Καλησπέρα σε όλο το community!
Φέτος πέρασα με κατατακτήριες εξετάσεις στην Νομική Αθηνών με την πρώτη έχοντας αποφοιτήσει μερικούς μόνο μήνες πρίν απο την πρώτη μου σχολή. Αντικειμενικά μιλώντας έφτυσα αίμα αλλα μπηκα στην πρώτη δεκάδα των εισαχθέντων και γενικά είμαι υπερήφανος που τα κατάφερα.
Στο ψητο τώρα, προέρχομαι απο οικονομικές επιστήμες, σχολή που δεν είχε τρελό διάβασμα θεωριών, αρκεί να σουν καλός στα μαθηματικά (τουλάχιστον εγώ διάλεγα όλα τα μαθηματικοειδές μαθήματα). Μου αρέσουν πολύ τα οικονομικά όσο και τα νομικά. Η εμπειρία των κατατακτηρίων μου αφησε εν μέρει ένα τραύμα απο το πόσες ώρες για μήνες καθόμουν για να μάθω τόμους ολόκληρους

. Για αυτό θέλω να ρωτήσω, εάν γενικά η φάση στην νομικη θα ναι παρόμοια ή οχι. Προφανώς και έχει διάβασμα αλλα αυτό που ρωτάω κυρίως είναι 1. στα μαθήματα του εξαμήνου οι καθηγητές βαθμολογούν εξήσου αυστηρά, όπως και στις κατατακτήριες; 2. Με συστηματικό διάβασμα, μια φορά το βιβλίο, οι πιθανότητες πλησιάζουν το σίγουρο οτι θα περάσω το μάθημα;. 3. Είναι καλή ιδέα να φορτώνομαι με 7 μαθήματα αν εξάμηνο;
ΥΓ. Σόρρυ εαν το ποστάρω σε λάθος thread, πιστεύω οτι ειναι το πιο σχετικό.