Μπορώ ως απόφοιτος να δώσω πανελλαδικές μέσω άλλου επιστημονικού πεδίου;

pavlos236

Νεοφερμένος

Ο pavlos236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
μπορείς να αλλάξεις πεδίο αν έχεις ήδη δώσει εξετάσεις σε ένα άλλο? π.χ αν έδωσες εξετάσεις θεωρητική και πέρασες κάπου και θες του χρόνου να δώσεις εξετάσεις στο οικονομικό πεδίο(ή όπως και αν λέγεται τέλος πάντων) μπορείς να το κάνεις? και αν ναι πως?
 

Λένω

Περιβόητο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,424 μηνύματα.
Μόνο οι μαθητές της Γ΄Λυκείου δηλώνουν υποχρεωτικά την ομάδα προσανατολισμού που έχουν επιλέξει να παρακολουθούν. Εσύ ως απόφοιτος μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις και στα μαθήματα οποιασδήποτε ομάδας προσανατολισμού. Δεν έχεις κανέναν περιορισμό. Θα πας στο Λύκειο που αποφοίτησες ή στο κοντινότερο στο σπίτι σου έχοντας μαζί σου ένα φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου σου και την ταυτότητά σου για να καταθέσεις αίτηση-δήλωση σύμφωνα με αυτό https://www.minedu.gov.gr/news/33478...lladikes-eksetaseis-ton-gel-i-epal-etous-2018. Βιάσου όμως γιατί η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 29 Μαρτίου.
 
Έχετε απορία πάνω στο θέμα;

Το μήνυμα αυτό ξεχώρισε από το θέμα Αλλαγή πεδίου κατεύθυνσης ως ουσιαστικό και χρήσιμο.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι / έχετε απορία στο θέμα; Μα φυσικά! Κάντε click εδώ για να συντάξετε την απορία σας.

Αυτό το thread είναι καθαρά για δική σας πληροφόρηση στο θέμα που πραγματεύεται. Το ischool.gr και η Ομάδα Διαχείρισης δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα όποια γραφόμενα των μελών. Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και/ή των περιεχομένων της χωρίς την σαφή αναφορά του ischool.gr σαν πηγή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top