Να ξαναδώσω το ίδιο πιστοποιητικό Αγγλικών (CPE) με την ελπίδα ότι θα πάρω μεγαλύτερο βαθμό;

Guest 004218

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλησπέρα φόρουμ, πριν δυο χρόνια έδωσα το CPE, μετά από πολλή προσπάθεια, και το πήρα με Βαθμό C. Συγκεκριμένα με 203/230. Πιστεύετε αξίζει να το ξαναδώσω στο εγγύς μέλλον και να βάλω στόχο έναν μεγαλύτερο βαθμό; Θα επηρεάσει ο Βαθμός την αξία του πτυχίου ή δεν έχει σημασία; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο τ. Aspiring Lawyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 2,558 μηνύματα.
Νομίζω πως ήδη είναι αρκετά ισχυρό πιστοποιητικό. Για την ελληνική αγορά εργασίας εδώ δέχονται πλέον κάτι πιστοποιήσεις από το Πανεπιστήμιο της Κάτω Ραχούλας, δε θα έχεις θέμα με το CPE σε καμία περίπτωση (τουλάχιστον λόγω βαθμού).

Τώρα σε ξένα πανεπιστήμια αν αυτός είναι ο προβληματισμός σου, νομίζω δε δέχονται καν τα κλασικά πιστοποιητικά που δίνουμε στην Ελλάδα αλλά ζητάνε ως επί το πλείστον IELTS και TOEIC και μάλιστα που να έχουν αποκτηθεί πρόσφατα. Κάποια ίσως δέχονται το Cambridge αλλά είναι λίγα και έχω την αίσθηση ότι δεν υπάρχει περιορισμός στον βαθμό, δεν στο λέω όμως με βεβαιότητα.
 

asdfqwerty

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
θα περασεις συνεντευξη εκ νεου,για να δουν αν οντως εχεις τις ικανοτητες να ανταποκριθεις στην δουλεια που σε χρειαζονται..διοτι αλλη ευχερεια λογου χρειαζεται ενας προγραμματιστης και αλλη καποιος που ασχολειται με το marketing-διαφημισεις και εχει συνεχη τριβη με κοσμο.Οποτε δεν νομιζω να ασχοληθει καποιος με τον βαθμο που πηρε το πιστοποιητικο σου στο Ελλαδισταν, ευχερεια λογου να εχεις και πλουσιο λεξιλογιο και εισαι μια χαρα.. αυτα ειναι τυπικουρες για εμας.
 

Alexecon1991

Δραστήριο μέλος

Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 402 μηνύματα.
Δεν το κοιτάζει κανείς!! Μην ασχοληθείς καν !!
 

Νομάρχης

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νομάρχης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 169 μηνύματα.
Όχι, να μην το δώσεις, διότι δεν θα το χρειαστείς πουθενά.
 

iloveharrystyles

Νεοφερμένος

Η iloveharrystyles αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα φόρουμ, πριν δυο χρόνια έδωσα το CPE, μετά από πολλή προσπάθεια, και το πήρα με Βαθμό C. Συγκεκριμένα με 203/230. Πιστεύετε αξίζει να το ξαναδώσω στο εγγύς μέλλον και να βάλω στόχο έναν μεγαλύτερο βαθμό; Θα επηρεάσει ο Βαθμός την αξία του πτυχίου ή δεν έχει σημασία; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Γεια σου Βαγγέλη! Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, πως έδωσες εξετάσεις για να πάρεις το πιστοποιητικό σου πριν δυο χρόνια, νομίζω πως δεν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα εάν ξανά δώσεις για το ίδιο πιστοποιητικό, καθώς έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και πιθανόν να έχεις ξεχάσει μερικές γνώσεις. Ίσα ίσα που ο βαθμός σου είναι αρκετά καλός και δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να ξανά δώσεις. Όσον αφορά για την δεύτερη ερώτηση σου δεν νομίζω πως πλέον ενδιαφέρει σε κάποια δουλειά ο βαθμός με τον οποίο πέρασες τις εξετάσεις, καθώς δεν το γράφουν πλέον ούτε πάνω στο ίδιο το πιστοποιητικό. Ελπίζω να βοήθησα :)
 

Συνημμένα

  • AE7480F8-3272-4BE1-B47E-357B1B35CBC2.jpeg
    AE7480F8-3272-4BE1-B47E-357B1B35CBC2.jpeg
    717.5 KB · Εμφανίσεις: 86

SlimShady

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 864 μηνύματα.
@Dias αλα Harry Styles?
 

Nina-nana

Διάσημο μέλος

Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
Είναι πλέον τόσο λίγοι αυτοί που έχουν CPE που ο βαθμός δεν παίζει ρόλο. Δεν έχω ακούσει καν να ζητάει κανείς το βαθμό του συγκεκριμένου πιστοποιητικού. By all means κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις τα Αγγλικά σου, αλλά πραγματικά δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος να ξαναδώσεις.

Αν θέλεις ντε και καλά να δώσεις εξετάσεις, δώσε για ECPE να δεις αν μπορείς να το πάρεις με Honors :playboy:
 
Top