Άσε με να σου πω τι έχω καταλάβει εγώ .
Συνήθως κάποιος θα πει την δικαιολογία οτι απλά σπαταλάει τον χρόνο του για να ξεχαστεί απο τα προβλήματα της ημέρας κτλπ .
Noble δεν λεω,αλλά όταν πολύ συχνά δεν έχεις να κάνεις κάτι δημιουργικό και θες να πετάξεις χρόνο , κάτι κάνεις λάθος . Υποκουλτούρα είναι,αλλά μην το λες αυτό,ο κόσμος θέλει να βλέπει αλλά όχι να του λένε κατάμουτρα οτι δίνοντας τους τηλεθέαση ατομικά την προωθούν έμπρακτα . Είναι σαν τις καλές εποχές που όλοι έλεγαν υποκουλτούρα την εκπομπή της Πάνιας αλλά κρυφά την παρακολουθούσαν

. Νούμερο 1 αυτό.
Και με αυτό περνάω στο δεύτερο σκέλος του τι έχω καταλάβει . Έαν κάποιος είναι υποκουλτουριάρης δεν μπορείς να τον αλλάξεις οτι και να του πεις και δεν χρειάζεται . Εσύ θα χαλάσεις την ζαχαρένια σου που στην τελική χέστηκες(άσχετα που όλη η ανθρωπότητα μακροπρόθεσμα αποκτάει ζημιά) , και εκείνοι θα συνεχίσουν . Άρα,εαν είσαι ο ίδιος πεσμένος μέσα στο πηγάδι, και θεωρείς οτι κατά βούληση είσαι εκει μέσα,είναι αδύνατο να σκαρφαλώσεις έξω

. Νούμερο 2 αυτό .
Bottom line,εσύ εστίασε εκεί που θες και οι άλλοι ας κάνουν ότι γουστάρουν . Ξέρω πολλούς που τα παρακολουθούν επειδή το κάνει η πλειοψηφία ,άρα θα βρεις τον μπελά σου εαν πας να τους αλλάξεις την γνώμη . Η δύναμη της μάζας .