misu7
Νεοφερμένο μέλος

Ξαναδίνω φέτος πανελλαδικές, και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την εισαγωγή σε σχολές! Σκέφτομαι να βάλω την Σχολή Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, αλλά δεν ξέρω αν παίζει κάποιο πρόβλημα με την υπηκοότητα ή την καταγωγή. Είμαι Ρουμάνος, 8 χρόνια στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misu7
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ!
anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

βρηκα ενα τηλ.δεν ξερω αμα δουλευει.Ναι... σκέφτηκα να μιλήσω μαζί τους, αλλά έψαχνα τον τρόπο. Άντε να δούμε τι θα δούμε πάλι!
Ευχαριστώ!
210-4128060

nPb
Επιφανές μέλος

Πάντως έχω συμφοιτητή Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ήρθε σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα με τους γονείς του. Το γελοίο σε όλη την υπόθεση, είναι ότι αφού πάρει το πανεπιστημιακό πτυχίο δεν θα μπορεί μόνο να συμμετάσχει στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ! Άρε αθάνατη Ελλαδιστάνα! Πουθενά στον πολιτισμένο δυτικό κόσμο δεν γίνεται αυτό...![]()
Γεγονός. Η συμμετοχή στο ΑΣΕΠ και γενικά στο δημόσιο προϋποθέτει ελληνική υπηκοότητα! Γ...ω τον πολιτισμό των χιλιάδων χρόνων.

anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...