H Mary.Usalove έγραψε στις 18:45, 22-08-17: #20
Παιδιά, καλησπέρα.
Δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσει κάποιος να καταλάβει, αλλά αν κάποιος μπορέσει να μου απαντήσει σοβαρά θα του είμαι υπόχρεη.
Αρχικά, σπουδάζω σε μια σχολή που λέγεται "επιστήμη τροφίμων και διατροφής" στην Λήμνο.
Το πρόβλημά μου, ειναι ότι κατά τον πρώτο χρόνο φοίτησης, είχα πρόβλημα να παρακολουθήσω τα μαθήματα και στην συνέχεια να συγκεντρωθώ στο διάβασμα. Για να μην πολυλογώ, ήρθε το καλοκαίρι, και είχα περάσει συνολικά μόνο τέσσερα μαθήματα. Τα υπόλοιπα που ειναι και σημαντικα δεν είχα πάει καν να τα δώσω. Το θέμα στην σχολή μου είναι ότι έχουμε αλυσίδες μαθημάτων. Επομένως τα πολύ σημαντικά μαθήματα, που ανοίγουν τις αλυσίδες για το δεύτερο έτος δεν τα πέρασα (και προφανώς τα μαθήματα του δεύτερου έτους ειναι αλυσίδες για του τρίτου κλπ).
Μετά απο αρκετά προβλήματα, τελικά διαγνώστικα με χρόνια κατάθλιψη και αρχικά στάδια ψύχωσης , και αυτό εξηγεί ίσως το ότι δεν μπροούσα να θυμηθώ τίποτα και ξεχνούσα και τι μέρα είναι. Αυτή η διάγνωση ίσως εξηγεί γιατί τον πρώτο χρόνο ένιωθα λες και όλα είχαν γίνει μια μάζα στο κεφάλι μου . (πραγματικά όσοι δεν το έχετε ζήσει , είστε τυχεροί.)
Το πρόβλημά μου τώρα είναι ότι, ενώ κανονικά θα έπρεπε να καθίσω να διαβάσω τα τρια τουλάχιστον υποχρεωτικά μαθήματα που θα ανοίξουν τις αλυσίδες, καθώς την προηγούμενη βδομάδα διαγνώστικά , φαίνεται ότι ακόμη δεν ειμαι σε θέση.
Και ανησυχώ τώρα, ότι αν δεν τα περάσω θα πρέπει να τα ξαναπαρακολουθήσω το νέο εξάμηνο. Επομένως αυτό θα με οδηγήσει να πάω ένα χρόνο πίσω, θα καθίσω λογικά ένα χρόνο παραπάνω εκεί (αντι για 4 δλδ 5) .