Εγω που ειμαι του 2019 ηταν η τελευταία χρονια που οι υγειας κανανε και μαθηματικά στις ωρες της κατεύθυνσης. Ειχαν βγει οι βαθμοι του τετραμηνου και βλεοω ενα 12 στα μαθηματικα... Στο αμεσως επόμενο μαθημα που ειχαμε μαζι του, του ειχαμε φαει ολη την ωρα (γιατι εκανε την ιδια βλακεια και σε αλλους που ειναι υγειας) προσπαθώντας να του εξηγήσουμε οτι για να γραψουμε αξιοπρεπές βαθμο στα μαθηματικα, πρέπει να σπαταλησουμε αρκετες μερες γραφοντας ασκησεις και οχι παπαγαλιζωντας οπως π.χ στην ιστορια. Αυτο εκ των πραγμάτων δεν υπηρχε περιπτωση να συμβει, και ουτε συνέβαινε σε κανενα σχολειο, μια και ηδη ο φόρτος του διαβάσματος ηταν βαρυς στα 4 μαθηματα και ουδεμια περίπτωση υπήρχε να τα αφήσουμε στην ακρη για χαρη του. Εκεινος όμως, ακαθεκτος και μου εβαλε 13 στο επόμενο τετράμηνο. Αυτο συνέβαινε και σε άλλους 3-4 καθηγητες. Το αποτέλεσμα ηταν να βγαλω 15.9 απολυτηριο τη στιγμή που ακουγα παιδιά να βγάζουνε 19ρια απο αλλα σχολεια κανοντας ο,τι εκανα κι εγω κατα τη διαρκεια της χρονιάς. Αν μπορούσα, θα αλλαζα λυκειο στην αρχη της γ'....