Guest 595011 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:26 Ο Guest 595011: #1 10-02-21 15:26 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορώ να μείνω σε ξενοδοχείο ή καλύτερα κάτι σαν airbnb εάν είμαι 17; Αν ναι, πως μπορώ να το κανονίσω; Προφανώς όχι τώρα με το Lockdown, σκεφτόμουν όμως για το καλοκαίρι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 10-02-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Aigwkeros: Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορώ να μείνω σε ξενοδοχείο ή καλύτερα κάτι σαν airbnb εάν είμαι 17; Αν ναι, πως μπορώ να το κανονίσω; Προφανώς όχι τώρα με το Lockdown, σκεφτόμουν όμως για το καλοκαίρι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Οταν κανεις μια κρατηση δεν ζητανε ηλικια. Ισως οταν δωσεις διαβατηριο και δουν ηλικια να ζητησουν πληρωμη με προδηλωμενη πιστωτικη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορώ να μείνω σε ξενοδοχείο ή καλύτερα κάτι σαν airbnb εάν είμαι 17; Αν ναι, πως μπορώ να το κανονίσω; Προφανώς όχι τώρα με το Lockdown, σκεφτόμουν όμως για το καλοκαίρι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 10-02-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Aigwkeros: Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορώ να μείνω σε ξενοδοχείο ή καλύτερα κάτι σαν airbnb εάν είμαι 17; Αν ναι, πως μπορώ να το κανονίσω; Προφανώς όχι τώρα με το Lockdown, σκεφτόμουν όμως για το καλοκαίρι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Οταν κανεις μια κρατηση δεν ζητανε ηλικια. Ισως οταν δωσεις διαβατηριο και δουν ηλικια να ζητησουν πληρωμη με προδηλωμενη πιστωτικη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Aigwkeros: Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μπορώ να μείνω σε ξενοδοχείο ή καλύτερα κάτι σαν airbnb εάν είμαι 17; Αν ναι, πως μπορώ να το κανονίσω; Προφανώς όχι τώρα με το Lockdown, σκεφτόμουν όμως για το καλοκαίρι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Οταν κανεις μια κρατηση δεν ζητανε ηλικια. Ισως οταν δωσεις διαβατηριο και δουν ηλικια να ζητησουν πληρωμη με προδηλωμενη πιστωτικη καρτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.