Να πάω στον Συνήγορο του Φοιτητή ή όχι;

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 740 μηνύματα.
Καλησπέρα και καλό μήνα,

Κάτι το οποίο δεν γνωρίζετε για μένα είναι ότι τα πρώτα έτη της σχολής μου τα έκανα εξ αποστάσεως λόγω το ότι οι γονείς μου τρόμαζαν στην ιδέα του να πάω από την αρχή στην πόλη στην οποία σπουδάζω τώρα λόγω το οτί πίστευαν ότι δεν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω λόγω του ότι έχω Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος υψηλής λειτουργικότητας. Σε ένα μάθημα με εργαστήριο, ο καθηγητής του εργαστηρίου δεν ήθελε να μπαίνω μέσω zoom στο μάθημα, και μου έλεγε ότι ήθελε να μου στέλνει μαγνητοσκοπημένες διαλέξεις, πράγμα το οποίο δεν το έκανε ποτέ. Λόγω αυτού ενώ έχω περάσει -οριακά- ένα μάθημα που έκανε αυτό το μέλος ΕΔΙΠ τα άλλα δύο μαθήματα που χρωστάω παλεύω από το πρώτο έτος να τα περάσω, έχω φθαρεί ψυχολογικά και τώρα που είμαι δια ζώσης απεχθάνομαι τα μαθήματα με εργαστήριο. Φταίω εγώ να μιλήσω στον Συνήγορο του Φοιτητή;

@Panzerkampfwagen @Skiyo @Poirot

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.314 μηνύματα.
Λίγο δύσκολο το τι ακριβώς θα κατάφερνες μέσα από αυτό.

Σίγουρα μια καλή αρχή θα ήταν ένα email στον ΕΔΙΠ επεξηγώντας του το ζήτημά σου και επισυνάπτοντας, αν έχεις, κάποια ιατρική γνωμάτευση που να τα στηρίζει όλα αυτά.