Help :)

Νεοφερμένο μέλος

Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Μια χαρα ... θα ακολουθησεις αυτο που εκει εσυ ηρεμεις.
Τι και αν η φυσικη ειναι η ιδια η ζωη μας..εμεις θα απολαμβανουμε τις εφαρμογες τις και ασε τις εξηγησεις.
Δεν ειμαστε ολοι φτιαγμενοι για ολα.
Θα απολαμβανεις το μπλε του ουρανου και τις θαλασσας που σε ηρεμει και ασε την φυσικη να προσπαθει να εξηγησει το μπλε με τις διαθλασεις φωτος.
Θα αγορασεις επαγωγικη εστια και σιδερενια τηγανια να μαγειρευεις οικονομικα και νοστιμα και ασε τον ηλεκτρομαγνητισμο να λεει τα δικα του.
Στο αυτοκινητο θα φορας ζωνη οχι για το προστιμο αλλα γιατι ξερεις οτι θα κουτούλησες στο τζαμι αν φρεναρεις αποτομα...και ασε τον 3ο νομο του νευτωνα να απασχολει αλλους.
Αλωστε και ενα φυσικο να ρωτησει τι ειναι δυναμη και τι πεδιο που την δημιουργει δεν ξερει να σου πει... η φυση ειναι πολυ πολυ πιο ανωτερη απο το μυαλο μας.
Και εγω με τα λατινικα δεν το ειχα ποτε μου..ασχετα με την μεγαλη συμμετοχη τους στις καθημερινες εννοιες.
Τωρα ομως εισαι στο 3ο πεδιο και θα υποφερεις..
Ενταξει οτι εγινε εγινε λιγο εμεινε και θα το αντεξεις...μετα ουτε που θα ξαναδεις φυσικη .

Αυτα απο ενα που λατρευει την φυσικη.
Τίμιος

Panatha mono

Νεοφερμένο μέλος

Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Θέλω να καταργήσουμε το μάθημα της φυσικής ή και την επιστήμη γενικότερα αν γίνεται. Αν χρειαστεί να ξαναδώσω πανελλήνιες θα φταίει ξεκάθαρα μόνο αυτή και κανένα άλλο μάθημα και μετα θα κλαίω. Αυτά. Απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Ευχαριστώ 😘😘
Πιπέρι στο στόμα!!Πώς τα πήγες τελικά στη Φυσική;

akis_95

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο akis_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 161 μηνύματα.
Επειδή η φυσική που θα χρειαστείτε στις πανελλήνιες είναι πολύ συγκεκριμένη και οι ασκήσεις κατηγοριοποιούνται, είναι αρκετά εύκολο να τις ξεχωρίσεις με αρκετά παραδείγματα.

Λύστε πάρα μα πάρα πολλές ασκήσεις μέχρι να βλέπεις άσκηση και να λες «α αυτό είναι της τάδε κατηγορίας» κτλ.
Η κάθε κατηγορία έχει μεθοδολογία η οποία μαθαίνεται σχεδόν απέξω.

Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν πριν 13 χρόνια που έδωσα εγώ, μη σας πάρω και στον λαιμό μου.

..αλλά δεν θα σας πάρω πιτσιρίκια 100 είχα γράψει :shifty:

Και μετά απο αυτό το ξεδιάντροπο show off να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλά κουράγια!
ταυτιση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια