Ας δείξουν τη Σοφία με τη Θεοπούλα στην αποστολή στην Ιμπιζα.![]()
Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο γυρίστηκε φτάνει.
Καλύτερα ο σεναριογράφος να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Την παρέα στην παραλία (και η Αμαλία να λέει πως έζησαν φίλοι ως τα γεράματα).
Τον κύριο κακό πεθαμένο.
Τους δύο αντρες με τα μαυρα στη φυλακή μετανοημένους.
Τις γιαγιάδες στον παράδεισο.
Από που μπορείς να πατήσεις να συνεχίσεις το σενάριο;
Μου δώσατε ιδέα για ανάρτηση. Η συνέχεια του παρα πέντε από την πένα του αντwwwνη σε λίγες μέρες στο blog

fockos
Επιφανές μέλος

προσωπικα δε μου άρεσε η σειρά.... και δε θα ήθελα νέα επεισόδια
cha0s
Περιβόητο μέλος

Δε παιζει να γινει τετοιο πραμα.Το αρθρο αλλωστε που μπηκε στην αρχη ειναι τελειως ανεδαφικο και ατεκμηριωτο.
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3241296&postcount=20

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Φρι thanks!
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Pequeño
Τιμώμενο Μέλος

Από την άλλη θα ήθελα πάρα πολύ να δω ένα καινούριο σενάριο από τον Καπουτζίδη, ο άνθρωπος έχει ταλέντο, και με το παρά πέντε και με τις Σάββατογεννημένες που είχε κάνει, και γενικά με ότι έχει καταπιαστεί εγώ προσωπικά έχω κολλήσει...

stefanos45
Νεοφερμένο μέλος

Δεν θα ήθελα να το δω. Έχω παρατηρήσει ότι όσο τραβάνε μία ιστορία χειροτερεύει. Δύο κύκλοι θεωρώ ότι ήταν αρκετοί.Χώρια ότι το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο ποιοτικό όσο αυτό που έχουμε δει. Κακιά ε;
![]()
πολλες αμερικανικες σειρες εχουν καμια 10ρια κυκλους και μια χαρα επιτυχια κανουν, ακομα και στην ελλαδα (οταν τα καναλια αγοραζουν ολους τους κυκλους και δεν δειχνουν συνεχεια τους 2 πρωτους σε επαναληψη)
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

Ήταν μια φήμη του περιοδικού ''λοιπόν'' και την διάψευσε ο ίδιος ο Καπουτζίδης.
Αλεξάνδρα1111
Νεοφερμένο μέλος

τι νοημα θα εχει το παρα 5 χωρις σοφια και θεοπουλα? αφου υποτιθεται εχουν πεθανει!!!![]()
μπορει να δειχνει συνεχια οτι βοηθανε καποιους αλλους..οι ακομα και τους 5 ηρωες μας! [θυμασαι που στο τελος μιλουσαν στο θεο με την αμαλια και ελεγαν οτι θα τις στειλουν κτλπ.??? ]
https://www.staparaskinia.gr/2012/08/blog-post_5919.html#.UB1SB_Yf7CA
Θα επιστρέψει το "Παρά πέντε"; Ο Γιώργος Καπουτζίδης λύνει το μυστήριο...
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012
Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου
Και ξαφνικά ένα δημοσίευμα του περιοδικού "Λοιπόν" έβαλε φωτιά στις φήμες και τα σενάρια για τη συνέχιση του "Παρά πέντε", της σειράς που ακόμα και στην τέταρτη επανάληψή του "χτυπάει" 40άρια στην τηλεθέαση!
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα μιλάει για τη σκέψη και την επιθυμία των ιθυνόντων του Mega να επιστρέψει η σειρά που "έσπασε ταμεία" την επόμενη σεζόν και η παρέα του Γιώργου Καπουτζίδη να πρωταγωνιστήσει σε καινούριες περιπέτειες. Αρκεί να βρεθούν τα χρήματα για να στηριχθεί η παραγωγή.
Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές και του ζήτησε να σχολιάσει τα σενάρια επιστροφής του σίριαλ. Κι εκείνος χαμογελώντας απάντησε: "Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψει το "Παρά πέντε". Και απ' ότι είμαι σε θέση να ξέρω κανένας δεν έψαξε να βρει τα χρήματα και τον τρόπο για να στηθεί η παραγωγή"
δεν καταλαβα τι ειπε ο καπουτζηδης..οτι δεν θα συνεχιστει επειδη δεν θελει ή επειδη δεν υπαρχουν λεφτα?? :΄(
εχω μια ιδεα..
να βγει ο κακος απο την φυλακη[για καλη συμπεριφορα] και να προσπαθει να φυγαδεψει και τον ψηλο.
καθως θα παει σε μια καφετερια οπου θα δουλευει η αγγελα..
κτλπ

ακομα και εγω σκεφτηκα συνεχεια..
ο καπουτζηδης σιγουρα θα βρει κατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σειρα δεν μπορει να συνεχιστει, εχει κλεισει ο κυκλος
Αλλα θα πεθαινα για μερικες σκηνες θεοπουλας και σοφιας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.