ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο ξαροπ έγραψε: #21 14-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από hantzos: Aσχετο Παρακολουθω καθημερινα τα θεματα αλλα δεν ειμαι πολυ του γραψιματος. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι πού τον είδες εσύ τον ενάμιση χρόνο αφού δεν έχεις κλείσει ούτε ένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο ~LoVeR BoY~: #22 14-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Μην είστε χάπατα.Δεν έχει κανείς δικαίωμα να σας φορτώσει το απουσιολόγια αν δεν θέλετε. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Στη Β' Λυκείου απουσιολόγος είναι ένα παιδί που έβγαλε 16 και κάτι και είναι απουσιολόγος γιατί οι άλλοι δεν παίρνουν το απουσιολόγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:10 Ο hantzos έγραψε: #23 14-12-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Το θέμα είναι πού τον είδες εσύ τον ενάμιση χρόνο αφού δεν έχεις κλείσει ούτε ένα? Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινοταν περισσοτερος Που να μην ειχα και αισθηση του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra S. Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Dimitra S.: #24 20-12-09 02:15 Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Ο Alexl1996: #25 20-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitra S.: Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Click για ανάπτυξη... Δεν έχει άδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Ο Silent_Killer: #26 20-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Δεν έχει άδικο... Click για ανάπτυξη... +1!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Εύα έγραψε: #27 20-12-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από hantzos: εσυ κακομοιρο παιδακι Στο λεω επειδη εχω το απουσιολογιο 2 χρονια και το εχω μετανιωσει Click για ανάπτυξη... +φωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #28 20-12-09 13:26 Να πούμε και καμιά αλήθεια βρε παιδιά? Στη Γ γυμνασίου και στην Α λυκείου ήμουν απουσιολόγος. Σταμάτησα όμως να πολυδιαβάζω τα μαθήματα που δεν μου πολυάρεσαν και το πήρε ένα κορίτσι. Λοιπόν!! Όλοι οι απουσιολόγοι όλο γρινιάζουν και δεν το θέλουν τάχα μου. Αλλά παίζουν θέατρο. Όλοι το θέλουν και το παραθέλουν. Δηλαδή: τραβάτε με και ας κλαίω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillyDaOne Νεοφερμένο μέλος Ο BillyDaOne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Ο BillyDaOne: #29 21-12-09 18:02 Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hantzos: Aσχετο Παρακολουθω καθημερινα τα θεματα αλλα δεν ειμαι πολυ του γραψιματος. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι πού τον είδες εσύ τον ενάμιση χρόνο αφού δεν έχεις κλείσει ούτε ένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:53 Ο ~LoVeR BoY~: #22 14-12-09 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Μην είστε χάπατα.Δεν έχει κανείς δικαίωμα να σας φορτώσει το απουσιολόγια αν δεν θέλετε. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Στη Β' Λυκείου απουσιολόγος είναι ένα παιδί που έβγαλε 16 και κάτι και είναι απουσιολόγος γιατί οι άλλοι δεν παίρνουν το απουσιολόγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:10 Ο hantzos έγραψε: #23 14-12-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Το θέμα είναι πού τον είδες εσύ τον ενάμιση χρόνο αφού δεν έχεις κλείσει ούτε ένα? Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινοταν περισσοτερος Που να μην ειχα και αισθηση του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra S. Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Dimitra S.: #24 20-12-09 02:15 Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Ο Alexl1996: #25 20-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitra S.: Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Click για ανάπτυξη... Δεν έχει άδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Ο Silent_Killer: #26 20-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Δεν έχει άδικο... Click για ανάπτυξη... +1!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Εύα έγραψε: #27 20-12-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από hantzos: εσυ κακομοιρο παιδακι Στο λεω επειδη εχω το απουσιολογιο 2 χρονια και το εχω μετανιωσει Click για ανάπτυξη... +φωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #28 20-12-09 13:26 Να πούμε και καμιά αλήθεια βρε παιδιά? Στη Γ γυμνασίου και στην Α λυκείου ήμουν απουσιολόγος. Σταμάτησα όμως να πολυδιαβάζω τα μαθήματα που δεν μου πολυάρεσαν και το πήρε ένα κορίτσι. Λοιπόν!! Όλοι οι απουσιολόγοι όλο γρινιάζουν και δεν το θέλουν τάχα μου. Αλλά παίζουν θέατρο. Όλοι το θέλουν και το παραθέλουν. Δηλαδή: τραβάτε με και ας κλαίω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillyDaOne Νεοφερμένο μέλος Ο BillyDaOne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Ο BillyDaOne: #29 21-12-09 18:02 Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaso: Μην είστε χάπατα.Δεν έχει κανείς δικαίωμα να σας φορτώσει το απουσιολόγια αν δεν θέλετε. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Στη Β' Λυκείου απουσιολόγος είναι ένα παιδί που έβγαλε 16 και κάτι και είναι απουσιολόγος γιατί οι άλλοι δεν παίρνουν το απουσιολόγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hantzos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:10 Ο hantzos έγραψε: #23 14-12-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Το θέμα είναι πού τον είδες εσύ τον ενάμιση χρόνο αφού δεν έχεις κλείσει ούτε ένα? Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινοταν περισσοτερος Που να μην ειχα και αισθηση του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra S. Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Dimitra S.: #24 20-12-09 02:15 Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Ο Alexl1996: #25 20-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitra S.: Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Click για ανάπτυξη... Δεν έχει άδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Ο Silent_Killer: #26 20-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Δεν έχει άδικο... Click για ανάπτυξη... +1!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Εύα έγραψε: #27 20-12-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από hantzos: εσυ κακομοιρο παιδακι Στο λεω επειδη εχω το απουσιολογιο 2 χρονια και το εχω μετανιωσει Click για ανάπτυξη... +φωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #28 20-12-09 13:26 Να πούμε και καμιά αλήθεια βρε παιδιά? Στη Γ γυμνασίου και στην Α λυκείου ήμουν απουσιολόγος. Σταμάτησα όμως να πολυδιαβάζω τα μαθήματα που δεν μου πολυάρεσαν και το πήρε ένα κορίτσι. Λοιπόν!! Όλοι οι απουσιολόγοι όλο γρινιάζουν και δεν το θέλουν τάχα μου. Αλλά παίζουν θέατρο. Όλοι το θέλουν και το παραθέλουν. Δηλαδή: τραβάτε με και ας κλαίω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillyDaOne Νεοφερμένο μέλος Ο BillyDaOne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Ο BillyDaOne: #29 21-12-09 18:02 Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Το θέμα είναι πού τον είδες εσύ τον ενάμιση χρόνο αφού δεν έχεις κλείσει ούτε ένα? Click για ανάπτυξη... Εμενα μου φαινοταν περισσοτερος Που να μην ειχα και αισθηση του χρονου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra S. Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra S. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:15 Η Dimitra S.: #24 20-12-09 02:15 Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Ο Alexl1996: #25 20-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitra S.: Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Click για ανάπτυξη... Δεν έχει άδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Ο Silent_Killer: #26 20-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Δεν έχει άδικο... Click για ανάπτυξη... +1!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Εύα έγραψε: #27 20-12-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από hantzos: εσυ κακομοιρο παιδακι Στο λεω επειδη εχω το απουσιολογιο 2 χρονια και το εχω μετανιωσει Click για ανάπτυξη... +φωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #28 20-12-09 13:26 Να πούμε και καμιά αλήθεια βρε παιδιά? Στη Γ γυμνασίου και στην Α λυκείου ήμουν απουσιολόγος. Σταμάτησα όμως να πολυδιαβάζω τα μαθήματα που δεν μου πολυάρεσαν και το πήρε ένα κορίτσι. Λοιπόν!! Όλοι οι απουσιολόγοι όλο γρινιάζουν και δεν το θέλουν τάχα μου. Αλλά παίζουν θέατρο. Όλοι το θέλουν και το παραθέλουν. Δηλαδή: τραβάτε με και ας κλαίω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillyDaOne Νεοφερμένο μέλος Ο BillyDaOne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Ο BillyDaOne: #29 21-12-09 18:02 Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Ο Alexl1996: #25 20-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Dimitra S.: Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Click για ανάπτυξη... Δεν έχει άδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Ο Silent_Killer: #26 20-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Δεν έχει άδικο... Click για ανάπτυξη... +1!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Εύα έγραψε: #27 20-12-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από hantzos: εσυ κακομοιρο παιδακι Στο λεω επειδη εχω το απουσιολογιο 2 χρονια και το εχω μετανιωσει Click για ανάπτυξη... +φωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #28 20-12-09 13:26 Να πούμε και καμιά αλήθεια βρε παιδιά? Στη Γ γυμνασίου και στην Α λυκείου ήμουν απουσιολόγος. Σταμάτησα όμως να πολυδιαβάζω τα μαθήματα που δεν μου πολυάρεσαν και το πήρε ένα κορίτσι. Λοιπόν!! Όλοι οι απουσιολόγοι όλο γρινιάζουν και δεν το θέλουν τάχα μου. Αλλά παίζουν θέατρο. Όλοι το θέλουν και το παραθέλουν. Δηλαδή: τραβάτε με και ας κλαίω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillyDaOne Νεοφερμένο μέλος Ο BillyDaOne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Ο BillyDaOne: #29 21-12-09 18:02 Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitra S.: Λογικά εσύ ... αλλά αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο .Μια φίλη μου είναι απουσιολόγος και μου έχει πει οτι το να είσαι απουσιολόγος είναι σκέτη ταλαιπωρία . Click για ανάπτυξη... Δεν έχει άδικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:26 Ο Silent_Killer: #26 20-12-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Δεν έχει άδικο... Click για ανάπτυξη... +1!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Εύα έγραψε: #27 20-12-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από hantzos: εσυ κακομοιρο παιδακι Στο λεω επειδη εχω το απουσιολογιο 2 χρονια και το εχω μετανιωσει Click για ανάπτυξη... +φωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #28 20-12-09 13:26 Να πούμε και καμιά αλήθεια βρε παιδιά? Στη Γ γυμνασίου και στην Α λυκείου ήμουν απουσιολόγος. Σταμάτησα όμως να πολυδιαβάζω τα μαθήματα που δεν μου πολυάρεσαν και το πήρε ένα κορίτσι. Λοιπόν!! Όλοι οι απουσιολόγοι όλο γρινιάζουν και δεν το θέλουν τάχα μου. Αλλά παίζουν θέατρο. Όλοι το θέλουν και το παραθέλουν. Δηλαδή: τραβάτε με και ας κλαίω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillyDaOne Νεοφερμένο μέλος Ο BillyDaOne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Ο BillyDaOne: #29 21-12-09 18:02 Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Δεν έχει άδικο... Click για ανάπτυξη... +1!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:11 Η Εύα έγραψε: #27 20-12-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από hantzos: εσυ κακομοιρο παιδακι Στο λεω επειδη εχω το απουσιολογιο 2 χρονια και το εχω μετανιωσει Click για ανάπτυξη... +φωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #28 20-12-09 13:26 Να πούμε και καμιά αλήθεια βρε παιδιά? Στη Γ γυμνασίου και στην Α λυκείου ήμουν απουσιολόγος. Σταμάτησα όμως να πολυδιαβάζω τα μαθήματα που δεν μου πολυάρεσαν και το πήρε ένα κορίτσι. Λοιπόν!! Όλοι οι απουσιολόγοι όλο γρινιάζουν και δεν το θέλουν τάχα μου. Αλλά παίζουν θέατρο. Όλοι το θέλουν και το παραθέλουν. Δηλαδή: τραβάτε με και ας κλαίω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillyDaOne Νεοφερμένο μέλος Ο BillyDaOne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Ο BillyDaOne: #29 21-12-09 18:02 Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hantzos: εσυ κακομοιρο παιδακι Στο λεω επειδη εχω το απουσιολογιο 2 χρονια και το εχω μετανιωσει Click για ανάπτυξη... +φωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #28 20-12-09 13:26 Να πούμε και καμιά αλήθεια βρε παιδιά? Στη Γ γυμνασίου και στην Α λυκείου ήμουν απουσιολόγος. Σταμάτησα όμως να πολυδιαβάζω τα μαθήματα που δεν μου πολυάρεσαν και το πήρε ένα κορίτσι. Λοιπόν!! Όλοι οι απουσιολόγοι όλο γρινιάζουν και δεν το θέλουν τάχα μου. Αλλά παίζουν θέατρο. Όλοι το θέλουν και το παραθέλουν. Δηλαδή: τραβάτε με και ας κλαίω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BillyDaOne Νεοφερμένο μέλος Ο BillyDaOne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Ο BillyDaOne: #29 21-12-09 18:02 Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να πούμε και καμιά αλήθεια βρε παιδιά? Στη Γ γυμνασίου και στην Α λυκείου ήμουν απουσιολόγος. Σταμάτησα όμως να πολυδιαβάζω τα μαθήματα που δεν μου πολυάρεσαν και το πήρε ένα κορίτσι. Λοιπόν!! Όλοι οι απουσιολόγοι όλο γρινιάζουν και δεν το θέλουν τάχα μου. Αλλά παίζουν θέατρο. Όλοι το θέλουν και το παραθέλουν. Δηλαδή: τραβάτε με και ας κλαίω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BillyDaOne Νεοφερμένο μέλος Ο BillyDaOne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:02 Ο BillyDaOne: #29 21-12-09 18:02 Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis.charmed Νεοφερμένο μέλος Ο giannis.charmed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:15 Ο giannis.charmed: #30 24-12-09 17:15 ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:19 Ο Alexl1996: #31 24-12-09 17:19 Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λογικά εκείνη, αλλά δεν κόβω και το κεφάλι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop Πολύ δραστήριο μέλος Η kleop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.483 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:28 Η kleop έγραψε: #32 24-12-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannis.charmed: ρε παιδιά και γω αυτή τν απορί έχω... πέρσυ στη πρώτη βγήκα δεύτερος με 19 7/13 και μια συμμαθήτριά μου με 19 10/13 φέτος στο α τρίμηνο της δευτέρας ισοβαθμίσαμε με 19 ακριβώς και οι δύο. Ποιος παίρνει το απουσιολόγο;;;;;; Click για ανάπτυξη... Και οι δυο το παιρνετε,απλως μια εβδομαδα θα το εχεις εσυ και μια η συμμαθητρια σου.Αυτο εχει συμβει και στο τμημα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:42 Ο Dias έγραψε: #33 24-12-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BillyDaOne: Ελεος ρε παιδια ειμαι καινουριος στο forum αυτο και απ οτι βλεπω δεν υπαρχουν πιο κανονικα παιδια?ολοι απουσιολογοι και ιστοριες ^_^ Click για ανάπτυξη... Και αν δεν το κατάλαβες ακόμα: Καλωσόρισες στο φόρουμ των φυτούκλων!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:55 Η wolfe4ever: #34 24-12-09 18:55 σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε εμας (στο λυκειο) οι μαθητες που επρεπε κανονικα να το παρουν δεν ηθελαν να το παρουν... ουτε οι επομενοι και οι παραεπομενοι ηθελαν και το πηραν 2 μαθητες και ο ενας μαλιστα κοντευει να μεινει απο απουσιες! (το πρωτο το τελειωσαμε πηραμε και δευτερο :p) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyriakos4 Νεοφερμένο μέλος Ο kyriakos4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο kyriakos4: #35 26-12-09 18:24 Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμεις στο σχολείο μας όποιος έχει τον μαγαλύτερο βαθμό σε καθε τρίμηνο αυτος το παίρνει! Στο Α' Τριμηνο ήταν ένα κορίτσι και τώρα ειμαι εγω. Φυσικά αμα δεν θελεις δεν το παιρνεις με το ζόρι! Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βαρος στο κεφάλι σου, αλλα έχουμε large υπεύθυνο και μεχρι τώρα δεν εχω προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MakingMirrors Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ντένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:11 Η MakingMirrors: #36 29-12-09 12:11 στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο σχολείο μου το απουσιολόγιο το έχει ένα κοριτσι που εβγαλε τον μεγαλύτερο βαθμο όμως δεν το θέλει. παρολ' αυτά ο διευθυντης της είπε οτι θα το εχει αυτη αν και το θέλει ενα άλλο κοριτσι με καλο βαθμό....:what::s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ Νεοφερμένο μέλος Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:15 Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΜΑ: #37 05-01-10 12:15 Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Στο λέω αυτό γιατί και η φίλη μου το έχει και είναι ........ασ' τα να πάνε :s:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:29 Η violitzou: #38 05-01-10 13:29 στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: georgetherrr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στο 1 τριμηνο τ πηρε 1 κοριτσι με κληρωση και τωρα επειδη εεβγαλα τον μεγαλυτερο βαθμο θα το παρω εγω....και απο τι ξερω πως γιανεται στο σχολειο μου θα το εχω για ολη την χρονια.......(στο τελος οποιος παρει τον μεγαλύτερο θα εχει το απουσιολογιο για ολη την2 γυμνασιου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
4kR!bn:) Νεοφερμένο μέλος Η Ακριβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μοσχάτο (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 14:26 Η 4kR!bn:) έγραψε: #39 05-01-10 14:26 Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στο σχολείο μου το παίρνει ένας και τα 3 χρόνια,όποιος έβγαλε το μεγαλύτερο στο α'τρίμηνο.Πάντως αν μπορείς να το αρνηθείς μην το πάρεις,δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλος μπελάς είναι,το δικό μου αν στην κατάληψη τα καίγαμε πρώτο πρώτο θα το πέταγα μέσα:s Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violitzou Εκκολαπτόμενο μέλος Η violitzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:22 Η violitzou: #40 05-01-10 17:22 οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οχ τι με περιμενει!! πρωσοπικα ομως πιστευω οτι λιγο πολυ το θελουν το απουσιολογιο και μερικοι λενε πως δεν το θελουν επειδη απλα δεν μπορουν να το παρουν και ζηλευουν....(το εχω δει σε μια φιλη μου....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.