https://www.astynomia.gr/images/stories/2020/prokirikseis20/02072020programmaprokatark.pdf Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ΠΚΕ τι σε ειπα πριν ?? :D
www.ischool.gr
https://www.astynomia.gr/images/stories/2020/prokirikseis20/02072020programmaprokatark.pdf Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ΠΚΕ τι σε ειπα πριν ?? :D
www.ischool.gr
Το παιδί είναι στο σωμα κι έχει γράψει αρκετα μηνύματα για την Αστυφυλάκων κι τους μισθούς των νεων.
Οποιον τον ενδιαφέρει, ας μπει να τα διαβάσει.
Τωρα εμένα μου φαίνεται απόλυτα λογικό κάποιαααααα στιγμή να φτάνει το 1000αρι.
Έτσι είναι το δημόσιο.
Εχει ταβανι αλλα οι απολαβές που θα φτάσεις να παίρνεις για Ελλαδα ειναι οκ.
Ενας αναπληρωτης με μαστερ εγω πίστευα οτι έπαιρνε πολυ λιγότερα αλλα τελικά παίρνει 960 καθαρα πρώτο μισθό.Χωρις καθόλου προϋπηρεσία.
Φυσικα οσο κανει οικογένεια+ κανει και δεύτερο μαστερ + προϋπηρεσία ο μισθος ανεβαίνει.
Οταν διοριστείς(ψαψαχψαψαψαψ) ο μισθος ξεκινάει απο λιγο πιο κατω γιατι δεν παίρνεις
ταμειο ανεργίας το καλοκαίρι.
Αλλα.ας αφήσουμε τους καθηγητές , δάσκαλους, νηπιαγωγούς κτλ( ο μισθός είναι κοινός για όλους).
Το ίδιο ισχύει και αν δουλεύεις στα κεπ πχ .
φτάνεις στο 1000αρικο..
Γενικά στην Ελλάδα πολλοί μισθοί δημόσιου ειναι πανω κατω το ίδιο .
Προφανώς υπαρχουν και οι γιατροί, οι δικαστικοί και γενικότερα υπαρχουν κι μεγάλες διαβαθμίσεις αλλα πάνω κάτω καθηγητής, νοσηλευτης, καποιος στα κεπ, πυροσβέστης κτλ τα ιδια θα πάρει.
Και δικηγόρο που ξερω στο δημο μεγάλη με ενα παιδι παίρνει λίγο πανω απο χιλια.
Απλα πλέον για να μπεις οπουδήποτε ειναι παρα πολυ δύσκολο πλεον.
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι τα σώματα , αφου ειναι μεσω πανελληνίων.
Φυσικά κι οι δημόσιοι υπάλληλοι ειναι οι πιο καλοπληρωμένοι δεδομένης της κατάστασης.
Και έχουν ευκολίες που δεν της έχουν αλλες δουλειες.
πχ αν ειμαι στα κεπ κι κανω ενα μαστερ ξέρω εγω σε οτιδήποτε αμέσως ανεβαίνει ο μισθός 2 μισθολογικά κλιμάκια.
Αν κανω ακομα παιδί αυτόματα ειναι +32€ κτλ.
Βεβαια οφείλω να πω οτι στην Ελλάδα παίζει παρα παρα πολυ μαύρο χρήμα αρα καμια ερευνα δεν ανταποκρίνεται ακριβώς στην πραγματικότητα.