Με άριστα το 20:
αρχαία κατ+έκθεση=19,5 [πολλές ασκήσεις βρε αδελφέ! μας έχει βγάλει την πίστη στα αρχαία.. αλλα καλά μας κάνει, κατεύθυνση είναι...]
φιλοσοφία=17 [αν κ ειναι η ίδια με αρχαία κατ+έκθεση

τί να κάνουμε, στη φιλοσοφία βαριέμαι]
λατινικά=-2 [η γυναίκα είναι για χαστούκια]
ιστορία=10 [η γυναίκα είναι καθυστερημενη αλλά τουλάχιστον προσπαθεί, γι'αυτό και το επιεικέστατο 10!]
αλγεβρα+γεωμ=18 [πολύ καλό μάθημα, λιγο σκύλα ομως!!]
αντιγόνη=3 [βαριέται και να πλυθεί -κυριολεκτικά όμως

- όχι μόνο να κάνει μάθημα, κ κάθε μέρα μπαίνει στην τάξη με νεύρα.. μου χαλάει την ψυχολογία μόνο που τη βλέπω!!]
γυμναστική=13 [καθυστερημένη αλλά τη γλιτώνει γιατί μ'αρεσει το μάθημα]
θρησκευτικά=20! [ο τυπάς είναι θεός, δεν υπάρχει!

]
φυσική=-5 [

-δεν μπορώ καν να σχολιάσω]
χημεία+βιολογία+βιολ.επιλ=20 [θεός!!

]
αγγλικά=22!!

κείμενα=100!!!

[την αγαπάω απίστευτα... είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ! και το καλύτερο μάθημα που έχω κάνει ποτέ... έχει γίνει πια περισσότερο φίλη παρά καθηγήτριά μου... είμαι ερωτευμένη!!!

]
πάντως, είμαι ευχαριστημένη γενικά φέτος [ίσως δε φαίνεται χαχα], είμαι χαρούμενη να πηγαίνω σχολείο!! σε αντίθεση με πέρυσι, που οι περισσότεροι ήταν άθλιοι κ στην ιδέα κάθε πρωί ότι πρέπει να πάω σχολείο ήθελα να βάλω τα κλάματα...
φέτος έχουμε κάνει πολλά πράγματα έξω από το συνηθισμένο μάθημα, κυρίως με αυτήν που μας κάνει κείμενα [

] κ τον βιολογο, οι οποίοι έχουν τρελή όρεξη κ κάθε σ/κ γυρνάμε όλη την Αθήνα σε διάφορες δραστηριότητες.. μέχρι κ ταινία φτιάξαμε φέτος!! φτιάξαμε -μέσα στο σχολικό πρόγραμμα- ένα ντοκυμαντέρ για το σχολείο μας, την περιοχή μας κ ό,τι δεν θέλουμε να χαθεί από αυτό... τρομερή εμπειρία!!
δεν μπορώ να πω, αν σκοτώσω μερικές μερικές από κει, το σχολείο μου είναι τέλειο!!!
είναι τόσο ωραία τα όσα κάνουμε, που ακόμα και τις άθλιες καθηγήτριες ανέχομαι.. απλά περνάω μερικές δυστυχισμένες στις γενικά χαρούμενες μέρες στο σχολείο!!