V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:51 Ο V@silis έγραψε: #401 23-09-11 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Καλά ήταν, με έπρηξαν βέβαια λίγο από τις παρατάξεις και με γέμισαν φυλλάδια Αν καταφέρουν να διαβάσουν τα γράμματά μου έτσι όπως τα έκανα θα είναι ήρωες. Α, ξ'εχασα να ρωτήσω, στο φυλλαδιάκι με τις οδηγίες έγραφε ότι πρέπει να πάμε να πάρουμε κάτι κωδικούς λίγες μέρες μετά την εγγραφή.. Εκεί πάμε όποτε θέλουμε ή θα βγει ανακοίνωση? Χαζό το ξέρω, αλλά το χα απορία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Και με την απορία θα σ'αφήσω απ' ό,τι βλέπω γιατί κι εγώ παρέλειψα να ρωτήσω. Θα βγει ανακοίνωση μάλλον. Γιατί είπαν ότι θα έχουμε κωδικούς σε 15-20 μέρες. Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή. Αφού είναι και τόσο απαραίτητη διαδικασία θα φροντίσουν-φαντάζομαι-να μας το υπενθυμίσουν παντοιοτρόπως. Click για ανάπτυξη... Στο χαρτι παντως λεει πως θα παμε στην Ασκληπιου 9 ,περιπου δυο εβδομαδες μετα την εγγραφη μας. Αυτο το "περιπου" εμενα με παραπεμπει στο οτι θα μπορει να παει οποτε θελει ο καθενας μας (μεσα σε συγκεκριμενες ημερομηνιες βεβαια). Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:53 Η Miss Brightside: #402 23-09-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Όχι. Έδωσα τα χαρτιά μου, κόλλησε τις φωτογραφίες και με έδιωξε, ούτε μου είπε για οδηγό σπουδών, ούτε κι εγώ το θυμήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:53 Η !sunny! έγραψε: #403 23-09-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Στο χαρτι παντως λεει πως θα παμε στην Ασκληπιου 9 ,περιπου δυο εβδομαδες μετα την εγγραφη μας. Αυτο το "περιπου" εμενα με παραπεμπει στο οτι θα μπορει να παει οποτε θελει ο καθενας μας (μεσα σε συγκεκριμενες ημερομηνιες βεβαια). Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:59 Ο Νίκος4 έγραψε: #404 23-09-11 14:59 Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:59 Ο V@silis έγραψε: #405 23-09-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2011 Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:03 Η Miss Brightside: #406 23-09-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ. Click για ανάπτυξη... Μια ξανθιά ήταν? Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και να κανονίσουμε όταν έχουμε μαζευτεί όλοι Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η anastasia5: #407 23-09-11 15:04 Σήμερα γράφτηκα και εγώ στις εννιά....Δεν πήρα ούτε εγώ αυτόν τον οδηγό κ νόμιζα ότι το ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Miss Brightside: #408 23-09-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό, δε θα είμαι Αθήνα Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:05 Η !sunny! έγραψε: #409 23-09-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Miss Brightside: Καλά ήταν, με έπρηξαν βέβαια λίγο από τις παρατάξεις και με γέμισαν φυλλάδια Αν καταφέρουν να διαβάσουν τα γράμματά μου έτσι όπως τα έκανα θα είναι ήρωες. Α, ξ'εχασα να ρωτήσω, στο φυλλαδιάκι με τις οδηγίες έγραφε ότι πρέπει να πάμε να πάρουμε κάτι κωδικούς λίγες μέρες μετά την εγγραφή.. Εκεί πάμε όποτε θέλουμε ή θα βγει ανακοίνωση? Χαζό το ξέρω, αλλά το χα απορία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Και με την απορία θα σ'αφήσω απ' ό,τι βλέπω γιατί κι εγώ παρέλειψα να ρωτήσω. Θα βγει ανακοίνωση μάλλον. Γιατί είπαν ότι θα έχουμε κωδικούς σε 15-20 μέρες. Περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή. Αφού είναι και τόσο απαραίτητη διαδικασία θα φροντίσουν-φαντάζομαι-να μας το υπενθυμίσουν παντοιοτρόπως. Click για ανάπτυξη... Στο χαρτι παντως λεει πως θα παμε στην Ασκληπιου 9 ,περιπου δυο εβδομαδες μετα την εγγραφη μας. Αυτο το "περιπου" εμενα με παραπεμπει στο οτι θα μπορει να παει οποτε θελει ο καθενας μας (μεσα σε συγκεκριμενες ημερομηνιες βεβαια). Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:53 Η Miss Brightside: #402 23-09-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Όχι. Έδωσα τα χαρτιά μου, κόλλησε τις φωτογραφίες και με έδιωξε, ούτε μου είπε για οδηγό σπουδών, ούτε κι εγώ το θυμήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:53 Η !sunny! έγραψε: #403 23-09-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Στο χαρτι παντως λεει πως θα παμε στην Ασκληπιου 9 ,περιπου δυο εβδομαδες μετα την εγγραφη μας. Αυτο το "περιπου" εμενα με παραπεμπει στο οτι θα μπορει να παει οποτε θελει ο καθενας μας (μεσα σε συγκεκριμενες ημερομηνιες βεβαια). Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:59 Ο Νίκος4 έγραψε: #404 23-09-11 14:59 Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:59 Ο V@silis έγραψε: #405 23-09-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2011 Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:03 Η Miss Brightside: #406 23-09-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ. Click για ανάπτυξη... Μια ξανθιά ήταν? Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και να κανονίσουμε όταν έχουμε μαζευτεί όλοι Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η anastasia5: #407 23-09-11 15:04 Σήμερα γράφτηκα και εγώ στις εννιά....Δεν πήρα ούτε εγώ αυτόν τον οδηγό κ νόμιζα ότι το ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Miss Brightside: #408 23-09-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό, δε θα είμαι Αθήνα Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:05 Η !sunny! έγραψε: #409 23-09-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Όχι. Έδωσα τα χαρτιά μου, κόλλησε τις φωτογραφίες και με έδιωξε, ούτε μου είπε για οδηγό σπουδών, ούτε κι εγώ το θυμήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:53 Η !sunny! έγραψε: #403 23-09-11 14:53 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Στο χαρτι παντως λεει πως θα παμε στην Ασκληπιου 9 ,περιπου δυο εβδομαδες μετα την εγγραφη μας. Αυτο το "περιπου" εμενα με παραπεμπει στο οτι θα μπορει να παει οποτε θελει ο καθενας μας (μεσα σε συγκεκριμενες ημερομηνιες βεβαια). Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:59 Ο Νίκος4 έγραψε: #404 23-09-11 14:59 Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:59 Ο V@silis έγραψε: #405 23-09-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2011 Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:03 Η Miss Brightside: #406 23-09-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ. Click για ανάπτυξη... Μια ξανθιά ήταν? Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και να κανονίσουμε όταν έχουμε μαζευτεί όλοι Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η anastasia5: #407 23-09-11 15:04 Σήμερα γράφτηκα και εγώ στις εννιά....Δεν πήρα ούτε εγώ αυτόν τον οδηγό κ νόμιζα ότι το ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Miss Brightside: #408 23-09-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό, δε θα είμαι Αθήνα Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:05 Η !sunny! έγραψε: #409 23-09-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Στο χαρτι παντως λεει πως θα παμε στην Ασκληπιου 9 ,περιπου δυο εβδομαδες μετα την εγγραφη μας. Αυτο το "περιπου" εμενα με παραπεμπει στο οτι θα μπορει να παει οποτε θελει ο καθενας μας (μεσα σε συγκεκριμενες ημερομηνιες βεβαια). Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:59 Ο Νίκος4 έγραψε: #404 23-09-11 14:59 Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:59 Ο V@silis έγραψε: #405 23-09-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2011 Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:03 Η Miss Brightside: #406 23-09-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ. Click για ανάπτυξη... Μια ξανθιά ήταν? Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και να κανονίσουμε όταν έχουμε μαζευτεί όλοι Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η anastasia5: #407 23-09-11 15:04 Σήμερα γράφτηκα και εγώ στις εννιά....Δεν πήρα ούτε εγώ αυτόν τον οδηγό κ νόμιζα ότι το ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Miss Brightside: #408 23-09-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό, δε θα είμαι Αθήνα Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:05 Η !sunny! έγραψε: #409 23-09-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:59 Ο V@silis έγραψε: #405 23-09-11 14:59 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Σεπτεμβρίου 2011 Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:03 Η Miss Brightside: #406 23-09-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ. Click για ανάπτυξη... Μια ξανθιά ήταν? Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και να κανονίσουμε όταν έχουμε μαζευτεί όλοι Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η anastasia5: #407 23-09-11 15:04 Σήμερα γράφτηκα και εγώ στις εννιά....Δεν πήρα ούτε εγώ αυτόν τον οδηγό κ νόμιζα ότι το ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Miss Brightside: #408 23-09-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό, δε θα είμαι Αθήνα Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:05 Η !sunny! έγραψε: #409 23-09-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Πήραμε οδηγό σπουδών! Μας τον μοίρασαν! Τώρα το κατά πόσο θα τον διαβάσουμε...τον είχα ήδη μισοδιαβάσει στο διαδίκτυο. Click για ανάπτυξη... Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:03 Η Miss Brightside: #406 23-09-11 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ. Click για ανάπτυξη... Μια ξανθιά ήταν? Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και να κανονίσουμε όταν έχουμε μαζευτεί όλοι Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η anastasia5: #407 23-09-11 15:04 Σήμερα γράφτηκα και εγώ στις εννιά....Δεν πήρα ούτε εγώ αυτόν τον οδηγό κ νόμιζα ότι το ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Miss Brightside: #408 23-09-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό, δε θα είμαι Αθήνα Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:05 Η !sunny! έγραψε: #409 23-09-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ. Click για ανάπτυξη... Μια ξανθιά ήταν? Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Φυσικά και να κανονίσουμε όταν έχουμε μαζευτεί όλοι Αθήνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η anastasia5: #407 23-09-11 15:04 Σήμερα γράφτηκα και εγώ στις εννιά....Δεν πήρα ούτε εγώ αυτόν τον οδηγό κ νόμιζα ότι το ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Miss Brightside: #408 23-09-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό, δε θα είμαι Αθήνα Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:05 Η !sunny! έγραψε: #409 23-09-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα γράφτηκα και εγώ στις εννιά....Δεν πήρα ούτε εγώ αυτόν τον οδηγό κ νόμιζα ότι το ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:04 Η Miss Brightside: #408 23-09-11 15:04 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό, δε θα είμαι Αθήνα Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:05 Η !sunny! έγραψε: #409 23-09-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Όχι αυτό, δε θα είμαι Αθήνα Το επόμενο αν είναι, να ανέβω πάλι (αφορμή ψάχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:05 Η !sunny! έγραψε: #409 23-09-11 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: Εγω δεν τα είδα τόσο άσχημα τα πράγματα.Ήμουν με αυτούς που γράφονταν στις 12.Εννοείται ότι έξω από την γραμματεία υπήρχαν διάφοροι όπως και μέσα αλλά προσπαθούσαν απλά να σου πασάρουν τα φυλλάδια.Με πλησίασαν 3.Η μία μας πήρε από κάτω μας ανέβασε στην αίθουσα πασάροντας βέβαια και το φυλλάδιο της ΔΑΠ.Δεν μπορώ να πω ότι ήταν φορτική, μας βοήθησε και όταν είπε την φράση κλειδί ''να ανταλλάξουμε τηλέφωνα'' απλά αρνήθηκα λέγοντας ''θα βρεθούμε μωρέ δεν πειράζει''. Και έφυγε δίνοντας μας ευχές και συνεχίζοντας το ψάρεμα.Με τις άλλες 2 δεν ασχολήθηκα καν.Όλα καλά πάντως. Βέβαια το χαρτί της στατιστικής υπηρεσίας με χάλασε λίγο γιατί είναι εμφανέστατο φακέλωμα αλλά τέλος πάντων. Ελπίζω οι πρωτοετείς του ischool εδώ στη νομική να κανονίσουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή. Click για ανάπτυξη... Ναι, να κανονίσουμε ομαδική συνάντηση! Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ελα ρε ,αληθεια?! Εγω μαλιστα ρωτησα εκει μια και μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δε θα μας μοιρασουν και πρεπει να μπουμε στο Ιντερνετ να τον δουμε....Τωρα που το καλοσκεφτομαι ,λες να εδωσαν σε εσας που γραφτηκατε πρωτοι-πρωτοι και σε εμας να ξεμειναν? Τι να πω... Click για ανάπτυξη... Πιθανολογώ ότι δεν έμειναν για τις υπόλοιπες μέρες και πήραμε μόνο όσοι γραφτήκαμε την πρώτη. Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί είναι οδηγός 2011-2012 που σημαίνει καινούργιος, δεν ήταν περσινοί να πεις ότι είχαν λίγα αποθέματα και έφτασαν μόνο για τους πρώτους. Εκτός κι αν είχαν τυπώσει ενδεικτικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η anastasia5: #410 23-09-11 15:06 α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α...λαμπρά...χιχιχι...Ευτυχώς βρέθηκε ένα παιδί (κομ.παράταξης) και με οδήγησε εγκαίρως στην αίθουσα γιατί είχα αργήσει....εύκολη κ σχετικά γρήγορη διαδικασία πάντως..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:06 Η XARA62 έγραψε: #411 23-09-11 15:06 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ρε να ρωτησω κατι αλλο: Πηρατε οδηγο σπουδων? Μου αρεσει που στο χαρτι αναφερει πως θα μας μοιραστει και καλα και θα πρεπει να τον διαβασουμε....Ο,τι να'ναι! Click για ανάπτυξη... Οδηγό σπουδών ούτε σε μας έδωσαν (ήμουν στις 12). Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Από την άλλη, σαφώς θέλουν να κάνουν οικονομία και προσπαθούν να αποφύγουν τις εκτυπώσεις υλικού που μπορείς να το δεις δικτυακά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:13 Η anastasia5: #412 23-09-11 15:13 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Αυτο λεω και εγω ρε συ...Βαρεθηκα τα κομματοσκυλα καθε τρεις και λιγο! Δεν κανονιζουμε τιποτα μεσα στο Σαβ/κυριακο(κανα καφε κι ετσι). Οσοι/-ες ψηνεστε, πειτε ποτε μπορειτε να το κανονισουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Ο Νίκος4 έγραψε: #413 23-09-11 15:15 https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η !sunny! έγραψε: #414 23-09-11 15:15 Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anastasia5: Εγώ πάντως προτείνω να συναντηθούμε όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα(την πρώτη μέρα) σε κάποιο μέρος της σχολής μια συγκεκριμένη ώρα..για να είμαστε στα σίγουρα όλοι εκεί...και μετά κανονίζουμε και για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:16 Ο V@silis έγραψε: #415 23-09-11 15:16 Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XARA62 Εκκολαπτόμενο μέλος Η XARA62 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 232 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Η XARA62 έγραψε: #416 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XARA62: Ο περισυνός που είναι αναρτημένος στο site της σχολής μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί γερή αναθεώρηση για να προσαρμοστεί στον περίφημο νέο νόμο. Click για ανάπτυξη... Oops! Από το site έχει κατεβεί ο παλιός κανονισμός. Μόνο που ο φετινός δεν μου ανοίγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
V@silis Νεοφερμένο μέλος Ο V@silis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:17 Ο V@silis έγραψε: #417 23-09-11 15:17 Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από !sunny!: Κι αυτό γίνεται! Απλώς δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαστε όλοι μαζί λόγω επιθέτων και χωρισμού. Άσε που δεν είναι βέβαιο ότι θα ανοίξει άμεσα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω! Για αυτο ας βρεθουμε οσοι μπορουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:18 Η !sunny! έγραψε: #418 23-09-11 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 186 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ Searching Scandal m.b. SlimShady Alexnik Sowhat loulou yenev marikakitsou16 Libertus Ria. Claire05 milianis Billprs giorgos78 Nyx Praxis P.Dam. paul SoyN angies tfghp User2350 Alexecon1991 το κοριτσι του μαη lepipini Mammy Nun tsiobieman Τρελας123 Helen06 kiyoshi ggl Than003 johnsala thenutritionist constansn Philologist Αναστασία197 Johnman97 Ryuzaki Giii shadow Ροβερτα redarrow nobody8 augustine jj! Mar2002 Vask theodoraooo nicole1982 Έμμα KingOfPop katia.m ougka pougka george777 oups margik emilyfan85 Schlimazel Paragontas7000 Lathy J.Cameron Νομάρχης kost28 Kostas568 katerinavld Nala KingPoul GeorgePap2003 Panagiotis849 Viedo Evelynne Meow Ioanna98 Stelios725 Pharmacist01 New member eukleidhs1821 Marple Sherlockina korlef charmander χημεια4λαιφ Dr. Gl. Luminous snowy Miranda32 TheLittleBookworm Katerina_99 Pierre Bezukhov Magigi BloodyFairy Dimitris2001 Specon Nocommingback Kitana mhtsos-4 Mukumbura Christosgeorgo xakounaamatata Nikos05 Marifei jims lnesb Tina02 igeorgeoikonomo Annu TakSimeon anastasis06 Kemi Ευτυχια Αδαμοπουλου Panos_02 ag97 Γιωργος15773 οθεσσαλονικιος Petros.21 Jocaste aekaras 21 SMK Jimmy20 Darkking Natassa02 giorgosp97 abbyrob Anas02 Κλημεντίνη wannabelawyer Ifigenia ChristosV21 Christ_8 anna333 andreas2002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος4: https://www.law.uoa.gr/proptyxiakes-spoydes/foithtikes-yphresies.html Αυτό είναι που λέτε περί PIN κτλ.? Click για ανάπτυξη... Ναι, μάλλον και απ'ό,τι βλέπω είναι δυνατό να γίνει και από τον ίδιο το φοιτητή ,τουλάχιστον όσον αφορά τα πρώτα βήματα. Αλλά ας μην το ρισκάρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:19 Η anastasia5: #419 23-09-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 22 23 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 165 Επόμενη First Προηγούμενη 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 21 από 165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από V@silis: Ενταξει,ναι ,μην ανησυχειτε θα κανονισουμε αρκετες φορες...Ιδιως φετος με τις καταληψεις, η επικοινωνια και γνωριμια των φοιτητων με την πατροπαραδοτη μεθοδο του "αμφιθεατρου" θα αργησει απ'ο,τι φαινεται!! Επομενως,καλυτερα να εχουμε γνωριστει νωριτερα εμεις οι νομικαριοι Click για ανάπτυξη... όντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:20 Η Miss Brightside: #420 23-09-11 15:20 Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έπρεπε να το είχαμε κλείσει για τις εγγραφές Οι περισσότεροι ήμασταν σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.