνη, Τα 17000 μορια σου ειναι πλεονεκτικα. Αλλα αν φετος ανεβει η βαση της κομοτηνης που το απευχομαι θα χασεις το πλεονεκτημα στον συναγωνισμο με τα νεα πρωτακια γιατι στο ''καλαθι'' των μετεγγραφων ολοι ειναι ισοι... Εσεις βεβαια δεν εχεται εισαγωγη επαλ αλλα εκει που εχουν ,τα μορια γελ και επαλ ειναι ισα για τις ισοβαθμιες ( παραξενο). Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 01:30
Αρχική Δημοσίευση από borisov: Είμαι ήδη στη νομική του δπθ , μπηκα με 17k μόρια , τη μεταγραφή θέλω να τη πάρω στο 2ο έτος Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβα οτι εσαι Κομοτηνη, Τα 17000 μορια σου ειναι πλεονεκτικα. Αλλα αν φετος ανεβει η βαση της κομοτηνης που το απευχομαι θα χασεις το πλεονεκτημα στον συναγωνισμο με τα νεα πρωτακια γιατι στο ''καλαθι'' των μετεγγραφων ολοι ειναι ισοι... Εσεις βεβαια δεν εχεται εισαγωγη επαλ αλλα εκει που εχουν ,τα μορια γελ και επαλ ειναι ισα για τις ισοβαθμιες ( παραξενο).