Stelios725 Νεοφερμένο μέλος Ο Stelios725 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2018 στις 18:06 Ο Stelios725: #61 09-07-18 18:06 Καλησπερα παιδια εχουμε καποιον που να σπουδαζει Χίο ή ειναι αποφοιτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατιαστρ Νεοφερμένο μέλος Η κατιαστρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 00:44 Η κατιαστρ έγραψε: #62 10-09-18 00:44 Καλησπερα σας. τη βοηθεια σας παρακαλω οποιος γνωριζει .. τελειωνω τις σπουδες μου δοιηκηση επιχειρησεων στο πανεπιστημιο χιου , σκεφτομαι να συνεχισω στα ναυτιλιακα για αλλα δυο χρονια δεν ειμαι ενημερωμενη πληρως . ειναι σωστη επιλογη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπερα παιδια εχουμε καποιον που να σπουδαζει Χίο ή ειναι αποφοιτος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατιαστρ Νεοφερμένο μέλος Η κατιαστρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 00:44 Η κατιαστρ έγραψε: #62 10-09-18 00:44 Καλησπερα σας. τη βοηθεια σας παρακαλω οποιος γνωριζει .. τελειωνω τις σπουδες μου δοιηκηση επιχειρησεων στο πανεπιστημιο χιου , σκεφτομαι να συνεχισω στα ναυτιλιακα για αλλα δυο χρονια δεν ειμαι ενημερωμενη πληρως . ειναι σωστη επιλογη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπερα σας. τη βοηθεια σας παρακαλω οποιος γνωριζει .. τελειωνω τις σπουδες μου δοιηκηση επιχειρησεων στο πανεπιστημιο χιου , σκεφτομαι να συνεχισω στα ναυτιλιακα για αλλα δυο χρονια δεν ειμαι ενημερωμενη πληρως . ειναι σωστη επιλογη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.