Να σου πω και γω τη γνωμη μου..και θα στην πω μεσα απο προσωπικη εμπειρια..ειχα σχεση 2χρονια και ..μεχρι που χωρισαμε...πολυ καλο παιδι αλλα του βγαζα το λαδι που λενε,και συνεχεια ειχα κατι...με ενοχλουσαν τα παντα και με ρωτουσε σιγουρα καποια στιγμη της μερας "τι εχεις" και γω απαντουσα το κλασικο."τιποτα"...αλλα αυτο το τιποτα σημαινε πολλα....γενικα ειχα προβλημα με το οτι ηταν πολυ διαφορετικος σε νοοτροπια κ χαρακτηρα απο μενα και αυτο δημιουργουσε συγκρουσεις...πχ.αυτος εδειχνε την αγαπη του με αστειο αλλα εμενα δε μου εφταναν αυτα που εκανε...το σημαντικο της υποθεσης ειναι οτι ενιωθα οτι δε με θελει πολυ...και αυτο και απο δικη μου ανασφαλεια γενικα αλλα και επειδη για τα δικα μου στανταρς δεν εκανε πολλα(δεν ηθελε να μιλαμε πολυ στο τηλ,να βγαινουμε καθε μερα)γιατι εχει μεγαλωσει πολυ...διαφορετικα...
τπ.δεν πιστευω οτι εχετε φτασει στο σημειο να ειστε 1χρονο χαλια καθημερινα οπως ημασταν εμεις...φτασαμε στο σημειο να χωρισουμε συναινετικα και πολυ καλα...με την εννοια οτι ειπαμε και οι 2 οτι δεν μπορουμε να το παλεψουμε αλλο και η μονη λυση ειναι να τραβηξει ο καθενας το δρομο του..το παλεψαμε παρα πολυ...και ψυχολογικα εγω τουλαχιστον ημουν πολυ χαλια για 1 6μηνο...ενα καθημερινο αγχος,μια μαυριλα,ασχημα πραγματα που ευχομαι να μην τα περασεις....
και που λες,κατα τη διαρκεια αυτης της σχεσης,ως ευαλωτο ατομο,μου αρεσαν κατα διαστηματα διαφορα αγορια,χωρις να ειχα σκοπο να κανω κατι εννοειται...απλως εβγαινε αυτο το συναισθημα γιατι κατι μου ελειπε απ τη σχεση...οταν ημασταν καλα με το αγορι μου δε με ενοιαζε κανεις... προς το τελος πηγα και στη σχολη-καινουργια ατομα κλπ,με το αγορι χαλια...ειχα και να δασκαλο στο πιανο σχεδον συνομιληκο μου που μου αρεσε πολυ,λαπως σαν τη δικη σου φαση δηλαδη,και ενας απ τ σχολη που με εκανε να νιωθω παρα πολυ καλα...που λες το αγορι μου το χε καταλαβει...του το χα πει κιολας προς το τελος,μ αρεσει αυτος κ αυτος...ηταν ασχημο γ αυτον να τα ακουει αυτα...αλλα ειχαμε φτασει σε τετοιο σημειο...τπ
εχει μισο χρονο που χουμε χωρισει...και με τους 2 τους αλλους κατι νιωθω ακομα αλλα δεν εχω κανει τιποτα...
αυτο θα πει οτι και να χωρισεις,δε νομιζω οτι θα θες να κανεις κατι με την αλλη...οπως και το αγορι μου(πρωην εννοω),δε ειναι οτι του αρεσε καμια οσο τα χαμε αλλα μετα κατι εβλεπα,κατι μου λεγανε ,κατι το μου παιζε και αυτος οτι κατι παιζεται και καλα ,αλλα κ αυτος δεν εχει κανει τιποτα...ισα ισα που τωρα τλτ μου λεγε να παμε καμια βολτα χαλαρα...και συναντηθηκαμε,μιλαγαμε,αγκαλιαστηκαμε αλλα οχι κατι αλλο...αγαπη...αλλα δε μπορεις δυστυχως να συμβιωσεις με τον αλλον...
οσο για την κοπελια που στο παει στο πονηρο,για μενα δεν αξιζει να χωρισεις,γιατι δε σβεται το οτι εχεις σχεση και προσπαθει να κανει τι??ειναι ασχημο για μενα.τετοια μπορει να σου εμφανιστουν πολλα αλλα τι ειναι?εφημερα,ερχονται και φευγουν..αυτο που σου λειπει απ τη σχεση προσπαθησε να το βρεις μεσα στη σχεση και οχι απ εξω. αν την αγαπας την κοπελα σου,μεινε μαζι της και παλεψτε μεχρι εκει που αντεχετε...ειναι δυσκολο αλλα ειναι και προκληση..καν της καμια εκλπηξη...κατι...να σαι γλυκος αν μπορεις...ξεχνα την αλλη αν μπορεις...και πες στην κοπελα σου ,"μαζι δεν ειμαστε?πες μου ο,τι σε απασχολει και αν δε θες δε θα σου το σχολιασω"
εχεις σκεφτει οτι μπορει πχ.να της εχει κεντρισει καποιος αλλος το ενιαφερον -οπως συμβαινει σε σενα- και να την εχει προβληματισει και αναστατωσει ωστε να την πειραζουν τα παντα και να ειστε ετσι??
θα σου αρεσε επισης αν μαθαινες οτι εχει ερωτευτει καποιον και σε χωριζε επειδη μαλωνετε και επιδη της αρεσει αλλος??δε νομιζω...
σκεψου αλλα πρωτα χαλαρωσε...το να ς αρεσει καποιος παρ ολο που εισαι σε σχεση,ειναι ανθρωπινο,δεν ειναι κακο...απλως συμβαινει..και η μαγκια ειναι να το αντιμετωπισεις αν δεν αξιζει και τοσο...καλη διαθεση και αποφασεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.