Νηπιαγωγών ή ιστορικό-αρχαιολογικό;

Zeniatsou

Νεοφερμένος

Η Zeniatsou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα παιδιά.Ελπιζω όλοι να είστε καλά και να έχετε υγεία.Εχω δώσει πανελλήνιες το 2020 και σκέφτομαι να κάνω 10% για ιστορικό-αρχαιολογικό η νηπιαγωγων.Ειδανικα θα ήθελα παιδαγωγικο,αλλά έχω μεγάλη διαφορά στα μόρια...
Γνωρίζει κάποιος εάν από νηπιαγωγών είναι εφικτό να διδάξει Κάποιος σε σχολείο;Έχω ακούσει ότι είναι εφικτό σε μικρές ταξεις(δεν το λέω με σιγουριά)...Γενικά θεωρείται καλή σχολή;Η επαγγελματική αποκατασταση;Σε σύγκριση με το ιστορικό αρχαιολογικό τι πιστεύετε;
Ευχαριστώ!
 

archaios19

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 947 μηνύματα.
Οι δύο σχολές που αναφέρεις είναι εντελώς διαφορετικές ως προς το αντικείμεν σπουδών, αλλά και την επαγγελματική αποκατάσταση. Για το τμήμα Νηπιαγωγών δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, στο οποίο φοιτώ, δίνει επαγγελματικά δικαιώματα ιστορικού, αρχαιολόγου, ιστορικού της τέχνης, αλλά και δικαιώματα ΠΕ02, δηλαδή καθηγητή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων. Μεγάλη μερίδα αποφοίτων του τμήματος απασχολείται εν γένει στην εκπαίδευση, η οποία από ό,τι καταλαβαίνω σε ενδιαφέρει περισσότερο. Ωστόσο, τα φιλολογικά μαθήματα αποτελούν μικρό μόνο μέρος του προγράμματος σπουδών του τμήματος.

Για όποια άλλη απορία έχεις, μη διστάσεις!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top