Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 00:58 Ο Gogosps έγραψε: #1 29-08-23 00:58 Όπως λέει κ ο τίτλος, γίνεται κατι τέτοιο; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 01:52 Η Εριφύλη έγραψε: #2 29-08-23 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Όπως λέει κ ο τίτλος, γίνεται κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική HelloWorld Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:15 Ο HelloWorld: #3 29-08-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Έχω γνωστό που δίνει Πανελλήνιες φέτος με στόχο την σχολή Θέατρου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η σχολή είναι Ανώτατη ή Ανώτερη; Οι σχολές Θεατρικών Σπουδών σε Πάτρα, Ναύπλιο, Αθήνα είναι και αυτές ανώτερες; constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:27 Η constansn: #4 29-08-23 13:27 Αρχική Δημοσίευση από HelloWorld: Έχω γνωστό που δίνει Πανελλήνιες φέτος με στόχο την σχολή Θέατρου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η σχολή είναι Ανώτατη ή Ανώτερη; Οι σχολές Θεατρικών Σπουδών σε Πάτρα, Ναύπλιο, Αθήνα είναι και αυτές ανώτερες; Click για ανάπτυξη... Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. HelloWorld Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:40 Ο HelloWorld: #5 29-08-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 29-08-23 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Ακουσαμε και ενα καλο σημερα...μπραβω, ευγε Θελω καλεσμα για την πρεμιερα ...εισιτήριο πληρωνω. Συνεχιζουμε και το εκπα ..ε? Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:38 Ο Gogosps έγραψε: #7 29-08-23 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #8 29-08-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Click για ανάπτυξη... αα τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Κοίτα, εγώ στη δραματική ήμουν 10 ώρες την μέρα, οπότε όχι, δεν είναι εφικτό να είσαι και στις δύο (και όλες οι δραματικές τόσες ώρες είναι καθημερινά) Όλως περιέργως δεν χρωστάω τίποτα στην θεατρικών στο ΕΚΠΑ, γιατί στις εξεταστικές στρώνω κώλο και τα βγάζω... Εξαρτάται και την άλλη σχολή βέβαια, εμένα η θεατρικών με την δραματική προφανώς έχουν ίδια ή παρόμοια μαθήματα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss cinephilee Gvisbinis maria97tt Εριφύλη Κλημεντίνη Aggel0sss SoyN angies Lathy Gogosps nucomer giannhs2001 constansn aggorf Schlimazel tfghp Scandal Ryuzaki Wonderkid kiyoshi Angelikaaa Abiogenesis Praxis iew MrDna Mary06 Obi-Wan Kenobi Giannis_19 Dr. Gl. Luminous ivannag Alessandra Eliza GeorgePap2003 ggl Helen06 Paragontas7000 User2350 nicole1982 PanMoonlight Leo komm Panagiotis849 Theo2005 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 01:52 Η Εριφύλη έγραψε: #2 29-08-23 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Όπως λέει κ ο τίτλος, γίνεται κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική HelloWorld Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:15 Ο HelloWorld: #3 29-08-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Έχω γνωστό που δίνει Πανελλήνιες φέτος με στόχο την σχολή Θέατρου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η σχολή είναι Ανώτατη ή Ανώτερη; Οι σχολές Θεατρικών Σπουδών σε Πάτρα, Ναύπλιο, Αθήνα είναι και αυτές ανώτερες; constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:27 Η constansn: #4 29-08-23 13:27 Αρχική Δημοσίευση από HelloWorld: Έχω γνωστό που δίνει Πανελλήνιες φέτος με στόχο την σχολή Θέατρου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η σχολή είναι Ανώτατη ή Ανώτερη; Οι σχολές Θεατρικών Σπουδών σε Πάτρα, Ναύπλιο, Αθήνα είναι και αυτές ανώτερες; Click για ανάπτυξη... Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. HelloWorld Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:40 Ο HelloWorld: #5 29-08-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 29-08-23 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Ακουσαμε και ενα καλο σημερα...μπραβω, ευγε Θελω καλεσμα για την πρεμιερα ...εισιτήριο πληρωνω. Συνεχιζουμε και το εκπα ..ε? Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:38 Ο Gogosps έγραψε: #7 29-08-23 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #8 29-08-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Click για ανάπτυξη... αα τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Κοίτα, εγώ στη δραματική ήμουν 10 ώρες την μέρα, οπότε όχι, δεν είναι εφικτό να είσαι και στις δύο (και όλες οι δραματικές τόσες ώρες είναι καθημερινά) Όλως περιέργως δεν χρωστάω τίποτα στην θεατρικών στο ΕΚΠΑ, γιατί στις εξεταστικές στρώνω κώλο και τα βγάζω... Εξαρτάται και την άλλη σχολή βέβαια, εμένα η θεατρικών με την δραματική προφανώς έχουν ίδια ή παρόμοια μαθήματα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss cinephilee Gvisbinis maria97tt Εριφύλη Κλημεντίνη Aggel0sss SoyN angies Lathy Gogosps nucomer giannhs2001 constansn aggorf Schlimazel tfghp Scandal Ryuzaki Wonderkid kiyoshi Angelikaaa Abiogenesis Praxis iew MrDna Mary06 Obi-Wan Kenobi Giannis_19 Dr. Gl. Luminous ivannag Alessandra Eliza GeorgePap2003 ggl Helen06 Paragontas7000 User2350 nicole1982 PanMoonlight Leo komm Panagiotis849 Theo2005 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Όπως λέει κ ο τίτλος, γίνεται κατι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική
HelloWorld Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:15 Ο HelloWorld: #3 29-08-23 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Έχω γνωστό που δίνει Πανελλήνιες φέτος με στόχο την σχολή Θέατρου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η σχολή είναι Ανώτατη ή Ανώτερη; Οι σχολές Θεατρικών Σπουδών σε Πάτρα, Ναύπλιο, Αθήνα είναι και αυτές ανώτερες; constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:27 Η constansn: #4 29-08-23 13:27 Αρχική Δημοσίευση από HelloWorld: Έχω γνωστό που δίνει Πανελλήνιες φέτος με στόχο την σχολή Θέατρου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η σχολή είναι Ανώτατη ή Ανώτερη; Οι σχολές Θεατρικών Σπουδών σε Πάτρα, Ναύπλιο, Αθήνα είναι και αυτές ανώτερες; Click για ανάπτυξη... Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. HelloWorld Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:40 Ο HelloWorld: #5 29-08-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 29-08-23 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Ακουσαμε και ενα καλο σημερα...μπραβω, ευγε Θελω καλεσμα για την πρεμιερα ...εισιτήριο πληρωνω. Συνεχιζουμε και το εκπα ..ε? Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:38 Ο Gogosps έγραψε: #7 29-08-23 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #8 29-08-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Click για ανάπτυξη... αα τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Κοίτα, εγώ στη δραματική ήμουν 10 ώρες την μέρα, οπότε όχι, δεν είναι εφικτό να είσαι και στις δύο (και όλες οι δραματικές τόσες ώρες είναι καθημερινά) Όλως περιέργως δεν χρωστάω τίποτα στην θεατρικών στο ΕΚΠΑ, γιατί στις εξεταστικές στρώνω κώλο και τα βγάζω... Εξαρτάται και την άλλη σχολή βέβαια, εμένα η θεατρικών με την δραματική προφανώς έχουν ίδια ή παρόμοια μαθήματα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss cinephilee Gvisbinis maria97tt Εριφύλη Κλημεντίνη Aggel0sss SoyN angies Lathy Gogosps nucomer giannhs2001 constansn aggorf Schlimazel tfghp Scandal Ryuzaki Wonderkid kiyoshi Angelikaaa Abiogenesis Praxis iew MrDna Mary06 Obi-Wan Kenobi Giannis_19 Dr. Gl. Luminous ivannag Alessandra Eliza GeorgePap2003 ggl Helen06 Paragontas7000 User2350 nicole1982 PanMoonlight Leo komm Panagiotis849 Theo2005 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Έχω γνωστό που δίνει Πανελλήνιες φέτος με στόχο την σχολή Θέατρου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η σχολή είναι Ανώτατη ή Ανώτερη; Οι σχολές Θεατρικών Σπουδών σε Πάτρα, Ναύπλιο, Αθήνα είναι και αυτές ανώτερες;
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:27 Η constansn: #4 29-08-23 13:27 Αρχική Δημοσίευση από HelloWorld: Έχω γνωστό που δίνει Πανελλήνιες φέτος με στόχο την σχολή Θέατρου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η σχολή είναι Ανώτατη ή Ανώτερη; Οι σχολές Θεατρικών Σπουδών σε Πάτρα, Ναύπλιο, Αθήνα είναι και αυτές ανώτερες; Click για ανάπτυξη... Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. HelloWorld Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:40 Ο HelloWorld: #5 29-08-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 29-08-23 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Ακουσαμε και ενα καλο σημερα...μπραβω, ευγε Θελω καλεσμα για την πρεμιερα ...εισιτήριο πληρωνω. Συνεχιζουμε και το εκπα ..ε? Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:38 Ο Gogosps έγραψε: #7 29-08-23 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #8 29-08-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Click για ανάπτυξη... αα τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Κοίτα, εγώ στη δραματική ήμουν 10 ώρες την μέρα, οπότε όχι, δεν είναι εφικτό να είσαι και στις δύο (και όλες οι δραματικές τόσες ώρες είναι καθημερινά) Όλως περιέργως δεν χρωστάω τίποτα στην θεατρικών στο ΕΚΠΑ, γιατί στις εξεταστικές στρώνω κώλο και τα βγάζω... Εξαρτάται και την άλλη σχολή βέβαια, εμένα η θεατρικών με την δραματική προφανώς έχουν ίδια ή παρόμοια μαθήματα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss cinephilee Gvisbinis maria97tt Εριφύλη Κλημεντίνη Aggel0sss SoyN angies Lathy Gogosps nucomer giannhs2001 constansn aggorf Schlimazel tfghp Scandal Ryuzaki Wonderkid kiyoshi Angelikaaa Abiogenesis Praxis iew MrDna Mary06 Obi-Wan Kenobi Giannis_19 Dr. Gl. Luminous ivannag Alessandra Eliza GeorgePap2003 ggl Helen06 Paragontas7000 User2350 nicole1982 PanMoonlight Leo komm Panagiotis849 Theo2005 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HelloWorld: Έχω γνωστό που δίνει Πανελλήνιες φέτος με στόχο την σχολή Θέατρου στην Θεσσαλονίκη. Αυτή η σχολή είναι Ανώτατη ή Ανώτερη; Οι σχολές Θεατρικών Σπουδών σε Πάτρα, Ναύπλιο, Αθήνα είναι και αυτές ανώτερες; Click για ανάπτυξη... Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής.
HelloWorld Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 223 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:40 Ο HelloWorld: #5 29-08-23 13:40 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 29-08-23 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Ακουσαμε και ενα καλο σημερα...μπραβω, ευγε Θελω καλεσμα για την πρεμιερα ...εισιτήριο πληρωνω. Συνεχιζουμε και το εκπα ..ε? Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:38 Ο Gogosps έγραψε: #7 29-08-23 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #8 29-08-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Click για ανάπτυξη... αα τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Κοίτα, εγώ στη δραματική ήμουν 10 ώρες την μέρα, οπότε όχι, δεν είναι εφικτό να είσαι και στις δύο (και όλες οι δραματικές τόσες ώρες είναι καθημερινά) Όλως περιέργως δεν χρωστάω τίποτα στην θεατρικών στο ΕΚΠΑ, γιατί στις εξεταστικές στρώνω κώλο και τα βγάζω... Εξαρτάται και την άλλη σχολή βέβαια, εμένα η θεατρικών με την δραματική προφανώς έχουν ίδια ή παρόμοια μαθήματα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss cinephilee Gvisbinis maria97tt Εριφύλη Κλημεντίνη Aggel0sss SoyN angies Lathy Gogosps nucomer giannhs2001 constansn aggorf Schlimazel tfghp Scandal Ryuzaki Wonderkid kiyoshi Angelikaaa Abiogenesis Praxis iew MrDna Mary06 Obi-Wan Kenobi Giannis_19 Dr. Gl. Luminous ivannag Alessandra Eliza GeorgePap2003 ggl Helen06 Paragontas7000 User2350 nicole1982 PanMoonlight Leo komm Panagiotis849 Theo2005 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από constansn: Άλλο πράγμα οι σχολές θεάτρου και θεατρικών σπουδών στις οποίες περνάς με πανελλήνιες και άλλο οι δραματικές σχολές . Οι πρώτες είναι ανώτατες, πανεπιστημιακές, οι δραματικές σχολές είναι ανώτερες και έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εισαγωγής. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 13:50 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 29-08-23 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Ακουσαμε και ενα καλο σημερα...μπραβω, ευγε Θελω καλεσμα για την πρεμιερα ...εισιτήριο πληρωνω. Συνεχιζουμε και το εκπα ..ε? Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:38 Ο Gogosps έγραψε: #7 29-08-23 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #8 29-08-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Click για ανάπτυξη... αα τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Κοίτα, εγώ στη δραματική ήμουν 10 ώρες την μέρα, οπότε όχι, δεν είναι εφικτό να είσαι και στις δύο (και όλες οι δραματικές τόσες ώρες είναι καθημερινά) Όλως περιέργως δεν χρωστάω τίποτα στην θεατρικών στο ΕΚΠΑ, γιατί στις εξεταστικές στρώνω κώλο και τα βγάζω... Εξαρτάται και την άλλη σχολή βέβαια, εμένα η θεατρικών με την δραματική προφανώς έχουν ίδια ή παρόμοια μαθήματα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vassiliss cinephilee Gvisbinis maria97tt Εριφύλη Κλημεντίνη Aggel0sss SoyN angies Lathy Gogosps nucomer giannhs2001 constansn aggorf Schlimazel tfghp Scandal Ryuzaki Wonderkid kiyoshi Angelikaaa Abiogenesis Praxis iew MrDna Mary06 Obi-Wan Kenobi Giannis_19 Dr. Gl. Luminous ivannag Alessandra Eliza GeorgePap2003 ggl Helen06 Paragontas7000 User2350 nicole1982 PanMoonlight Leo komm Panagiotis849 Theo2005 estrela Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Ακουσαμε και ενα καλο σημερα...μπραβω, ευγε Θελω καλεσμα για την πρεμιερα ...εισιτήριο πληρωνω. Συνεχιζουμε και το εκπα ..ε?
Gogosps Νεοφερμένο μέλος Ο Gogosps αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:38 Ο Gogosps έγραψε: #7 29-08-23 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #8 29-08-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Click για ανάπτυξη... αα τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Κοίτα, εγώ στη δραματική ήμουν 10 ώρες την μέρα, οπότε όχι, δεν είναι εφικτό να είσαι και στις δύο (και όλες οι δραματικές τόσες ώρες είναι καθημερινά) Όλως περιέργως δεν χρωστάω τίποτα στην θεατρικών στο ΕΚΠΑ, γιατί στις εξεταστικές στρώνω κώλο και τα βγάζω... Εξαρτάται και την άλλη σχολή βέβαια, εμένα η θεατρικών με την δραματική προφανώς έχουν ίδια ή παρόμοια μαθήματα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εννοείται. Οι δραματικές σχολές θεωρούνται ανώτερες σχολές, όχι ανώτατες.. Κι εγώ είμαι και στο ΕΚΠΑ και σε δραματική Click για ανάπτυξη... Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2023 στις 18:41 Η Εριφύλη έγραψε: #8 29-08-23 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Click για ανάπτυξη... αα τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Κοίτα, εγώ στη δραματική ήμουν 10 ώρες την μέρα, οπότε όχι, δεν είναι εφικτό να είσαι και στις δύο (και όλες οι δραματικές τόσες ώρες είναι καθημερινά) Όλως περιέργως δεν χρωστάω τίποτα στην θεατρικών στο ΕΚΠΑ, γιατί στις εξεταστικές στρώνω κώλο και τα βγάζω... Εξαρτάται και την άλλη σχολή βέβαια, εμένα η θεατρικών με την δραματική προφανώς έχουν ίδια ή παρόμοια μαθήματα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2023
Αρχική Δημοσίευση από Gogosps: Από θέμα χρόνου είναι βιώσιμο κάτι τέτοιο, αφού νομοθετικά γίνεται; Click για ανάπτυξη... αα τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Κοίτα, εγώ στη δραματική ήμουν 10 ώρες την μέρα, οπότε όχι, δεν είναι εφικτό να είσαι και στις δύο (και όλες οι δραματικές τόσες ώρες είναι καθημερινά) Όλως περιέργως δεν χρωστάω τίποτα στην θεατρικών στο ΕΚΠΑ, γιατί στις εξεταστικές στρώνω κώλο και τα βγάζω... Εξαρτάται και την άλλη σχολή βέβαια, εμένα η θεατρικών με την δραματική προφανώς έχουν ίδια ή παρόμοια μαθήματα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Αυγούστου 2023