Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:58 Ο Petunia έγραψε: #601 24-09-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από katerinakok: ρεε τι ηπιες??που τα σκεφτηκες ολα αυτα??α δεν πας καλα...κοιτα απο ολα αυτα μου λειπουν μονο οι σφραγιδουλες με τις καρδιεςπρεπει να προμηθευτω εγκαιρωςαλλα μια ερωτηση :στο συνταγματικο θα τις βαζω η στην εγκληματολογια?νομιζω πρεπει να ξερω...εσυ τι σφραγιδουλα πηρες?με μπαλα? Click για ανάπτυξη... Εμμ τι εσενα θα περιμενα?Μου τα εστειλε με κουριερ ο φιλος μου Στην εγκληματολογια θα εχουμε και μικρα μαστιγια-γομες,νυστερια-μολυβια καθως επισης και μικρομπλοκακια για να ανταλλαζουμε κρυφα μηνυματα!Σαν να κλεβουμε εκκλησια θα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerinakok Νεοφερμένο μέλος Η katerinakok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:04 Η katerinakok: #602 24-09-10 22:04 χαχαχαχαδεν υπαρχεις...που τα σκεφτεσαι απορωπαντως thanks μου εφτιαξες τη διαθεση...ελα πες και αλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:22 Ο Petunia έγραψε: #603 25-09-10 06:22 Αρχική Δημοσίευση από katerinakok: χαχαχαχαδεν υπαρχεις...που τα σκεφτεσαι απορωπαντως thanks μου εφτιαξες τη διαθεση...ελα πες και αλλα!!!! Click για ανάπτυξη... Τα υπολοιπα απο κοντα,σε δημοσιο forum ειμαστε ντροπη!! Ειχα παει σε ενα κλαμπ και τωρα ηρθα και λεω να συνεχισω την μελετη...Γαυτο παω να μετρησω προβατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ueshiba Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:46 Ο Ueshiba έγραψε: #604 25-09-10 21:46 Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:14 Ο Petunia έγραψε: #605 26-09-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ueshiba: Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σενα φιλε!Καλη μας αρχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:56 Ο georgekod92: #606 26-09-10 20:56 γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:48 Ο Petunia έγραψε: #607 26-09-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Click για ανάπτυξη... Not yet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο anonimos έγραψε: #608 27-09-10 02:25 Γεια σας παιδιά! Κι εγώ Νομική Κομοτηνής! Τι λέει; Εγκατασταθήκατε; Α κάτι βασικό, ξέρετε πότε ξεκινάμε μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:41 Ο Petunia έγραψε: #609 27-09-10 02:41 Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerinakok: ρεε τι ηπιες??που τα σκεφτηκες ολα αυτα??α δεν πας καλα...κοιτα απο ολα αυτα μου λειπουν μονο οι σφραγιδουλες με τις καρδιεςπρεπει να προμηθευτω εγκαιρωςαλλα μια ερωτηση :στο συνταγματικο θα τις βαζω η στην εγκληματολογια?νομιζω πρεπει να ξερω...εσυ τι σφραγιδουλα πηρες?με μπαλα? Click για ανάπτυξη... Εμμ τι εσενα θα περιμενα?Μου τα εστειλε με κουριερ ο φιλος μου Στην εγκληματολογια θα εχουμε και μικρα μαστιγια-γομες,νυστερια-μολυβια καθως επισης και μικρομπλοκακια για να ανταλλαζουμε κρυφα μηνυματα!Σαν να κλεβουμε εκκλησια θα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerinakok Νεοφερμένο μέλος Η katerinakok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:04 Η katerinakok: #602 24-09-10 22:04 χαχαχαχαδεν υπαρχεις...που τα σκεφτεσαι απορωπαντως thanks μου εφτιαξες τη διαθεση...ελα πες και αλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:22 Ο Petunia έγραψε: #603 25-09-10 06:22 Αρχική Δημοσίευση από katerinakok: χαχαχαχαδεν υπαρχεις...που τα σκεφτεσαι απορωπαντως thanks μου εφτιαξες τη διαθεση...ελα πες και αλλα!!!! Click για ανάπτυξη... Τα υπολοιπα απο κοντα,σε δημοσιο forum ειμαστε ντροπη!! Ειχα παει σε ενα κλαμπ και τωρα ηρθα και λεω να συνεχισω την μελετη...Γαυτο παω να μετρησω προβατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ueshiba Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:46 Ο Ueshiba έγραψε: #604 25-09-10 21:46 Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:14 Ο Petunia έγραψε: #605 26-09-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ueshiba: Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σενα φιλε!Καλη μας αρχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:56 Ο georgekod92: #606 26-09-10 20:56 γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:48 Ο Petunia έγραψε: #607 26-09-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Click για ανάπτυξη... Not yet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο anonimos έγραψε: #608 27-09-10 02:25 Γεια σας παιδιά! Κι εγώ Νομική Κομοτηνής! Τι λέει; Εγκατασταθήκατε; Α κάτι βασικό, ξέρετε πότε ξεκινάμε μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:41 Ο Petunia έγραψε: #609 27-09-10 02:41 Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχαδεν υπαρχεις...που τα σκεφτεσαι απορωπαντως thanks μου εφτιαξες τη διαθεση...ελα πες και αλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:22 Ο Petunia έγραψε: #603 25-09-10 06:22 Αρχική Δημοσίευση από katerinakok: χαχαχαχαδεν υπαρχεις...που τα σκεφτεσαι απορωπαντως thanks μου εφτιαξες τη διαθεση...ελα πες και αλλα!!!! Click για ανάπτυξη... Τα υπολοιπα απο κοντα,σε δημοσιο forum ειμαστε ντροπη!! Ειχα παει σε ενα κλαμπ και τωρα ηρθα και λεω να συνεχισω την μελετη...Γαυτο παω να μετρησω προβατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ueshiba Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:46 Ο Ueshiba έγραψε: #604 25-09-10 21:46 Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:14 Ο Petunia έγραψε: #605 26-09-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ueshiba: Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σενα φιλε!Καλη μας αρχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:56 Ο georgekod92: #606 26-09-10 20:56 γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:48 Ο Petunia έγραψε: #607 26-09-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Click για ανάπτυξη... Not yet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο anonimos έγραψε: #608 27-09-10 02:25 Γεια σας παιδιά! Κι εγώ Νομική Κομοτηνής! Τι λέει; Εγκατασταθήκατε; Α κάτι βασικό, ξέρετε πότε ξεκινάμε μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:41 Ο Petunia έγραψε: #609 27-09-10 02:41 Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerinakok: χαχαχαχαδεν υπαρχεις...που τα σκεφτεσαι απορωπαντως thanks μου εφτιαξες τη διαθεση...ελα πες και αλλα!!!! Click για ανάπτυξη... Τα υπολοιπα απο κοντα,σε δημοσιο forum ειμαστε ντροπη!! Ειχα παει σε ενα κλαμπ και τωρα ηρθα και λεω να συνεχισω την μελετη...Γαυτο παω να μετρησω προβατακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ueshiba Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:46 Ο Ueshiba έγραψε: #604 25-09-10 21:46 Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:14 Ο Petunia έγραψε: #605 26-09-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ueshiba: Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σενα φιλε!Καλη μας αρχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:56 Ο georgekod92: #606 26-09-10 20:56 γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:48 Ο Petunia έγραψε: #607 26-09-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Click για ανάπτυξη... Not yet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο anonimos έγραψε: #608 27-09-10 02:25 Γεια σας παιδιά! Κι εγώ Νομική Κομοτηνής! Τι λέει; Εγκατασταθήκατε; Α κάτι βασικό, ξέρετε πότε ξεκινάμε μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:41 Ο Petunia έγραψε: #609 27-09-10 02:41 Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:14 Ο Petunia έγραψε: #605 26-09-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από Ueshiba: Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σενα φιλε!Καλη μας αρχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:56 Ο georgekod92: #606 26-09-10 20:56 γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:48 Ο Petunia έγραψε: #607 26-09-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Click για ανάπτυξη... Not yet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο anonimos έγραψε: #608 27-09-10 02:25 Γεια σας παιδιά! Κι εγώ Νομική Κομοτηνής! Τι λέει; Εγκατασταθήκατε; Α κάτι βασικό, ξέρετε πότε ξεκινάμε μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:41 Ο Petunia έγραψε: #609 27-09-10 02:41 Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ueshiba: Γεια σας παιδιά...Είμαι και εγώ "συνάδελφος"...καλή μας διαμονή στην όμορφη Κομοτηνη... Click για ανάπτυξη... Γεια σου και σενα φιλε!Καλη μας αρχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:56 Ο georgekod92: #606 26-09-10 20:56 γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:48 Ο Petunia έγραψε: #607 26-09-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Click για ανάπτυξη... Not yet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο anonimos έγραψε: #608 27-09-10 02:25 Γεια σας παιδιά! Κι εγώ Νομική Κομοτηνής! Τι λέει; Εγκατασταθήκατε; Α κάτι βασικό, ξέρετε πότε ξεκινάμε μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:41 Ο Petunia έγραψε: #609 27-09-10 02:41 Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:48 Ο Petunia έγραψε: #607 26-09-10 21:48 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Click για ανάπτυξη... Not yet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο anonimos έγραψε: #608 27-09-10 02:25 Γεια σας παιδιά! Κι εγώ Νομική Κομοτηνής! Τι λέει; Εγκατασταθήκατε; Α κάτι βασικό, ξέρετε πότε ξεκινάμε μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:41 Ο Petunia έγραψε: #609 27-09-10 02:41 Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: γιώργο είσαι κι εσύ κομοτηνή, ε? Click για ανάπτυξη... Not yet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:25 Ο anonimos έγραψε: #608 27-09-10 02:25 Γεια σας παιδιά! Κι εγώ Νομική Κομοτηνής! Τι λέει; Εγκατασταθήκατε; Α κάτι βασικό, ξέρετε πότε ξεκινάμε μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:41 Ο Petunia έγραψε: #609 27-09-10 02:41 Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά! Κι εγώ Νομική Κομοτηνής! Τι λέει; Εγκατασταθήκατε; Α κάτι βασικό, ξέρετε πότε ξεκινάμε μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:41 Ο Petunia έγραψε: #609 27-09-10 02:41 Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Σεπτεμβρίου 2010 Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλως τον!Λογικα την αλλη δευτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νοσφερατου Νεοφερμένο μέλος Ο Νοσφερατου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:15 Ο Νοσφερατου: #610 27-09-10 15:15 Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:37 Ο Petunia έγραψε: #611 27-09-10 17:37 Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νοσφερατου: Παιδια εγω ειμαι εδω απο τις 15 και παρα την αρχικη μου προκαταληψη μπορω να ομολογησω οτι η πολη δυναται να προσφερει ωραια φοιτητικα χρονια.. Click για ανάπτυξη... Δεν δυναται,σιγουρα θα τα σπαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:02 Ο anonimos έγραψε: #612 28-09-10 15:02 σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:55 Ο Petunia έγραψε: #613 28-09-10 15:55 Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anonimos: σιγουρα θα περασουμε πολυ ωραία!παιδια σήμερα βγηκε το πρόγραμμα για τα μαθήματα! Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα!Πως σας φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:55 Η conundrum: #614 28-09-10 17:55 θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:24 Ο Petunia έγραψε: #615 28-09-10 18:24 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από conundrum: θα περάσετε καταπληκτικά!! αυτό είναι το μόνο σίγουρο! ΄(μιλάει η εμπειρία του ενός χρόνου διαμονής στην Κομοτηνή) Click για ανάπτυξη... Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
conundrum Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 01:56 Η conundrum: #616 29-09-10 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Thank you Ειρηνη!Νομικη εισαι και συ ετσι? Click για ανάπτυξη... ναι. 2 ετος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:32 Ο Petunia έγραψε: #617 29-09-10 02:32 Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από conundrum: ναι. 2 ετος πια! Click για ανάπτυξη... Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgekod92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο georgekod92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 09:46 Ο georgekod92: #618 29-09-10 09:46 Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jfijdnsuns J.Cameron kostkar78 EFIANA Guhahg5837 Πικλιδιος chenchen Praxis augustine Giii argy Libertus vivus SlimShady Schlimazel Κλημεντίνη Ifigenia wannabelawyer BlueIvy_ milianis panos007 manosthegreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Petunia: Παρασκευη θα ειμαι και γω πανω!Τελευταιος αλλα δεν πειραζει! Θεατρο σου ερχομαι Click για ανάπτυξη... Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petunia Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:35 Ο Petunia έγραψε: #619 29-09-10 12:35 Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 58 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από georgekod92: Τη δευτέρα το βράδυ πήγα θέατρο.. Είχε πάρα πολύ κόσμο.. Click για ανάπτυξη... i know ! Yammy ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anonimos Νεοφερμένο μέλος Ο anonimos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:48 Ο anonimos έγραψε: #620 30-09-10 22:48 τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τελευταίος και καταιδρωμένος ανεβαίνω και εγω το σάββατο.εχουμε απο οτι εμαθα μαθημα 9 ηώρα το πρώτο τμήμα(οσοι δηλαδη τα επιθετά τουσ ξεκινούν απο Α μεχρι Λ και μετα εχουμε 4.εγω ειμαι μεσα.ειναι κανεις αλλοσ μαζι?στο ενδιαμεσο γραφει αγγλικα αλλα δεν καταλαβα τι παιζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.