evge2345
Νεοφερμένο μέλος
Η evge2345 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά, είμαι οικονομική κατεύθυνση και είμαι ανάμεσα σε νηπιαγωγών,ΔΕΤ,προσχολική αγωγή. Ποιά σχολή θεωρείται πως έχει την μεγαλύτερη και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα; Έχω σκεφτεί και ναυτιλιακά,μάρκετινγκ κτλπ αλλά δεν θέλω να δουλεύω απο το πρωί μέχρ το βράδυ. Η αλήθεια είναι πως μου τραβάει το ενδιαφέρον αρκετά ότι έχει να κάνει με παιδάκια αλλά αρκετοί με αποθαρρύνουν για αυτό το επάγγελμα. Έκτος των παραπάνω σχολών, ποιά/ες σχολές θα προτείνατες απο 4ο πεδίο; Ευχαριστώ εκ τωνπροτέρων
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 1.020 μηνύματα.
Άμα δεν γουστάρεις να γίνεις σκλαβάκι των κορποραίων μην επιλέξεις ΔΕΤ. Αφού θες να προσφέρεις να επιλέξεις τις σχολές εκπαίδευσης.
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 1.020 μηνύματα.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 644 μηνύματα.
Σπουδάζω παιδαγωγικά και θα πρότεινα για επαγγελματική αποκατάσταση καλύτερα νηπιαγωγών, αν και αυτός ο τομέας κορεσμένος είναι.Οι δάσκαλοι έχουν απορρόφηση τώρα. Αν μπορείς να δουλέψεις με παιδάκια go for it είναι πολύ ωραία αυτά τα επαγγέλματαΚαλησπέρα παιδιά, είμαι οικονομική κατεύθυνση και είμαι ανάμεσα σε νηπιαγωγών,ΔΕΤ,προσχολική αγωγή. Ποιά σχολή θεωρείται πως έχει την μεγαλύτερη και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα; Έχω σκεφτεί και ναυτιλιακά,μάρκετινγκ κτλπ αλλά δεν θέλω να δουλεύω απο το πρωί μέχρ το βράδυ. Η αλήθεια είναι πως μου τραβάει το ενδιαφέρον αρκετά ότι έχει να κάνει με παιδάκια αλλά αρκετοί με αποθαρρύνουν για αυτό το επάγγελμα. Έκτος των παραπάνω σχολών, ποιά/ες σχολές θα προτείνατες απο 4ο πεδίο; Ευχαριστώ εκ τωνπροτέρων
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki