aboringperson Νεοφερμένο μέλος Ο aboringperson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 00:06 Ο aboringperson: #1 14-03-19 00:06 Θα ήταν υπερβολικό αν πήγαινα για γ1 ? Γιατί πριν λίγο καιρό πήρα το β2. Είμαι 1η λυκειου οπότε ό,τι δώσω είναι μέχρι το καλοκαίρι. Κάνω εδώ και 1μιση χρόνο και έχω πάρει το Β1 και β2, με παίρνει για γ1 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 10:30 Ο Lancelot έγραψε: #2 14-03-19 10:30 Αρχική Δημοσίευση από aboringperson: Θα ήταν υπερβολικό αν πήγαινα για γ1 ? Γιατί πριν λίγο καιρό πήρα το β2. Είμαι 1η λυκειου οπότε ό,τι δώσω είναι μέχρι το καλοκαίρι. Κάνω εδώ και 1μιση χρόνο και έχω πάρει το Β1 και β2, με παίρνει για γ1 ? Click για ανάπτυξη... Άνετα !! Συνέχισε για C1 . Πώς σου φάνηκαν οι εξετάσεις του Β2 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 14:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #3 14-03-19 14:00 Για τι γλωσσα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aboringperson Νεοφερμένο μέλος Ο aboringperson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 16:14 Ο aboringperson: #4 14-03-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Άνετα !! Συνέχισε για C1 . Πώς σου φάνηκαν οι εξετάσεις του Β2 ; Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκαν σχετικά εύκολες, μόνο στο ακουστικο δεν τα πήγα καλά όπως πάντα Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Για τι γλωσσα λες; Click για ανάπτυξη... Για γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:48 Ο johnietraf: #5 19-09-20 13:48 καλημερα σας!! ειχα παρει β2 του γκετε πριν ενα χρονο και μπηκα καπακι στρατο...σε δυο βδομαδες ξεκιναω γ1 ...ποσο δυσκολο ειναι να μπω σε ρυθμο μετα απο ενα χρονο απραξιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:43 Ο SlimShady: #6 19-09-20 14:43 Αξιοι παιδια εγω με δυσκολια ειχα παρει το Β1 του γκετε αρκετα δυσκολο σε συγκριση με τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:48 Ο johnietraf: #7 02-02-21 12:48 καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:38 Ο tsiobieman: #8 02-02-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιάννη , εγώ θα σου συνιστούσα να γράφεις τις λέξεις και τις μεταφράσεις τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι να τις αποστηθίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki97 Νεοφερμένο μέλος Η ninaki97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 Η ninaki97 έγραψε: #9 25-02-21 12:42 Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos kost28 sofia07 Μήτσος10 velentzakoss Praxis Angelikaaa PanMoonlight Abiogenesis aririn tsiobieman Billprs iamanalien dean32 !georgitsa! Cat lady EvgheniosOnofrei wannabelawyer Ανώνυμη Meow Clary George9989 Nefeloula angelikitaraxia KingOfPop johnietraf Johnman97 giannhs2001 MariaPnk Έμμα Giii Scandal MarcoReus Ijt neurogirl Monster Hunter Memetchi Libertus jj! το κοριτσι του μαη calliope ninaki97 Xristinaqui Unboxholics Alexecon1991 Slytherin azula SlimShady Georgia110 itschristy ag97 thecrazycretan T C Δημήτρης Ρ don_vito Lathy stefan Kostis-Palamas eri548 lnesb Kostakis45 Αριάνα123 Rene2004 natalix St11 Κλημεντίνη KaterinaL J.Cameron Bgpanos Panagiotis849 Ιωάννα2 Vasilis2000kak Makis45 christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήταν υπερβολικό αν πήγαινα για γ1 ? Γιατί πριν λίγο καιρό πήρα το β2. Είμαι 1η λυκειου οπότε ό,τι δώσω είναι μέχρι το καλοκαίρι. Κάνω εδώ και 1μιση χρόνο και έχω πάρει το Β1 και β2, με παίρνει για γ1 ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 10:30 Ο Lancelot έγραψε: #2 14-03-19 10:30 Αρχική Δημοσίευση από aboringperson: Θα ήταν υπερβολικό αν πήγαινα για γ1 ? Γιατί πριν λίγο καιρό πήρα το β2. Είμαι 1η λυκειου οπότε ό,τι δώσω είναι μέχρι το καλοκαίρι. Κάνω εδώ και 1μιση χρόνο και έχω πάρει το Β1 και β2, με παίρνει για γ1 ? Click για ανάπτυξη... Άνετα !! Συνέχισε για C1 . Πώς σου φάνηκαν οι εξετάσεις του Β2 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 14:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #3 14-03-19 14:00 Για τι γλωσσα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aboringperson Νεοφερμένο μέλος Ο aboringperson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 16:14 Ο aboringperson: #4 14-03-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Άνετα !! Συνέχισε για C1 . Πώς σου φάνηκαν οι εξετάσεις του Β2 ; Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκαν σχετικά εύκολες, μόνο στο ακουστικο δεν τα πήγα καλά όπως πάντα Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Για τι γλωσσα λες; Click για ανάπτυξη... Για γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:48 Ο johnietraf: #5 19-09-20 13:48 καλημερα σας!! ειχα παρει β2 του γκετε πριν ενα χρονο και μπηκα καπακι στρατο...σε δυο βδομαδες ξεκιναω γ1 ...ποσο δυσκολο ειναι να μπω σε ρυθμο μετα απο ενα χρονο απραξιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:43 Ο SlimShady: #6 19-09-20 14:43 Αξιοι παιδια εγω με δυσκολια ειχα παρει το Β1 του γκετε αρκετα δυσκολο σε συγκριση με τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:48 Ο johnietraf: #7 02-02-21 12:48 καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:38 Ο tsiobieman: #8 02-02-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιάννη , εγώ θα σου συνιστούσα να γράφεις τις λέξεις και τις μεταφράσεις τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι να τις αποστηθίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki97 Νεοφερμένο μέλος Η ninaki97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 Η ninaki97 έγραψε: #9 25-02-21 12:42 Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos kost28 sofia07 Μήτσος10 velentzakoss Praxis Angelikaaa PanMoonlight Abiogenesis aririn tsiobieman Billprs iamanalien dean32 !georgitsa! Cat lady EvgheniosOnofrei wannabelawyer Ανώνυμη Meow Clary George9989 Nefeloula angelikitaraxia KingOfPop johnietraf Johnman97 giannhs2001 MariaPnk Έμμα Giii Scandal MarcoReus Ijt neurogirl Monster Hunter Memetchi Libertus jj! το κοριτσι του μαη calliope ninaki97 Xristinaqui Unboxholics Alexecon1991 Slytherin azula SlimShady Georgia110 itschristy ag97 thecrazycretan T C Δημήτρης Ρ don_vito Lathy stefan Kostis-Palamas eri548 lnesb Kostakis45 Αριάνα123 Rene2004 natalix St11 Κλημεντίνη KaterinaL J.Cameron Bgpanos Panagiotis849 Ιωάννα2 Vasilis2000kak Makis45 christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aboringperson: Θα ήταν υπερβολικό αν πήγαινα για γ1 ? Γιατί πριν λίγο καιρό πήρα το β2. Είμαι 1η λυκειου οπότε ό,τι δώσω είναι μέχρι το καλοκαίρι. Κάνω εδώ και 1μιση χρόνο και έχω πάρει το Β1 και β2, με παίρνει για γ1 ? Click για ανάπτυξη... Άνετα !! Συνέχισε για C1 . Πώς σου φάνηκαν οι εξετάσεις του Β2 ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 14:00 Ο Jim_Pap έγραψε: #3 14-03-19 14:00 Για τι γλωσσα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aboringperson Νεοφερμένο μέλος Ο aboringperson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 16:14 Ο aboringperson: #4 14-03-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Άνετα !! Συνέχισε για C1 . Πώς σου φάνηκαν οι εξετάσεις του Β2 ; Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκαν σχετικά εύκολες, μόνο στο ακουστικο δεν τα πήγα καλά όπως πάντα Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Για τι γλωσσα λες; Click για ανάπτυξη... Για γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:48 Ο johnietraf: #5 19-09-20 13:48 καλημερα σας!! ειχα παρει β2 του γκετε πριν ενα χρονο και μπηκα καπακι στρατο...σε δυο βδομαδες ξεκιναω γ1 ...ποσο δυσκολο ειναι να μπω σε ρυθμο μετα απο ενα χρονο απραξιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:43 Ο SlimShady: #6 19-09-20 14:43 Αξιοι παιδια εγω με δυσκολια ειχα παρει το Β1 του γκετε αρκετα δυσκολο σε συγκριση με τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:48 Ο johnietraf: #7 02-02-21 12:48 καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:38 Ο tsiobieman: #8 02-02-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιάννη , εγώ θα σου συνιστούσα να γράφεις τις λέξεις και τις μεταφράσεις τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι να τις αποστηθίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki97 Νεοφερμένο μέλος Η ninaki97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 Η ninaki97 έγραψε: #9 25-02-21 12:42 Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos kost28 sofia07 Μήτσος10 velentzakoss Praxis Angelikaaa PanMoonlight Abiogenesis aririn tsiobieman Billprs iamanalien dean32 !georgitsa! Cat lady EvgheniosOnofrei wannabelawyer Ανώνυμη Meow Clary George9989 Nefeloula angelikitaraxia KingOfPop johnietraf Johnman97 giannhs2001 MariaPnk Έμμα Giii Scandal MarcoReus Ijt neurogirl Monster Hunter Memetchi Libertus jj! το κοριτσι του μαη calliope ninaki97 Xristinaqui Unboxholics Alexecon1991 Slytherin azula SlimShady Georgia110 itschristy ag97 thecrazycretan T C Δημήτρης Ρ don_vito Lathy stefan Kostis-Palamas eri548 lnesb Kostakis45 Αριάνα123 Rene2004 natalix St11 Κλημεντίνη KaterinaL J.Cameron Bgpanos Panagiotis849 Ιωάννα2 Vasilis2000kak Makis45 christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τι γλωσσα λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aboringperson Νεοφερμένο μέλος Ο aboringperson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2019 στις 16:14 Ο aboringperson: #4 14-03-19 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Άνετα !! Συνέχισε για C1 . Πώς σου φάνηκαν οι εξετάσεις του Β2 ; Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκαν σχετικά εύκολες, μόνο στο ακουστικο δεν τα πήγα καλά όπως πάντα Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Για τι γλωσσα λες; Click για ανάπτυξη... Για γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:48 Ο johnietraf: #5 19-09-20 13:48 καλημερα σας!! ειχα παρει β2 του γκετε πριν ενα χρονο και μπηκα καπακι στρατο...σε δυο βδομαδες ξεκιναω γ1 ...ποσο δυσκολο ειναι να μπω σε ρυθμο μετα απο ενα χρονο απραξιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:43 Ο SlimShady: #6 19-09-20 14:43 Αξιοι παιδια εγω με δυσκολια ειχα παρει το Β1 του γκετε αρκετα δυσκολο σε συγκριση με τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:48 Ο johnietraf: #7 02-02-21 12:48 καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:38 Ο tsiobieman: #8 02-02-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιάννη , εγώ θα σου συνιστούσα να γράφεις τις λέξεις και τις μεταφράσεις τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι να τις αποστηθίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki97 Νεοφερμένο μέλος Η ninaki97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 Η ninaki97 έγραψε: #9 25-02-21 12:42 Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos kost28 sofia07 Μήτσος10 velentzakoss Praxis Angelikaaa PanMoonlight Abiogenesis aririn tsiobieman Billprs iamanalien dean32 !georgitsa! Cat lady EvgheniosOnofrei wannabelawyer Ανώνυμη Meow Clary George9989 Nefeloula angelikitaraxia KingOfPop johnietraf Johnman97 giannhs2001 MariaPnk Έμμα Giii Scandal MarcoReus Ijt neurogirl Monster Hunter Memetchi Libertus jj! το κοριτσι του μαη calliope ninaki97 Xristinaqui Unboxholics Alexecon1991 Slytherin azula SlimShady Georgia110 itschristy ag97 thecrazycretan T C Δημήτρης Ρ don_vito Lathy stefan Kostis-Palamas eri548 lnesb Kostakis45 Αριάνα123 Rene2004 natalix St11 Κλημεντίνη KaterinaL J.Cameron Bgpanos Panagiotis849 Ιωάννα2 Vasilis2000kak Makis45 christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Άνετα !! Συνέχισε για C1 . Πώς σου φάνηκαν οι εξετάσεις του Β2 ; Click για ανάπτυξη... Μου φάνηκαν σχετικά εύκολες, μόνο στο ακουστικο δεν τα πήγα καλά όπως πάντα Αρχική Δημοσίευση από Jim_Pap: Για τι γλωσσα λες; Click για ανάπτυξη... Για γερμανικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:48 Ο johnietraf: #5 19-09-20 13:48 καλημερα σας!! ειχα παρει β2 του γκετε πριν ενα χρονο και μπηκα καπακι στρατο...σε δυο βδομαδες ξεκιναω γ1 ...ποσο δυσκολο ειναι να μπω σε ρυθμο μετα απο ενα χρονο απραξιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:43 Ο SlimShady: #6 19-09-20 14:43 Αξιοι παιδια εγω με δυσκολια ειχα παρει το Β1 του γκετε αρκετα δυσκολο σε συγκριση με τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:48 Ο johnietraf: #7 02-02-21 12:48 καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:38 Ο tsiobieman: #8 02-02-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιάννη , εγώ θα σου συνιστούσα να γράφεις τις λέξεις και τις μεταφράσεις τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι να τις αποστηθίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki97 Νεοφερμένο μέλος Η ninaki97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 Η ninaki97 έγραψε: #9 25-02-21 12:42 Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos kost28 sofia07 Μήτσος10 velentzakoss Praxis Angelikaaa PanMoonlight Abiogenesis aririn tsiobieman Billprs iamanalien dean32 !georgitsa! Cat lady EvgheniosOnofrei wannabelawyer Ανώνυμη Meow Clary George9989 Nefeloula angelikitaraxia KingOfPop johnietraf Johnman97 giannhs2001 MariaPnk Έμμα Giii Scandal MarcoReus Ijt neurogirl Monster Hunter Memetchi Libertus jj! το κοριτσι του μαη calliope ninaki97 Xristinaqui Unboxholics Alexecon1991 Slytherin azula SlimShady Georgia110 itschristy ag97 thecrazycretan T C Δημήτρης Ρ don_vito Lathy stefan Kostis-Palamas eri548 lnesb Kostakis45 Αριάνα123 Rene2004 natalix St11 Κλημεντίνη KaterinaL J.Cameron Bgpanos Panagiotis849 Ιωάννα2 Vasilis2000kak Makis45 christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα σας!! ειχα παρει β2 του γκετε πριν ενα χρονο και μπηκα καπακι στρατο...σε δυο βδομαδες ξεκιναω γ1 ...ποσο δυσκολο ειναι να μπω σε ρυθμο μετα απο ενα χρονο απραξιας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2020 στις 14:43 Ο SlimShady: #6 19-09-20 14:43 Αξιοι παιδια εγω με δυσκολια ειχα παρει το Β1 του γκετε αρκετα δυσκολο σε συγκριση με τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:48 Ο johnietraf: #7 02-02-21 12:48 καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:38 Ο tsiobieman: #8 02-02-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιάννη , εγώ θα σου συνιστούσα να γράφεις τις λέξεις και τις μεταφράσεις τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι να τις αποστηθίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki97 Νεοφερμένο μέλος Η ninaki97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 Η ninaki97 έγραψε: #9 25-02-21 12:42 Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos kost28 sofia07 Μήτσος10 velentzakoss Praxis Angelikaaa PanMoonlight Abiogenesis aririn tsiobieman Billprs iamanalien dean32 !georgitsa! Cat lady EvgheniosOnofrei wannabelawyer Ανώνυμη Meow Clary George9989 Nefeloula angelikitaraxia KingOfPop johnietraf Johnman97 giannhs2001 MariaPnk Έμμα Giii Scandal MarcoReus Ijt neurogirl Monster Hunter Memetchi Libertus jj! το κοριτσι του μαη calliope ninaki97 Xristinaqui Unboxholics Alexecon1991 Slytherin azula SlimShady Georgia110 itschristy ag97 thecrazycretan T C Δημήτρης Ρ don_vito Lathy stefan Kostis-Palamas eri548 lnesb Kostakis45 Αριάνα123 Rene2004 natalix St11 Κλημεντίνη KaterinaL J.Cameron Bgpanos Panagiotis849 Ιωάννα2 Vasilis2000kak Makis45 christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αξιοι παιδια εγω με δυσκολια ειχα παρει το Β1 του γκετε αρκετα δυσκολο σε συγκριση με τα αγγλικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:48 Ο johnietraf: #7 02-02-21 12:48 καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:38 Ο tsiobieman: #8 02-02-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιάννη , εγώ θα σου συνιστούσα να γράφεις τις λέξεις και τις μεταφράσεις τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι να τις αποστηθίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki97 Νεοφερμένο μέλος Η ninaki97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 Η ninaki97 έγραψε: #9 25-02-21 12:42 Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos kost28 sofia07 Μήτσος10 velentzakoss Praxis Angelikaaa PanMoonlight Abiogenesis aririn tsiobieman Billprs iamanalien dean32 !georgitsa! Cat lady EvgheniosOnofrei wannabelawyer Ανώνυμη Meow Clary George9989 Nefeloula angelikitaraxia KingOfPop johnietraf Johnman97 giannhs2001 MariaPnk Έμμα Giii Scandal MarcoReus Ijt neurogirl Monster Hunter Memetchi Libertus jj! το κοριτσι του μαη calliope ninaki97 Xristinaqui Unboxholics Alexecon1991 Slytherin azula SlimShady Georgia110 itschristy ag97 thecrazycretan T C Δημήτρης Ρ don_vito Lathy stefan Kostis-Palamas eri548 lnesb Kostakis45 Αριάνα123 Rene2004 natalix St11 Κλημεντίνη KaterinaL J.Cameron Bgpanos Panagiotis849 Ιωάννα2 Vasilis2000kak Makis45 christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 13:38 Ο tsiobieman: #8 02-02-21 13:38 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιάννη , εγώ θα σου συνιστούσα να γράφεις τις λέξεις και τις μεταφράσεις τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι να τις αποστηθίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki97 Νεοφερμένο μέλος Η ninaki97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 Η ninaki97 έγραψε: #9 25-02-21 12:42 Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos kost28 sofia07 Μήτσος10 velentzakoss Praxis Angelikaaa PanMoonlight Abiogenesis aririn tsiobieman Billprs iamanalien dean32 !georgitsa! Cat lady EvgheniosOnofrei wannabelawyer Ανώνυμη Meow Clary George9989 Nefeloula angelikitaraxia KingOfPop johnietraf Johnman97 giannhs2001 MariaPnk Έμμα Giii Scandal MarcoReus Ijt neurogirl Monster Hunter Memetchi Libertus jj! το κοριτσι του μαη calliope ninaki97 Xristinaqui Unboxholics Alexecon1991 Slytherin azula SlimShady Georgia110 itschristy ag97 thecrazycretan T C Δημήτρης Ρ don_vito Lathy stefan Kostis-Palamas eri548 lnesb Kostakis45 Αριάνα123 Rene2004 natalix St11 Κλημεντίνη KaterinaL J.Cameron Bgpanos Panagiotis849 Ιωάννα2 Vasilis2000kak Makis45 christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα σας Είμαι στο επίπεδο γ1 και κάνω μαθήματα ...ενω γραμματικη δεν έχω θέμα τα βρίσκω σκουρα με το λεξιλόγιο..δεν μπορώ να θυμάμαι εύκολα καινούργιες λέξεις!! τι μπορω να κάνω? Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιάννη , εγώ θα σου συνιστούσα να γράφεις τις λέξεις και τις μεταφράσεις τους ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι να τις αποστηθίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki97 Νεοφερμένο μέλος Η ninaki97 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:42 Η ninaki97 έγραψε: #9 25-02-21 12:42 Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Martheos kost28 sofia07 Μήτσος10 velentzakoss Praxis Angelikaaa PanMoonlight Abiogenesis aririn tsiobieman Billprs iamanalien dean32 !georgitsa! Cat lady EvgheniosOnofrei wannabelawyer Ανώνυμη Meow Clary George9989 Nefeloula angelikitaraxia KingOfPop johnietraf Johnman97 giannhs2001 MariaPnk Έμμα Giii Scandal MarcoReus Ijt neurogirl Monster Hunter Memetchi Libertus jj! το κοριτσι του μαη calliope ninaki97 Xristinaqui Unboxholics Alexecon1991 Slytherin azula SlimShady Georgia110 itschristy ag97 thecrazycretan T C Δημήτρης Ρ don_vito Lathy stefan Kostis-Palamas eri548 lnesb Kostakis45 Αριάνα123 Rene2004 natalix St11 Κλημεντίνη KaterinaL J.Cameron Bgpanos Panagiotis849 Ιωάννα2 Vasilis2000kak Makis45 christos87 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρά! Ζηλεύω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 12:31 Ο johnietraf: #10 06-03-21 12:31 καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asha Εκκολαπτόμενο μέλος Η Asha δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2021 στις 19:04 Η Asha έγραψε: #11 06-03-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: καλημέρα παιδία μια ερώτηση ...το γκετε και το αυστριακό είναι το ίδιο αναγνωρισμένα? Click για ανάπτυξη... Όχι. Το ελληνικό δημόσιο αναγνωρίζει και τα δύο και υπάρχουν ακόμα και γερμανικά πανεπιστήμια που δέχονται και πτυχία του ÖSD αν κάνεις αίτηση για σπουδές ή μεταπτυχιακό αλλά δεν τα δέχονται όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.