ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2012 στις 18:04 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #21 16-07-12 18:04 Σε τέτοιες σχολές(αστυνομικές και στρατιωτικές) να μπεις μόνο αν σου αρέσει πραγματικά και θέλεις να ακολουθήσεις τέτοια νοοτροπία και ζωή αλλιώς αν πας για τα λεφτά μην τη δηλώσεις καν. Συμβουλευτικά στο λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2012 στις 19:32 Ο kwstasIdealism: #22 16-07-12 19:32 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ενοω οτι εγινε και φετος αν ενα της θεωρητικης ηθελε σμυ με τα ευκολα θεματα που τ εβαλαν εχει γραψει ανετο βαθμο που τον βαζει στην σχολη ενω ενβας απο τεχνολογικη με τα δυσκολα μαθηματικα-φυσικη δεν εγραφε ανετο βαθμο σε σχεση με καποιον απο θεωρητικη ασ υποθεσουμε ιδιου επιπεδου μαθητες.. ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δν εχει σχεση δν ξερεις τι θα συμβει για το τι κατευθυνση θα ακολουθησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 02:54 Ο JohnyDaPir: #23 17-07-12 02:54 Βασικά μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 03:26 Ο Τίτης έγραψε: #24 17-07-12 03:26 Και τι σχέση έχει αυτό με τον στρατό?Στους περισσότερους αρέσει.Και γω παίζω μπάλα απ'τα 6 μου.So what?Αν πραγματικά θες να μπεις στον στρατό προσπάθησε να βρεις τους πραγρματικούς λόγους που θες να το κάνεις και να κατανοήσεις κατά πόσο αυτοί οι λόγοι είναι ισχυροί στο να σε κάνουν να ανταπεξέλθεις,γιατί όπως είπαν και παραπάνω πολλοί τα παρατάνε.Άσε που εσύ θες και σώματα που είναι καθαρά υποστηρικτικά(γραφειάδες) και οι ασκήσεις θα είναι ανύπαρκτες....Προτείνω να πας ΤΕΦΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 03:48 Ο papas έγραψε: #25 17-07-12 03:48 Στρατό θα πάς αν το νιώθεις πραγματικά ότι ανήκεις εκεί. Δεν πάς για την πλάκα σου ΣΜΥ ή ΣΣΕ, γιατί είναι άγριες σχολές. Αν σ' αρέσει ο αθλητισμός, να πάς ΤΕΦΑΑ, όπως είπε ο Τιτής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:21 Ο JohnyDaPir: #26 17-07-12 18:21 πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:30 Ο Τίτης έγραψε: #27 17-07-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Κρίμα.Ο Ε.Σ. θα χάσει ένα σπουδαίο στέλεχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:31 Ο OLSon-X έγραψε: #28 17-07-12 18:31 ρε μαγκακι συζητησερ το λιγο με την οικογενεια σου να σου πουν και την γνωμη τους..απο οτι βλεπω εσυ θες σχολη με μισθο xexexe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:33 Η Νάγια Τ. έγραψε: #29 17-07-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε τέτοιες σχολές(αστυνομικές και στρατιωτικές) να μπεις μόνο αν σου αρέσει πραγματικά και θέλεις να ακολουθήσεις τέτοια νοοτροπία και ζωή αλλιώς αν πας για τα λεφτά μην τη δηλώσεις καν. Συμβουλευτικά στο λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2012 στις 19:32 Ο kwstasIdealism: #22 16-07-12 19:32 Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ενοω οτι εγινε και φετος αν ενα της θεωρητικης ηθελε σμυ με τα ευκολα θεματα που τ εβαλαν εχει γραψει ανετο βαθμο που τον βαζει στην σχολη ενω ενβας απο τεχνολογικη με τα δυσκολα μαθηματικα-φυσικη δεν εγραφε ανετο βαθμο σε σχεση με καποιον απο θεωρητικη ασ υποθεσουμε ιδιου επιπεδου μαθητες.. ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δν εχει σχεση δν ξερεις τι θα συμβει για το τι κατευθυνση θα ακολουθησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 02:54 Ο JohnyDaPir: #23 17-07-12 02:54 Βασικά μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 03:26 Ο Τίτης έγραψε: #24 17-07-12 03:26 Και τι σχέση έχει αυτό με τον στρατό?Στους περισσότερους αρέσει.Και γω παίζω μπάλα απ'τα 6 μου.So what?Αν πραγματικά θες να μπεις στον στρατό προσπάθησε να βρεις τους πραγρματικούς λόγους που θες να το κάνεις και να κατανοήσεις κατά πόσο αυτοί οι λόγοι είναι ισχυροί στο να σε κάνουν να ανταπεξέλθεις,γιατί όπως είπαν και παραπάνω πολλοί τα παρατάνε.Άσε που εσύ θες και σώματα που είναι καθαρά υποστηρικτικά(γραφειάδες) και οι ασκήσεις θα είναι ανύπαρκτες....Προτείνω να πας ΤΕΦΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 03:48 Ο papas έγραψε: #25 17-07-12 03:48 Στρατό θα πάς αν το νιώθεις πραγματικά ότι ανήκεις εκεί. Δεν πάς για την πλάκα σου ΣΜΥ ή ΣΣΕ, γιατί είναι άγριες σχολές. Αν σ' αρέσει ο αθλητισμός, να πάς ΤΕΦΑΑ, όπως είπε ο Τιτής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:21 Ο JohnyDaPir: #26 17-07-12 18:21 πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:30 Ο Τίτης έγραψε: #27 17-07-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Κρίμα.Ο Ε.Σ. θα χάσει ένα σπουδαίο στέλεχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:31 Ο OLSon-X έγραψε: #28 17-07-12 18:31 ρε μαγκακι συζητησερ το λιγο με την οικογενεια σου να σου πουν και την γνωμη τους..απο οτι βλεπω εσυ θες σχολη με μισθο xexexe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:33 Η Νάγια Τ. έγραψε: #29 17-07-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από OLSon-X: ενοω οτι εγινε και φετος αν ενα της θεωρητικης ηθελε σμυ με τα ευκολα θεματα που τ εβαλαν εχει γραψει ανετο βαθμο που τον βαζει στην σχολη ενω ενβας απο τεχνολογικη με τα δυσκολα μαθηματικα-φυσικη δεν εγραφε ανετο βαθμο σε σχεση με καποιον απο θεωρητικη ασ υποθεσουμε ιδιου επιπεδου μαθητες.. ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα Click για ανάπτυξη... ενταξει αυτο δν εχει σχεση δν ξερεις τι θα συμβει για το τι κατευθυνση θα ακολουθησεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 02:54 Ο JohnyDaPir: #23 17-07-12 02:54 Βασικά μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 03:26 Ο Τίτης έγραψε: #24 17-07-12 03:26 Και τι σχέση έχει αυτό με τον στρατό?Στους περισσότερους αρέσει.Και γω παίζω μπάλα απ'τα 6 μου.So what?Αν πραγματικά θες να μπεις στον στρατό προσπάθησε να βρεις τους πραγρματικούς λόγους που θες να το κάνεις και να κατανοήσεις κατά πόσο αυτοί οι λόγοι είναι ισχυροί στο να σε κάνουν να ανταπεξέλθεις,γιατί όπως είπαν και παραπάνω πολλοί τα παρατάνε.Άσε που εσύ θες και σώματα που είναι καθαρά υποστηρικτικά(γραφειάδες) και οι ασκήσεις θα είναι ανύπαρκτες....Προτείνω να πας ΤΕΦΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 03:48 Ο papas έγραψε: #25 17-07-12 03:48 Στρατό θα πάς αν το νιώθεις πραγματικά ότι ανήκεις εκεί. Δεν πάς για την πλάκα σου ΣΜΥ ή ΣΣΕ, γιατί είναι άγριες σχολές. Αν σ' αρέσει ο αθλητισμός, να πάς ΤΕΦΑΑ, όπως είπε ο Τιτής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:21 Ο JohnyDaPir: #26 17-07-12 18:21 πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:30 Ο Τίτης έγραψε: #27 17-07-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Κρίμα.Ο Ε.Σ. θα χάσει ένα σπουδαίο στέλεχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:31 Ο OLSon-X έγραψε: #28 17-07-12 18:31 ρε μαγκακι συζητησερ το λιγο με την οικογενεια σου να σου πουν και την γνωμη τους..απο οτι βλεπω εσυ θες σχολη με μισθο xexexe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:33 Η Νάγια Τ. έγραψε: #29 17-07-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 03:26 Ο Τίτης έγραψε: #24 17-07-12 03:26 Και τι σχέση έχει αυτό με τον στρατό?Στους περισσότερους αρέσει.Και γω παίζω μπάλα απ'τα 6 μου.So what?Αν πραγματικά θες να μπεις στον στρατό προσπάθησε να βρεις τους πραγρματικούς λόγους που θες να το κάνεις και να κατανοήσεις κατά πόσο αυτοί οι λόγοι είναι ισχυροί στο να σε κάνουν να ανταπεξέλθεις,γιατί όπως είπαν και παραπάνω πολλοί τα παρατάνε.Άσε που εσύ θες και σώματα που είναι καθαρά υποστηρικτικά(γραφειάδες) και οι ασκήσεις θα είναι ανύπαρκτες....Προτείνω να πας ΤΕΦΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 03:48 Ο papas έγραψε: #25 17-07-12 03:48 Στρατό θα πάς αν το νιώθεις πραγματικά ότι ανήκεις εκεί. Δεν πάς για την πλάκα σου ΣΜΥ ή ΣΣΕ, γιατί είναι άγριες σχολές. Αν σ' αρέσει ο αθλητισμός, να πάς ΤΕΦΑΑ, όπως είπε ο Τιτής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:21 Ο JohnyDaPir: #26 17-07-12 18:21 πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:30 Ο Τίτης έγραψε: #27 17-07-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Κρίμα.Ο Ε.Σ. θα χάσει ένα σπουδαίο στέλεχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:31 Ο OLSon-X έγραψε: #28 17-07-12 18:31 ρε μαγκακι συζητησερ το λιγο με την οικογενεια σου να σου πουν και την γνωμη τους..απο οτι βλεπω εσυ θες σχολη με μισθο xexexe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:33 Η Νάγια Τ. έγραψε: #29 17-07-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τι σχέση έχει αυτό με τον στρατό?Στους περισσότερους αρέσει.Και γω παίζω μπάλα απ'τα 6 μου.So what?Αν πραγματικά θες να μπεις στον στρατό προσπάθησε να βρεις τους πραγρματικούς λόγους που θες να το κάνεις και να κατανοήσεις κατά πόσο αυτοί οι λόγοι είναι ισχυροί στο να σε κάνουν να ανταπεξέλθεις,γιατί όπως είπαν και παραπάνω πολλοί τα παρατάνε.Άσε που εσύ θες και σώματα που είναι καθαρά υποστηρικτικά(γραφειάδες) και οι ασκήσεις θα είναι ανύπαρκτες....Προτείνω να πας ΤΕΦΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 03:48 Ο papas έγραψε: #25 17-07-12 03:48 Στρατό θα πάς αν το νιώθεις πραγματικά ότι ανήκεις εκεί. Δεν πάς για την πλάκα σου ΣΜΥ ή ΣΣΕ, γιατί είναι άγριες σχολές. Αν σ' αρέσει ο αθλητισμός, να πάς ΤΕΦΑΑ, όπως είπε ο Τιτής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:21 Ο JohnyDaPir: #26 17-07-12 18:21 πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:30 Ο Τίτης έγραψε: #27 17-07-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Κρίμα.Ο Ε.Σ. θα χάσει ένα σπουδαίο στέλεχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:31 Ο OLSon-X έγραψε: #28 17-07-12 18:31 ρε μαγκακι συζητησερ το λιγο με την οικογενεια σου να σου πουν και την γνωμη τους..απο οτι βλεπω εσυ θες σχολη με μισθο xexexe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:33 Η Νάγια Τ. έγραψε: #29 17-07-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στρατό θα πάς αν το νιώθεις πραγματικά ότι ανήκεις εκεί. Δεν πάς για την πλάκα σου ΣΜΥ ή ΣΣΕ, γιατί είναι άγριες σχολές. Αν σ' αρέσει ο αθλητισμός, να πάς ΤΕΦΑΑ, όπως είπε ο Τιτής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:21 Ο JohnyDaPir: #26 17-07-12 18:21 πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:30 Ο Τίτης έγραψε: #27 17-07-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Κρίμα.Ο Ε.Σ. θα χάσει ένα σπουδαίο στέλεχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:31 Ο OLSon-X έγραψε: #28 17-07-12 18:31 ρε μαγκακι συζητησερ το λιγο με την οικογενεια σου να σου πουν και την γνωμη τους..απο οτι βλεπω εσυ θες σχολη με μισθο xexexe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:33 Η Νάγια Τ. έγραψε: #29 17-07-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τίτης Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Τίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:30 Ο Τίτης έγραψε: #27 17-07-12 18:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Κρίμα.Ο Ε.Σ. θα χάσει ένα σπουδαίο στέλεχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:31 Ο OLSon-X έγραψε: #28 17-07-12 18:31 ρε μαγκακι συζητησερ το λιγο με την οικογενεια σου να σου πουν και την γνωμη τους..απο οτι βλεπω εσυ θες σχολη με μισθο xexexe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:33 Η Νάγια Τ. έγραψε: #29 17-07-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Κρίμα.Ο Ε.Σ. θα χάσει ένα σπουδαίο στέλεχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:31 Ο OLSon-X έγραψε: #28 17-07-12 18:31 ρε μαγκακι συζητησερ το λιγο με την οικογενεια σου να σου πουν και την γνωμη τους..απο οτι βλεπω εσυ θες σχολη με μισθο xexexe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:33 Η Νάγια Τ. έγραψε: #29 17-07-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε μαγκακι συζητησερ το λιγο με την οικογενεια σου να σου πουν και την γνωμη τους..απο οτι βλεπω εσυ θες σχολη με μισθο xexexe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 18:33 Η Νάγια Τ. έγραψε: #29 17-07-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnyDaPir: πόσα είναι τα μόρια για τεφαα;βρίσκεις εύκολα δουλειά μετά;μισθός;κάτι διάβασα αλλα δν κατάλαβα και πολλά! Click για ανάπτυξη... Περυσι η βαση της Αθηνας ηταν 15310..Ομως για να μπεις σε καποιο τμημα τεφαα πρεπει να δωσεις κ αθληματα!Η επιδοση σου σε αυτα προσμετραται στα μορια για την εισαγωση στη συγκεκριμενη σχολη!Βεβαια οι χρονοι που απαιτουνται δεν ειναι κ τοσο ευκολοι κ γι'αυτο καλο θα ηταν να αρχισεις μια προετοιμασια απο τα μεσα της γ λυκειου με προπονητες που προετοιμαζουν παιδια για τεφαα. Τωρα για την επαγγελματικη αποκατασταση τι να σου πω?Δεν εχω ιδεα καποιος που σπουδαζει σε γυμναστικη ακαδημια θα ξερει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnyDaPir Νεοφερμένο μέλος Ο JohnyDaPir αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2012 στις 21:15 Ο JohnyDaPir: #30 17-07-12 21:15 ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι βασικά αυτό που θέλω είναι μία σταθερή δουλειά με μισθό(το προτιμώ δηλαδη).το θέμα είναι αν από τεφαα θα έχω επαγγελματική αποκατάσταση.Οσο για τα αθλήματα πραγματικά τα κάνω και με καλύτερες επιδόσεις οπότε δν με προβληματίζουν αυτά.Είμαι αρκετά καλός μπορώ να πω σχετικά με τν αθλητισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chster Νεοφερμένο μέλος Ο chster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:46 Ο chster έγραψε: #31 16-11-12 22:46 Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:49 Ο Poseidon έγραψε: #32 16-11-12 22:49 Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ευελπίδων βγάζει αξιωματικούς, η ΣΜΥ υπαξιωματικούς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2012 στις 22:56 Ο Itach1 έγραψε: #33 16-11-12 22:56 Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chster: Παιδιά θέλω βοήθεια σε ένα θέμα!Θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να ξέρει έγκυρα..Είμαι ανάμεσα στο να επιλέξω Σ.Μ.Υ ή Ευελπίδων!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??? Click για ανάπτυξη... ΣΣΕ πρωτα και μετα ΣΜΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #34 17-11-12 11:47 Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από τη Σ.Σ.Ε να πάει στη Σ.Μ.Υ γιατί; Συνήθως το αντίθετο γίνεται. Σ.Σ.Ε να επιλέξεις. Μπορείς να εξελιχθείς βαθμολογικά γρηγορότερα από τη ΣΜΥ και ως θέση θα είσαι ανώτερος από τους υπαξιωματικούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poseidon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Poseidon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αταλάντη (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Ο Poseidon έγραψε: #35 17-11-12 14:32 o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: m.b. g1ann0s Ανδρεας 1970 panaman an_gk antonis97 angies thecrazycretan jorgpa Μιχαήλ Pierre Bezukhov ilias_21 kiyoshi Anonymous1 tsiobieman iiTzArismaltor_ constansn effyjj Νικολινα 5070 Scandal luisnazariodelima Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
o Zougraf εννοεί πρώτα ΣΣΕ στο μηχανογραφικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metspanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο metspanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 864 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2012 στις 15:03 Ο metspanos: #36 17-11-12 15:03 μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μια ζωη και σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
effyjj Νεοφερμένο μέλος Ο effyjj αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2023 στις 21:31 Ο effyjj έγραψε: #37 06-10-23 21:31 Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ?
Καλησπέρα, γνωρίζει κανεις αν απο σμυ σωματα μπορω καπως στην πορεια να αλλαξω σε οπλα ή ακομα να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις απο σωματα περα απο το ΤΕΝΕΦ ?