Guest 936741 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 14:44 Ο Guest 936741: #1 20-04-20 14:44 Έχω διαβάσει σχετικά ποστ με τα ναυτιλιακά όμως δεν βρήκα κάποιο θέμα που θα μπορούσε να με κατατοπίσει για να απαντήσω στο ερώτημα μου. Με τι θα μπορούσα να συνδυάσω τις σπουδές μου στα ναυτιλιακά ;(δεν έχω τελειώσει ακόμα και ούτε έχω εργασιακη εμπειρια με το αντικείμενο για να γνωρίζω εκ των έσω τι θα μου χρησίμευε περισσότερο)Έχω ακούσει διαφορες απόψεις όπως με marketing ,HR, λογιστική, ακόμα και με το τμήμα Διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδων.Σκεφτομαι να κάνω παράλληλες σπουδές σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή σπουδάζω σε ιδιωτική σχολή.Επιπλεον θεωρείτε ότι σε αυτόν τον κλάδο μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η εργασιακή εμπειρία; Οποιαδηποτε απάντηση είναι καλοδεχούμενη και βοηθητική.Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 15:15 Ο Guest 451212: #2 20-04-20 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate Midlothian: Έχω διαβάσει σχετικά ποστ με τα ναυτιλιακά όμως δεν βρήκα κάποιο θέμα που θα μπορούσε να με κατατοπίσει για να απαντήσω στο ερώτημα μου. Με τι θα μπορούσα να συνδυάσω τις σπουδές μου στα ναυτιλιακά ;(δεν έχω τελειώσει ακόμα και ούτε έχω εργασιακη εμπειρια με το αντικείμενο για να γνωρίζω εκ των έσω τι θα μου χρησίμευε περισσότερο)Έχω ακούσει διαφορες απόψεις όπως με marketing ,HR, λογιστική, ακόμα και με το τμήμα Διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδων.Σκεφτομαι να κάνω παράλληλες σπουδές σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή σπουδάζω σε ιδιωτική σχολή.Επιπλεον θεωρείτε ότι σε αυτόν τον κλάδο μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η εργασιακή εμπειρία; Οποιαδηποτε απάντηση είναι καλοδεχούμενη και βοηθητική.Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Κατ΄αρχάς, αν αναφέρεσαι σε μεταπτυχιακό σε ελληνικό ΑΕΙ, με πτυχίο κολλεγίου/αλλοδαπού ΑΕΙ, δεν μπορείς να κάνεις. Δεύτερον, όλοι οι τομείς που αναφέρεις είναι τομείς σε μία επιχείρηση. Με το υπόβαθρο των ναυτιλιακών σε προπτυχιακό επίπεδο, μπορείς να κάνεις ένα μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα προανέφερες, management, hr, marketing, logistics κλπ. και να εργαστείς σε αυτόν τον τομέα σε ναυτιλιακές εταιρείες, brokers, ναυπηγεία, διαχείριση λιμένων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 19:47 Ο Guest 454371: #3 20-04-20 19:47 Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 21:16 Ο xristaras9: #4 20-04-20 21:16 Ανάλογα το τι θές να ασχοληθείς θα στοχεύσεις και το αντίστοιχο αντικείμενο υπάρχουν για ολων των ειδών τα γούστα πόστα στις ναυτιλιακές έχουν το crew department,Chartering department,Supply department,HR,Finance,IT κτλ καθε τι εχει και δικό του αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 936741 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 22:23 Ο Guest 936741: #5 20-04-20 22:23 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 22:42 Ο xristaras9: #6 20-04-20 22:42 Πρέπει να δείς ποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει να ξέρεις πάντως οτι επι του συνόλου του προσωπικού μιας ναυτιλιακής ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απο ναυτιλιακά το μεγαλύτερο μέρος των γραφείων στελεχώνεται αρχικαπετάνιους και αρχιμηχανικούς σε ποσοστό περίπου 60% ενα αλλο μεγάλο ποσοστό της τάξης του 30% είναι λογιστές,δικηγόροι,ασφαλιστές κτλ και μόνο ενα 10% είναι απο ναυτιλιακά.Συνήθως απο ναυτιλιακά επανδρώνουν θέσεις στο Manning/Crew δηλαδή πληρώματα ή στα Purchasing δηλαδή τροφοδοσίες πλοίων ή σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις Operations/Chartering. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 01:12 Ο xristaras9: #7 21-04-20 01:12 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Click για ανάπτυξη... Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2020 στις 18:36 Ο Guest 454371: #8 21-04-20 18:36 Αρχική Δημοσίευση από xristaras9: Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Click για ανάπτυξη... Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 18:39 Ο xristaras9: #9 21-04-20 18:39 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristoforo Scandal Chrisa Jimmy20 Giii eri548 Λαμπρινηη Robin22 Cassano iminspain Rene2004 Johanna Mark Κλημεντίνη Dimitris2001 Giorno Makis7 jimis2001 MarcoReus tymvorixos Panos_02 tasoss johnsala tasost don_vito JohnGreek Ryuzaki tsiobieman TonyMontanaEse Lathy Γατόπαρδος. hirasawayui Steffie88 Johnman97 Αλκης Κ. kiyoshi Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω διαβάσει σχετικά ποστ με τα ναυτιλιακά όμως δεν βρήκα κάποιο θέμα που θα μπορούσε να με κατατοπίσει για να απαντήσω στο ερώτημα μου. Με τι θα μπορούσα να συνδυάσω τις σπουδές μου στα ναυτιλιακά ;(δεν έχω τελειώσει ακόμα και ούτε έχω εργασιακη εμπειρια με το αντικείμενο για να γνωρίζω εκ των έσω τι θα μου χρησίμευε περισσότερο)Έχω ακούσει διαφορες απόψεις όπως με marketing ,HR, λογιστική, ακόμα και με το τμήμα Διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδων.Σκεφτομαι να κάνω παράλληλες σπουδές σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή σπουδάζω σε ιδιωτική σχολή.Επιπλεον θεωρείτε ότι σε αυτόν τον κλάδο μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η εργασιακή εμπειρία; Οποιαδηποτε απάντηση είναι καλοδεχούμενη και βοηθητική.Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 451212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 15:15 Ο Guest 451212: #2 20-04-20 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Kate Midlothian: Έχω διαβάσει σχετικά ποστ με τα ναυτιλιακά όμως δεν βρήκα κάποιο θέμα που θα μπορούσε να με κατατοπίσει για να απαντήσω στο ερώτημα μου. Με τι θα μπορούσα να συνδυάσω τις σπουδές μου στα ναυτιλιακά ;(δεν έχω τελειώσει ακόμα και ούτε έχω εργασιακη εμπειρια με το αντικείμενο για να γνωρίζω εκ των έσω τι θα μου χρησίμευε περισσότερο)Έχω ακούσει διαφορες απόψεις όπως με marketing ,HR, λογιστική, ακόμα και με το τμήμα Διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδων.Σκεφτομαι να κάνω παράλληλες σπουδές σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή σπουδάζω σε ιδιωτική σχολή.Επιπλεον θεωρείτε ότι σε αυτόν τον κλάδο μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η εργασιακή εμπειρία; Οποιαδηποτε απάντηση είναι καλοδεχούμενη και βοηθητική.Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Κατ΄αρχάς, αν αναφέρεσαι σε μεταπτυχιακό σε ελληνικό ΑΕΙ, με πτυχίο κολλεγίου/αλλοδαπού ΑΕΙ, δεν μπορείς να κάνεις. Δεύτερον, όλοι οι τομείς που αναφέρεις είναι τομείς σε μία επιχείρηση. Με το υπόβαθρο των ναυτιλιακών σε προπτυχιακό επίπεδο, μπορείς να κάνεις ένα μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα προανέφερες, management, hr, marketing, logistics κλπ. και να εργαστείς σε αυτόν τον τομέα σε ναυτιλιακές εταιρείες, brokers, ναυπηγεία, διαχείριση λιμένων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 19:47 Ο Guest 454371: #3 20-04-20 19:47 Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 21:16 Ο xristaras9: #4 20-04-20 21:16 Ανάλογα το τι θές να ασχοληθείς θα στοχεύσεις και το αντίστοιχο αντικείμενο υπάρχουν για ολων των ειδών τα γούστα πόστα στις ναυτιλιακές έχουν το crew department,Chartering department,Supply department,HR,Finance,IT κτλ καθε τι εχει και δικό του αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 936741 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 22:23 Ο Guest 936741: #5 20-04-20 22:23 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 22:42 Ο xristaras9: #6 20-04-20 22:42 Πρέπει να δείς ποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει να ξέρεις πάντως οτι επι του συνόλου του προσωπικού μιας ναυτιλιακής ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απο ναυτιλιακά το μεγαλύτερο μέρος των γραφείων στελεχώνεται αρχικαπετάνιους και αρχιμηχανικούς σε ποσοστό περίπου 60% ενα αλλο μεγάλο ποσοστό της τάξης του 30% είναι λογιστές,δικηγόροι,ασφαλιστές κτλ και μόνο ενα 10% είναι απο ναυτιλιακά.Συνήθως απο ναυτιλιακά επανδρώνουν θέσεις στο Manning/Crew δηλαδή πληρώματα ή στα Purchasing δηλαδή τροφοδοσίες πλοίων ή σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις Operations/Chartering. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 01:12 Ο xristaras9: #7 21-04-20 01:12 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Click για ανάπτυξη... Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2020 στις 18:36 Ο Guest 454371: #8 21-04-20 18:36 Αρχική Δημοσίευση από xristaras9: Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Click για ανάπτυξη... Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 18:39 Ο xristaras9: #9 21-04-20 18:39 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristoforo Scandal Chrisa Jimmy20 Giii eri548 Λαμπρινηη Robin22 Cassano iminspain Rene2004 Johanna Mark Κλημεντίνη Dimitris2001 Giorno Makis7 jimis2001 MarcoReus tymvorixos Panos_02 tasoss johnsala tasost don_vito JohnGreek Ryuzaki tsiobieman TonyMontanaEse Lathy Γατόπαρδος. hirasawayui Steffie88 Johnman97 Αλκης Κ. kiyoshi Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate Midlothian: Έχω διαβάσει σχετικά ποστ με τα ναυτιλιακά όμως δεν βρήκα κάποιο θέμα που θα μπορούσε να με κατατοπίσει για να απαντήσω στο ερώτημα μου. Με τι θα μπορούσα να συνδυάσω τις σπουδές μου στα ναυτιλιακά ;(δεν έχω τελειώσει ακόμα και ούτε έχω εργασιακη εμπειρια με το αντικείμενο για να γνωρίζω εκ των έσω τι θα μου χρησίμευε περισσότερο)Έχω ακούσει διαφορες απόψεις όπως με marketing ,HR, λογιστική, ακόμα και με το τμήμα Διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδων.Σκεφτομαι να κάνω παράλληλες σπουδές σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή σπουδάζω σε ιδιωτική σχολή.Επιπλεον θεωρείτε ότι σε αυτόν τον κλάδο μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η εργασιακή εμπειρία; Οποιαδηποτε απάντηση είναι καλοδεχούμενη και βοηθητική.Ευχαριστω! Click για ανάπτυξη... Κατ΄αρχάς, αν αναφέρεσαι σε μεταπτυχιακό σε ελληνικό ΑΕΙ, με πτυχίο κολλεγίου/αλλοδαπού ΑΕΙ, δεν μπορείς να κάνεις. Δεύτερον, όλοι οι τομείς που αναφέρεις είναι τομείς σε μία επιχείρηση. Με το υπόβαθρο των ναυτιλιακών σε προπτυχιακό επίπεδο, μπορείς να κάνεις ένα μεταπτυχιακό σε όποιον τομέα προανέφερες, management, hr, marketing, logistics κλπ. και να εργαστείς σε αυτόν τον τομέα σε ναυτιλιακές εταιρείες, brokers, ναυπηγεία, διαχείριση λιμένων κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 19:47 Ο Guest 454371: #3 20-04-20 19:47 Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 21:16 Ο xristaras9: #4 20-04-20 21:16 Ανάλογα το τι θές να ασχοληθείς θα στοχεύσεις και το αντίστοιχο αντικείμενο υπάρχουν για ολων των ειδών τα γούστα πόστα στις ναυτιλιακές έχουν το crew department,Chartering department,Supply department,HR,Finance,IT κτλ καθε τι εχει και δικό του αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 936741 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 22:23 Ο Guest 936741: #5 20-04-20 22:23 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 22:42 Ο xristaras9: #6 20-04-20 22:42 Πρέπει να δείς ποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει να ξέρεις πάντως οτι επι του συνόλου του προσωπικού μιας ναυτιλιακής ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απο ναυτιλιακά το μεγαλύτερο μέρος των γραφείων στελεχώνεται αρχικαπετάνιους και αρχιμηχανικούς σε ποσοστό περίπου 60% ενα αλλο μεγάλο ποσοστό της τάξης του 30% είναι λογιστές,δικηγόροι,ασφαλιστές κτλ και μόνο ενα 10% είναι απο ναυτιλιακά.Συνήθως απο ναυτιλιακά επανδρώνουν θέσεις στο Manning/Crew δηλαδή πληρώματα ή στα Purchasing δηλαδή τροφοδοσίες πλοίων ή σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις Operations/Chartering. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 01:12 Ο xristaras9: #7 21-04-20 01:12 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Click για ανάπτυξη... Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2020 στις 18:36 Ο Guest 454371: #8 21-04-20 18:36 Αρχική Δημοσίευση από xristaras9: Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Click για ανάπτυξη... Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 18:39 Ο xristaras9: #9 21-04-20 18:39 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristoforo Scandal Chrisa Jimmy20 Giii eri548 Λαμπρινηη Robin22 Cassano iminspain Rene2004 Johanna Mark Κλημεντίνη Dimitris2001 Giorno Makis7 jimis2001 MarcoReus tymvorixos Panos_02 tasoss johnsala tasost don_vito JohnGreek Ryuzaki tsiobieman TonyMontanaEse Lathy Γατόπαρδος. hirasawayui Steffie88 Johnman97 Αλκης Κ. kiyoshi Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 21:16 Ο xristaras9: #4 20-04-20 21:16 Ανάλογα το τι θές να ασχοληθείς θα στοχεύσεις και το αντίστοιχο αντικείμενο υπάρχουν για ολων των ειδών τα γούστα πόστα στις ναυτιλιακές έχουν το crew department,Chartering department,Supply department,HR,Finance,IT κτλ καθε τι εχει και δικό του αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 936741 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 22:23 Ο Guest 936741: #5 20-04-20 22:23 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 22:42 Ο xristaras9: #6 20-04-20 22:42 Πρέπει να δείς ποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει να ξέρεις πάντως οτι επι του συνόλου του προσωπικού μιας ναυτιλιακής ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απο ναυτιλιακά το μεγαλύτερο μέρος των γραφείων στελεχώνεται αρχικαπετάνιους και αρχιμηχανικούς σε ποσοστό περίπου 60% ενα αλλο μεγάλο ποσοστό της τάξης του 30% είναι λογιστές,δικηγόροι,ασφαλιστές κτλ και μόνο ενα 10% είναι απο ναυτιλιακά.Συνήθως απο ναυτιλιακά επανδρώνουν θέσεις στο Manning/Crew δηλαδή πληρώματα ή στα Purchasing δηλαδή τροφοδοσίες πλοίων ή σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις Operations/Chartering. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 01:12 Ο xristaras9: #7 21-04-20 01:12 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Click για ανάπτυξη... Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2020 στις 18:36 Ο Guest 454371: #8 21-04-20 18:36 Αρχική Δημοσίευση από xristaras9: Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Click για ανάπτυξη... Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 18:39 Ο xristaras9: #9 21-04-20 18:39 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristoforo Scandal Chrisa Jimmy20 Giii eri548 Λαμπρινηη Robin22 Cassano iminspain Rene2004 Johanna Mark Κλημεντίνη Dimitris2001 Giorno Makis7 jimis2001 MarcoReus tymvorixos Panos_02 tasoss johnsala tasost don_vito JohnGreek Ryuzaki tsiobieman TonyMontanaEse Lathy Γατόπαρδος. hirasawayui Steffie88 Johnman97 Αλκης Κ. kiyoshi Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ανάλογα το τι θές να ασχοληθείς θα στοχεύσεις και το αντίστοιχο αντικείμενο υπάρχουν για ολων των ειδών τα γούστα πόστα στις ναυτιλιακές έχουν το crew department,Chartering department,Supply department,HR,Finance,IT κτλ καθε τι εχει και δικό του αντικείμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 936741 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2020 στις 22:23 Ο Guest 936741: #5 20-04-20 22:23 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 22:42 Ο xristaras9: #6 20-04-20 22:42 Πρέπει να δείς ποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει να ξέρεις πάντως οτι επι του συνόλου του προσωπικού μιας ναυτιλιακής ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απο ναυτιλιακά το μεγαλύτερο μέρος των γραφείων στελεχώνεται αρχικαπετάνιους και αρχιμηχανικούς σε ποσοστό περίπου 60% ενα αλλο μεγάλο ποσοστό της τάξης του 30% είναι λογιστές,δικηγόροι,ασφαλιστές κτλ και μόνο ενα 10% είναι απο ναυτιλιακά.Συνήθως απο ναυτιλιακά επανδρώνουν θέσεις στο Manning/Crew δηλαδή πληρώματα ή στα Purchasing δηλαδή τροφοδοσίες πλοίων ή σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις Operations/Chartering. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 01:12 Ο xristaras9: #7 21-04-20 01:12 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Click για ανάπτυξη... Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2020 στις 18:36 Ο Guest 454371: #8 21-04-20 18:36 Αρχική Δημοσίευση από xristaras9: Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Click για ανάπτυξη... Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 18:39 Ο xristaras9: #9 21-04-20 18:39 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristoforo Scandal Chrisa Jimmy20 Giii eri548 Λαμπρινηη Robin22 Cassano iminspain Rene2004 Johanna Mark Κλημεντίνη Dimitris2001 Giorno Makis7 jimis2001 MarcoReus tymvorixos Panos_02 tasoss johnsala tasost don_vito JohnGreek Ryuzaki tsiobieman TonyMontanaEse Lathy Γατόπαρδος. hirasawayui Steffie88 Johnman97 Αλκης Κ. kiyoshi Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 20 Απριλίου 2020 στις 22:42 Ο xristaras9: #6 20-04-20 22:42 Πρέπει να δείς ποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει να ξέρεις πάντως οτι επι του συνόλου του προσωπικού μιας ναυτιλιακής ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απο ναυτιλιακά το μεγαλύτερο μέρος των γραφείων στελεχώνεται αρχικαπετάνιους και αρχιμηχανικούς σε ποσοστό περίπου 60% ενα αλλο μεγάλο ποσοστό της τάξης του 30% είναι λογιστές,δικηγόροι,ασφαλιστές κτλ και μόνο ενα 10% είναι απο ναυτιλιακά.Συνήθως απο ναυτιλιακά επανδρώνουν θέσεις στο Manning/Crew δηλαδή πληρώματα ή στα Purchasing δηλαδή τροφοδοσίες πλοίων ή σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις Operations/Chartering. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 01:12 Ο xristaras9: #7 21-04-20 01:12 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Click για ανάπτυξη... Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2020 στις 18:36 Ο Guest 454371: #8 21-04-20 18:36 Αρχική Δημοσίευση από xristaras9: Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Click για ανάπτυξη... Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 18:39 Ο xristaras9: #9 21-04-20 18:39 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristoforo Scandal Chrisa Jimmy20 Giii eri548 Λαμπρινηη Robin22 Cassano iminspain Rene2004 Johanna Mark Κλημεντίνη Dimitris2001 Giorno Makis7 jimis2001 MarcoReus tymvorixos Panos_02 tasoss johnsala tasost don_vito JohnGreek Ryuzaki tsiobieman TonyMontanaEse Lathy Γατόπαρδος. hirasawayui Steffie88 Johnman97 Αλκης Κ. kiyoshi Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρέπει να δείς ποιο αντικείμενο σε ενδιαφέρει να ξέρεις πάντως οτι επι του συνόλου του προσωπικού μιας ναυτιλιακής ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απο ναυτιλιακά το μεγαλύτερο μέρος των γραφείων στελεχώνεται αρχικαπετάνιους και αρχιμηχανικούς σε ποσοστό περίπου 60% ενα αλλο μεγάλο ποσοστό της τάξης του 30% είναι λογιστές,δικηγόροι,ασφαλιστές κτλ και μόνο ενα 10% είναι απο ναυτιλιακά.Συνήθως απο ναυτιλιακά επανδρώνουν θέσεις στο Manning/Crew δηλαδή πληρώματα ή στα Purchasing δηλαδή τροφοδοσίες πλοίων ή σε πολύ ελάχιστες περιπτώσεις Operations/Chartering. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 01:12 Ο xristaras9: #7 21-04-20 01:12 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Click για ανάπτυξη... Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2020 στις 18:36 Ο Guest 454371: #8 21-04-20 18:36 Αρχική Δημοσίευση από xristaras9: Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Click για ανάπτυξη... Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 18:39 Ο xristaras9: #9 21-04-20 18:39 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xristoforo Scandal Chrisa Jimmy20 Giii eri548 Λαμπρινηη Robin22 Cassano iminspain Rene2004 Johanna Mark Κλημεντίνη Dimitris2001 Giorno Makis7 jimis2001 MarcoReus tymvorixos Panos_02 tasoss johnsala tasost don_vito JohnGreek Ryuzaki tsiobieman TonyMontanaEse Lathy Γατόπαρδος. hirasawayui Steffie88 Johnman97 Αλκης Κ. kiyoshi Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Καλό θα ήταν να εργαστείς πρώτα σε ναυτιλιακή, να περάσεις από όλα τα τμήματα και αργότερα να αποφασίσεις. Να δεις ποιες θέσεις σου αρέσουν για να τις κυνηγήσεις. Σε μια ναυτιλιακή , υπάρχουν τα τμήματα που αναφέρεις Click για ανάπτυξη... Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Απριλίου 2020 στις 18:36 Ο Guest 454371: #8 21-04-20 18:36 Αρχική Δημοσίευση από xristaras9: Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Click για ανάπτυξη... Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 18:39 Ο xristaras9: #9 21-04-20 18:39 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από xristaras9: Σε ποιά ναυτιλιακή ή γενικότερα εταιρεία έχεις δεί εσύ εργαζόμενο να περνάει απο 10 τμήματα για να αποφασίσει σε πιό να κάτσει?Δηλαδή αμα είσαι λογιστής ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στο τεχνικό τμήμα της ναυτιλιακής να ελέγχεις λιπαντικά και καύσιμα για το πλοίο ή στο ΙΤ να προσπαθείς να φτιάξεις το δορυφορικό τηλέφωνο για να μιλήσει το γραφείο με το πλοίο? Click για ανάπτυξη... Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9 Διάσημο μέλος Ο xristaras9 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα. 21 Απριλίου 2020 στις 18:39 Ο xristaras9: #9 21-04-20 18:39 Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από airtrelomike13: Ως πρακτικάριος πάνω κάτω θα τα δει Click για ανάπτυξη... Δεν υφίσταται αυτό που λές σε ένα τμήμα θα μπείς σαν πρακτικάριος όχι για όλα.Υπάρχει συσχετισμός στις εσωτερικές μεταθέσεις που γίνονται εντός μια εταιρείας δηλαδή αντε εναν ανθρωπο απο το operations να τον μετακινήσουν στο chartering ή το ανάποδα ή μπορεί να μετακινήσουν ατομο απο το operations στα πληρώματα δηλαδή αλληλένδετα μεταξύ τους τμήματα κι αυτό θα γίνει ίσως μετά απο πολύ καιρό και εφόσον μείνει κενή κάποια θέση στο ένα τμήμα και δεν μπορούν να το καλύψουν με νέα πρόσληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.