Ω, πίστεψέ με, ξέρω πολύ καλά ότι δε σε καλύπτει διάβασμα βιβλίου την τελευταία μέρα. Άλλο λέω: και να διαβάσεις εγχειρίδιο και πρακτικά, πάλι μπορεί να πάρεις 5, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και να κοπείς.
Το 10 σε εμάς τουλάχιστον, μπαίνει σπάνια. Στο τελευταίο μου για πτυχίο (το είχα ξεσκίσει) πήρα 9 και ήμουν το μόνο! Λιγότερα από 10 8αρια και πάει λέγοντας, σε ένα μάθημα όχι από τα δυσκολότερα.
Δε τα λέω όλα αυτά για να αποδείξω ότι η σχολή είναι η δυσκολότερη, σε καμία περίπτωση δε το πιστεύω αυτό, είναι μια σχολή
απόλυτα διαχειρίσιμης δυσκολίας . Δύσκολο δεν είναι καθόλου να τη βγάλεις, ούτε να τη βγάλεις στην ώρα σου, ούτε και να έχεις βαθμό πτυχίου ''λίαν καλώς'' (εκεί, λίγο κάτω από το 8). Από 8,5 και πάνω, όμως, είναι δύσκολο, ναι. Γιατί όχι, το σύγγραμμα που θα πάρεις δεν αρκεί στα περισσότερα μαθήματα για 10, θα θέλει και πρακτικά. Σε πολλά επίσης, η παρακολούθηση μπορεί να μην είναι απαραίτητη τύποις, στην ουσία όμως 1) θα κερδίσεις χρόνο σε κατανόηση 2) θα καταλάβεις που εστιάζει ο καθηγητής 3) θα δεις πώς λύνονται τα πρακτικά.
Spoiler
Αν κάποιος θέλει γνώμη για το ποια μαθήματα θέλουν παρακολούθηση, μετά χαράς να βοηθήσω
Γιατί η ύλη είναι τεράστια (όπως, βέβαια, και σε πολλές άλλες σχολές), και στις παραδόσεις δεν την καλύπτουμε συνήθως όλη).
Επίσης, για να μην καταλήγουμε σε βεβιασμένα συμπεράσματα: λαμβάνουμε υπόψη μας το μέσο φοιτητή.Το ότι πέρασα πχ σύνθεση ποινικού με 9 δε σημαίνει ότι είναι κάτι σύνηθες και δυνατό για το μέσο φοιτητή, όταν ο Μ.Ο είναι κάτω του 5.