Βαθμολογω με αριστα το 10!
Ιστορια --> 7 (εχει πολλες γνωσεις, το μαθημα δεν ειναι υπερβολικααα βαρετο αλλα η φωνη της ειναι κοιμιστικη και δεν εχει καθολου μεταδοτικοτητα. απο χαρακτηρα δεν ξερω, εντελως απροσωπη)
Θρησκευτικα-- > 6 ( βαρετη, μιλαει μονη της και το ξερει κι ολας και κανει συνεχεια τα ιδια βαρετα μαθηματα απ το βιβλιο. Εξου και δεν αργησα να παρω απαλλαγη

Μαθηματικα γεν --> 8 (την αγαπαω, το μαθημα της ειναι μαθημα ζωης. αν και φαινεται εχθρικη και αποτομη, μας νοιαζεται πολυ. Το 8 παει γιατι , αν και φοβερη στο αντικειμενο της, εγω δν καταλαβαινω τιποτα απο μαθ- παιδι θεωρητικης!

Φυσικη ---> 7 (εχει μεταδοτικοτητα, δεν ειναι βαρετη και προσπαθει να απλοποιησει τα πραγματα οσο μπορει. Δυστυχως ομως, οσο απλα τα κανει στην ταξη, αλλο τοσο πιο πολυπλοκα τα κανει στο διαγωνισμα- οπου δεν καταλαβαινουμε απο που μας ηρθε! Συν , δεν μου φαινεται πως πολυνοιαζεται για τους μαθητες σαν ατομα- 2 χρονια την εχω, και πρωτη φορα σημερα την ακουσα να λεει το ονομα- επιθετο μου)
Χημεια --> 7 (ειναι πολυ αυστηρος(αλιμονο σε οποιον μασαει τσιχλα!) και μανιωδης με απουσιες και κοπανες αλλα καλουλης. Κατα τη γνωμη μου παει πολυ γρηγορα και δεν εξηγει πληρως τα πραγματα, αλλα τα παιδια της θετικης εχουν αλλη αποψη οποτε δεν ξερω)

Βιολογια --> 7 (δυκολο να τη ψυχολογησεις. αθωα και γλυκια με αυτη τη φωνουλα που εχει, αλλα με το παραμικρο ξαφνικα γινεται σκυλα. σαν μαθημα δεν με τραβαει, αλλα δεν το λες και χαλια. )
Κειμενα- Λογοτεχνια- Αντιγονη --> 7 (μακραν απ τις πιο βαρετες καθηγητριες. εχει ενα στιλ απαξιωσης- συνηθως επειδη βλεπει οτι κανεις δεν ενδιαφερεται για το μαθημα της και μας θεωρει αμορφωτους- και μια μανια με το θεατρο (ειναι πολυ της κουλτουρας) . δεν την αντιπαθω, εχει και τα καλα της, αλλα ωρες ωρες δεν αντεχεται το μαθημα

Γυμναστικη --> 8 (φοβερος, λογικος και με πολυ κατανοηση- σπανιο για γυμναστη! το μονο κακο ειναι οτι θελει οπωσδηποτε να παιζουμε βολει, το οποιο βαριεμαι απιστευτα )
Αρχαια κατευ- Λατινικα --> 4 και πολυ της ειναι . (η γυναικα εχει μια μονιμη ξινιλα, ασε που δεν ξερει να κανει μαθημα. πολυ στενοχωριεμαι που μου πεσε σε κατευθυνση, μονο που την βλεπω η διαθεση μου χαλαει)
Δικαιο ---> 9 (ειναι καλουλης, εχει καλη ψυχη και μας νοιαζεται. σαν μαθημα δεν τρελαινομαι- ειναι κ το δικαιο βαρετο- αλλα οκ)
Γεωμετρια- Αστρονομια --> 5 (δεν καταλαβαινω τιποτα απο οσα λεει, δεν μπορει να επιβληθει και δεν ξερει να κανει μαθημα. εχει κ ενα θεμα μ το λι και με το νι που για τα παιδια της Αθηνας ειναι ξεκαρδιστικο, ειδικα οταν βαριουνται μεχρι θανατου. στην αστρονομια ε το μονο που κανουμε ειναι να βλεπουμε βιντεακια με τα αστερια (δηλαδη, κρυφα τα αρχαια του φροντιστηριου). γενικα φαινεται καλη και γλυκια αλλα σε ταξη δεν θα πρεπε να δουλευει)
Αγγλικα --> (δυσκολο να την βαθμολογησω. αυστηρη αλλα με κατανοηση. δε με πολυενδιαφερει το μαθημα της, αλλα για αγγλικα ενταξει ειναι)