Εγω παλι αυτες τις 2 μερες που πηγα στη σχολη δεν γνωρισα και παρα πολλα ατομα. Την πρωτη ημερα γνωρισα τα περισσοτερα. Οκ οπως γραφτηκε και σε αλλο ποστ υπαρχουν ολων των ειδων τα ατομα. Την Παρασκευη που ξαναπηγα δε μου φανηκαν τοσο θερμα τα πραγματα. Οι παρεες φαινοντουσαν ψιλοδιαμορφωμενες , υπηρχε μια ψιλοεπαρση στην ατμοσφαιρα, κυριως απο τις κοπελες, μια ειδικα ηταν και πολυ αγενης, γενικοτερα δεν υπηρχε ιδιαιτερη διαθεση για περεταιρω γνωριμιες. Βεβαια, δεν ξερω αν και εγω, επειδη εχω ηδη μια φιλη μου απο το σχολειο, δινω την ιδια εντυπωση. Παντως πιστευω πως ακομα ειναι αρκετα νωρις...
@Penny, Οι παρέες δεν νομίζω πως πρόλαβαν να διαμορφωθούν. Αυτό που παρατήρησα εγώ ήταν ότι κάποιοι ίσως να έχουν ήδη κάποιες γνωριμίες από το σχολείο και να συνεχίζουν την παρέα κι εκεί ή να μην είναι καν φιλίες αλλά μια ανάγκη ενσωμάτωσης μια που όλοι είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.
Ακόμα παίζει ρόλο και το πώς κινείσαι, για παράδειγμα εγώ που κάθομαι πάντα σε συγκεκριμένη θέση λόγω ανάγκης έχω αναπτύξει μια επαφή με κάποια παιδιά που επίσης προτιμούν αυτήν την σειρά εδράνων.
Αυτό δεν σημαίνει τίποτε όμως γιατί είμαστε μόλις μιας βδομάδας φοιτητές και δεν είναι δυνατόν να έχουμε καταλήξει σε "παρέες".
Οσο για την έπαρση που αναφέρεις, διαβάζοντάς το στο πόστ σου, ναι παρατηρώ μια έπαρση γενικά. Σκέφτομαι όμως καταρχήν πως πρόκειται για κάτι μάλλον φυσιολογικό ειδικά για κάποιους/ες που πέρασαν στην Νομική Αθήνας (δεν είναι και λίγο πράγμα

) και είμαι σίγουρη πως σε λίγο καιρό, που θα καταπιαστούν με το πάρα πολύ διάβασμα, αυτό το φαινόμανεο θα ατονήσει σημαντικά, ίσως όχι σε όλους/ες αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά την γνώμη μου. Η εμπειρία της ζωής μου έχει διδάξει ότι εισπράττουμε εκείνο που βλέπουμε μεν αλλά σε τί βαθμό θα μας επηρρεάσει εξαρτάται από μας.
Δεν χρειάζεται να παίρνουμε προσωπικά την έπαρση οπουδήποτε κι οποιασδήποτε. Είμαστε σε ένα καταπληκτικό δρόμο και ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Αλλοι είναι έτσι άλλοι κάπως αλλιώς.
Την αγένεια εγώ προσωπικά την αντιμετωπίζω με ευγνένεια και ανωτερότητα, εκείνος που είναι αγενής είναι ο αδύναμος γιατί έχει ανάγκη να προβάλει επιθετικότητα
Μάλλον θα πρέπει να βάλουμε ένα "συνθηματικό" μεταξύ μας οι συμφορουμίτες για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και στην σχολή

... αλλά τί?