μουράτη σχολή δεν είναι τόσο η ιατρική πια...ουτε φυσικά η νομική..ιδίως η νομική δεν είναι με την καμία..
μουράτη σχολή είναι αυτή των ΗΜΜΥ αλλά όχι πάντου,στο μετσόβιο.
τώρα αν θέλουμε να μιλήσουμε για επαγγέλματα οκ..τότε να πούμε για τους πιλότους μαχητικών ξέρω γω,αλλά μιλάμε για σχολές και σχολή τοπ κύρους είναια υτή του μετσοβίου...αυτοί οι τύποι θεωρούνται και καλά οι πιο έξυπνοι φοιτητές των πανεπιστημιακών σχολών,εγώ θα έλεγα πιο μεθοδικοί,συστηματικοί και εν τέλει πειθαρχημένοι...έξυπνοι πολλοί είναι και παντού,πειθαρχημένοι όμως...λιγότεροι
πάντως μόνο η τρίτη ηλικία επιμένει να βαφτίζει μουράτη μια σχολή όπως η νομική
με κάθε σεβασμό στα παιδιά που την σπουδάζουν..δεν έγραψα για να προσβάλλω,απλά περιγράφω την πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνομαι στον περιγυρό μου,αλλά και στο δίκτυο
Παρεπιπτόντως οι μηχανικοί του ΗΜΜΥ έχουν περισσότερα επαγγελματικά δικαιώματα(αναλογικά πάντα) από τους άλλους μηχανικούς ε; και πληροφορικοι και μηχανικοί και γω δεν ξέρω τι άλλο...αλλά δεν το έχω ψάξει αυτό και δεν ξέρω.μην βγαλω και οφ τοπικ την κουβεντα..στιγμιαια αναρωτιομουν
και για τις τρεις αυτες σχολες παντως τα πραγματα σφιξανε γιατι οι γονεις ειχαν μια μανια να σπουδασουν τα παιδια τους πολυτεχνειο ή ιατρική ή νομικη...που περασε αυτο στην κοινωνια,οποτε ζορι τα πραγματα επαγγελματικα για τα παιδια που σπουδαζουν σχετικες σχολες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.