Λοιπόν φίλοι, εγώ πήγα κανονικότατα για το μάθημά μου, διότι όπως έμαθα αφού ήμουν εκεί, η ανακοίνωση βγήκε μεν χτες νύχτα αλλά στο λινκ της Κοσμητείας, ούτε στην αρχική ούτε στις ανακοινώσεις όπως περιμένει κανείς να μπεί και να ενημερωθεί.
Έμεινα δε, έξω από την γραμματεία μέχρι τις 11:30 και δεν άνοιξε τίποτα, όσα λουκέτα είχε η σχολή (σε όλες τις εισόδους) άλλα τόσα είχαν και οι δύο είσοδοι της γραμματείας.
Ο κόσμος που περίμενε όπως κι εγώ δεν μπορούσε να καταλάβει τί γίνεται, αφού κανονικά κάθε Δευτέρα δέχονται σε προγραμματισμένες ώρες...
Μόλις πριν λίγο λοιπόν κι αφού έφαγα 1,30 ώρα να πάω και άλλη τόση να γυρίσω σπίτι μου, είδα στην ιστοσελίδα της Νομικής τις σχετικές ανακοινώσεις περί αναστολής λειτουργίας στην κεντρική σελίδα και στις ανακοινώσεις με ημερομηνία σημερινή!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟC δηλαδή.
Η γραμματεία επίσης δεν θα λειτουργήσει τις μέρες της "πρόληψης".
Επίσης μεταφέρθηκε και η εγγραφή ελλήνων εξωτερικού και 5% για την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη στις ίδιες ώρες της αρχικής ανακοίνωσης.
Οσο για την προγραμματισμένη συνέλευση από ό,τι μου είπαν διάφοροι συνάδελφοι από διάφορες παρατάξεις θα γινόταν στο προαύλιο, αν όντως έγινε τελικά, δεν ξέρω.
Αυτά, οπότε μην πάτε, ούτε αύριο, ούτε μεχρι και την Πέμπτη, άδικα, ειδικά όσοι (οπως κι εγώ) κάνετε πολλά χιλιόμετρα να φτάσετε με τα λεωφορεία και το ΜΕΤΡΟ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.