~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχει τύχει ν' ασχοληθείτε; Σας φαίνεται ψιλοάχρηστο ή θα σας ενδιέφερε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Σκέφτομαι ν' αρχίσω νοηματική στα Χανιά - μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το ότι μιλάς (sic) κυρίως με χειρονομίες και μπορείς να επικοινωνήσεις με ανθρώπους με τους οποίους δύσκολα θα μπορούσες αλλιώς.
Χμμ. Προσωπικά έχω ασχοληθεί αρκετά με την γλώσσα του σώματος, και για μένα με μια λέξη, είναι ενδιαφέρον. Βεβαία όλα αυτά με βιβλία όχι με μαθήματα, μπορώ να σου δώσω μερικά.
Είναι και ανάλογα για τι θες την νοηματική γλώσσα.
Απλά και αθώα να μιλάς με ανθρώπους με προβλήματα? Η να διαβάζεις τους άλλους από την γλώσσα του σώματος?
ΥΓ: Με το να σου "δώσω" εννοώ να στα στείλω ή να σου δώσω τους τίτλους.
napstor
Δραστήριο μέλος

μου φαινεται τελειως αχρηστο,εκτος αν εχεις καποιον γνωστο και δεν μπορεις να συννενοηθεις αλλιως.Σκέφτομαι ν' αρχίσω νοηματική στα Χανιά - μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το ότι μιλάς (sic) κυρίως με χειρονομίες και μπορείς να επικοινωνήσεις με ανθρώπους με τους οποίους δύσκολα θα μπορούσες αλλιώς.
Guest 292010
Επισκέπτης

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Aν και μου φαινεται δυσκολη γλωσσα η νοηματικη. =/
Προς το παρον βλακειες, ξερω μονο το καλημερα και το καληνυχτα.

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

θα ήθελα να μάθω.. προς το παρόν περιορίζομαι σε κάτι βιντεάκια με τα βασικά...
napstor
Δραστήριο μέλος

σε τι χρησιμευει δηλαδη?πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα χρήσιμο
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

δεν ειναι το ιδιο.το πληθος των ανθρωπων που ξερουν τη νοηματικη γλωσσα ειναι ελαχιστος,αρα δεν υπαρχει και λογος να την γνωριζεις.καλυτερα να μαθεις οποιαδηποτε αλλη γλωσσα,πιο χρησιμη θα ειναι.είναι εξίσου χρήσιμο με το να μάθεις όποια δήποτε γλώσσα
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Γκεγκε πια?
Αμαν.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

(τελος του οφ.:p)
Darkness
Περιβόητο μέλος

:nono: ψιλοαχρηστο δε θα το ελεγα με τιποτα...Σκέφτομαι ν' αρχίσω νοηματική στα Χανιά - μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το ότι μιλάς (sic) κυρίως με χειρονομίες και μπορείς να επικοινωνήσεις με ανθρώπους με τους οποίους δύσκολα θα μπορούσες αλλιώς.
Αλλα αρκετα ενδιαφερον ειναι...:xixi:
και ο λογος ειναι αυτος.. Ειναι ωραιο να μπορεις να επικοινωνεις με αυτους τους ανθρωπους οταν οι περισσοτεροι δε μπορουν..μπορείς να επικοινωνήσεις με ανθρώπους με τους οποίους δύσκολα θα μπορούσες αλλιώς
Νοηματικη θα μαθω στη σχολη και πολυ χαιρομαι για αυτο...:xixi:
Αντε με το καλο.. :xixi:
Αν δεν υπηρχε ομως η δυνατοτητα να μαθω και εγω απο την σχολη μου την Νοηματικη γλωσσα ισως και εγω απο μονη μου να πηγαινα να μαθω..

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμμ. Προσωπικά έχω ασχοληθεί αρκετά με την γλώσσα του σώματος, και για μένα με μια λέξη, είναι ενδιαφέρον. Βεβαία όλα αυτά με βιβλία όχι με μαθήματα, μπορώ να σου δώσω μερικά.
Είναι και ανάλογα για τι θες την νοηματική γλώσσα.
Απλά και αθώα να μιλάς με ανθρώπους με προβλήματα? Η να διαβάζεις τους άλλους από την γλώσσα του σώματος?
ΥΓ: Με το να σου "δώσω" εννοώ να στα στείλω ή να σου δώσω τους τίτλους.
Εννοώ αυτή τη νοηματική γλώσσα - αλλιώς θα έλεγα γλώσσα του σώματος.
Η δεύτερη μου φαίνεται έμφυτη σε όλους λίγο πολύ, όχι; :xixi:
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοώ αυτή τη νοηματική γλώσσα - αλλιώς θα έλεγα γλώσσα του σώματος.
Η δεύτερη μου φαίνεται έμφυτη σε όλους λίγο πολύ, όχι; :xixi:
Χμμ, ναι έμφυτη είναι, αλλά πχ υπάρχουν 40 και, στοιχεία που δείχνουν άμα ένας άνθρωπος νιώθει ενοχές για το ψέμα του. Ο απλός άνθρωπος άντε να ξέρει 5, και να μην είναι και εντελώς σίγουρος για αυτά.
Ενώ άμα είσαι ενημερωμένος θα ήξερες και το γιατί κάνει αυτή την κίνηση και το τι δείχνει αυτή η κίνηση.
Ναι, άλλο κατάλαβα εγώ μου φάνηκε παράξενο να θέλει ένας άνθρωπος να μάθει ξαφνικά την νοηματική γλώσσα, και νόμιζα εννοούσες γενικά περί επικοινωνία μεταξύ κινήσεων κλπ.
κουνελι
Νεοφερμένο μέλος

:no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.