Civilara
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
extravaganza??
Νεοφερμένο μέλος

2)πολιτικη οικονομια
3)στοιχεια κοινονιολογιας
4)εισαγωγη στην φιλοσοφια
και εδω μπορειτε να βρειτε διαφορες πληροφοριες https://dapmech.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=17
Κατα την γνωμη μου το πιο ενδιαφερον ειναι τα στοιχεια κοινονιολογιας!
who
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Περιττό να ου πώ ότι από την πιο πρόσφατη έρευνα του ΤΕΕ, προκύπτει οτι οι πιο ικανοποιημένοι μηχανικοί είναι οι ναυπηγοί, οι οποίοι δηλώνουν τα μεγαλύερα εισοδήματα,που εύκολα ξεπερνούν τα 50.000 ευρώ ετησίως...
πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι το τμήμα δέχεται κάθε χρόνο 60 άτομα ακριβώς κάτι που δεν επιτρέπει να γίνεται ούτε κουβέντα για κορεσμό του συγκεκριμένου επαγγέλματος...
(οφφ τόπικ: τώρα πως γίνεται μια χώρα σαν την ελλάδα που μια ζωή φημίζεται για τις θάλασσες της και τους περίφημους ναυτικούς της, η οποία μάλιστα κατάφερε μέσα στον 20ό αιώνα να αναδείξει πανίσχυρους πλοιοκτήτες και εφοπλιστές να βγάζει μόλις 60 ναυπηγούς μηχανικούς ετησίως σε αντίθεση με καμιά 500αριά μηχανολόγους μηχανικούς για την ανύπαρκτη βαριά της βιομηχανία...???)
Καράβια έχει η Ελλάδα, όχι ναυπηγεία. Οι περισσότεροι ναυπηγοί που θέλουν να κάνουν κάτι φεύγουν ειτε Γερμανία, είτε Ανατολική Ασία, Κίνα, Κορέα, Ιαπωνία. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα σοβαρό ναυπηγείο εκτός του Ναυπηγείου Ελευσίνας που ασχολείται κυρίως με επισκευές.
soultil
Νεοφερμένο μέλος

μια χαρά θα περάσετε λίγοι και καλοί! είναι λίγο ζόρι το πρώτο εξάμηνο με τα 9 μαθήματα βέβαια, αλλά μην αγχώνεστε. εγώ δεν ανυπομονώ τόσο, γιατί έχω πρώτα να τελειώσω με αυτή την εξεταστική.
Επίσης χαίρομαι που βλέπω δραστήριο κόσμο στο ιντερνετ μπας και οργανωθούμε καθόλου (δεν υπάρχει ενεργό φόρουμ για τη σχολή μας)
καλή αρχή
ένας 2ο-ετής πλέον ναυπηγός
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα ενδιαφερον μου φαινεται η ιστορια ειναι δυσκολη?
-----------------------------------------
με χαλαει που ειναι κομματικο το σαιτ...αν και θα ηθελα να συμμετασχω το σκεφτομαι σοβαρα...
blackpete
Νεοφερμένο μέλος

για τα κόμματα εγώ ελπίζω να μείνω απέξω με βάση αυτά που πιστεύω τώρα, αλλά βλέπουμε, όλα είναι ανοικτά
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

ακομα εχω αρχισει να βλεπω με τι ασχολειται το καθε μαθημα του 1ου εξαμηνου,ειναι παλουκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ειλικρινα πως θα τα βγαλουμε περααααααα!????

Civilara
Περιβόητο μέλος

ρε παιδια τα κομματα δινουν σημειωσεις,πρπει να εισαι οργανομενο μελος για να παρεις το υλικο που προσφαιρουν???
ακομα εχω αρχισει να βλεπω με τι ασχολειται το καθε μαθημα του 1ου εξαμηνου,ειναι παλουκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ειλικρινα πως θα τα βγαλουμε περααααααα!????![]()
Καλως ήρθες στον κόσμο του Πολυτεχνείου. Ψαρώσαμε, Ψαρώσαμε; Μην ανησυχείς. Κι εμένα αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

αν και βρισκω εξερεαιτικα ενδιαφεροντα τα μαθηματα απ οσα διαβαζω μεχρι τωρα στις περιγραφες,μου ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ πως θα τα δωσω!
αλλα φτανει το κλαψιμο

freestylemachine
Νεοφερμένο μέλος

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

ASTRONIK999
Νεοφερμένο μέλος

Μην τον ακουτε. Ειμαι σιγουρος οτι θα καψει το ΕΜΠ. 1000%Και εγω μεσα ειμαι!![]()
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην τον ακουτε. Ειμαι σιγουρος οτι θα καψει το ΕΜΠ. 1000%
γιατι βρε???τι του κανε?

Τζίνα
Νεοφερμένο μέλος

φρικαρω στην ιδεα οτι ενω δεν εχω διαβασει ποτε βιβλιο 500-600-700 σελιδων (ενταξει μονο τον χαρι ποτερ)θα το κανω τωρα και μαλιστα θα δωσω και εξετασεις!
αν και βρισκω εξερεαιτικα ενδιαφεροντα τα μαθηματα απ οσα διαβαζω μεχρι τωρα στις περιγραφες,μου ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ πως θα τα δωσω!
Ωχ....αυτό δεν το χα σκεφτει!!

Θέλω να ξαναπάω σχολείο!!!!

logikosS
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστουμε για το καλωσορισμα!!!
Εγω, απο την αλλη, χαιρομαι που υπαρχει ενας μεγαλυτερος ναυπηγος εδω, για να μας δινει συμβουλες!

(Οντως, φορουμ ενεργο δεν υπαρχει... ας γινει κατι ρε παιδια!

extravaganza??
Νεοφερμένο μέλος

φιλε σορρυ αλλα το σάιτ που παρεθεσες φερει ενα τεραστιο ΔΑΠ-ΝΔΦΚ,ωστωσο θα του ριξω μια ματια...
εμενα ενδιαφερον μου φαινεται η ιστορια ειναι δυσκολη?
-----------------------------------------
με χαλαει που ειναι κομματικο το σαιτ...αν και θα ηθελα να συμμετασχω το σκεφτομαι σοβαρα...
Και εμενα μου το προτειναν αυτο το σαιτ και επειδη το βρηκα πολυ ενδιαφερον και με χρησιμες πληροφοριες για αυτο το παρεθεσα!!! Τωρα για τις σημειωσεις που ρωτας δεν πρεπει να γραφτεις σε παραταξη για να τις παρεις και το ιδιο ισχυει και για τις εκδρομες που διοργανωνονται!! Σχετικα με την συμμετοχη σε παραταξη εγω θα παω να δω τι παιζει σε ολες και αν δω οτι δεν με εκμεταλλευονται και οτι δεν με εχουν μονο για την ψηφο ισως γραφτω σε μια απο αυτες!
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωχ....αυτό δεν το χα σκεφτει!!:scared:
Θέλω να ξαναπάω σχολείο!!!!
Και θεωρούσαμε τις πανελλήνιες βουνο!!
![]()
τζινα και εσυ μηχ-μηχ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.