MaryVok Νεοφερμένο μέλος Η MaryVok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 10:45 Η MaryVok έγραψε: #1 01-07-21 10:45 Καλησπέρα σας, Η συζήτηση για το οικονομικό κομμάτι σε μια συνέντευξη είναι ένα ευαίσθητο θέμα θεωρώ. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με το μισθό ψυχολόγων σε ιδιωτικά σχολεία και σταθμούς, έτσι ώστε να γνωρίζω περίπου που κυμαίνεται και τι μπορεί να διεκδικήσει κάποιος. Είμαι Απόφοιτη ψυχολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με 4 έτη εμπειριας. Επιπρόσθετα, σε ποιο μισθολογικό επίπεδο βρίσκονται οι νηπιαγωγοι; methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 12:07 Η methexys έγραψε: #2 01-07-21 12:07 Αν μπεις στο δημόσιο σχολείο ο μισθός σου θα είναι παραπάνω από τον βασικό, αρκετά ικανοποιητικός θα έλεγα αν είναι η πρώτη σου δουλειά, για τα δεδομένα της Ελλάδας... MaryVok Νεοφερμένο μέλος Η MaryVok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:10 Η MaryVok έγραψε: #3 01-07-21 14:10 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 01-07-21 14:16 Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηδακη πηγαν περιπατο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 MaryVok Νεοφερμένο μέλος Η MaryVok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:20 Η MaryVok έγραψε: #5 01-07-21 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηζακη πηγαν περιπατο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 15:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-07-21 15:01 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! Click για ανάπτυξη... Οι σχολικοι ψυχολογοι δεν εντασονται στους εκπαιδευτικους νομιζω ειναι φρεσκοι στην εκπαιδευση, οποτε στην καλυτερη να δωσουν μισθο πτυχιου δημοσιου ΠΕ δηλαδη 850€ καθαρα. Αν δεν σε θελουν σε μοτiβo εξωτερικου συνεργατη. Τα ιδωτικα σχολεια δεν ειναι γαλαντομες επιχειρησεις ειναι σαράφηδες. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:01 Η Κλημεντίνη: #7 01-07-21 16:01 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-07-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. Click για ανάπτυξη... Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #9 01-07-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 Georgiaaa_ nefelakii Claire05 Κατερίνα Ταφ lent000 thesecretfemme Deadly_sorrowX Steve9393 dimitris-R9 shadow sevmary Ksenia. Ksenia77 Αναστασία197 Yiannis98 thecrazycretan Clary Nikoleta_Giann Superhuman Jennoulajennaki globglogabgalab johnsala ggl Αριάνα123 lnesb Ryuzaki Ada ada Κλημεντίνη Georgekk SlimShady hirasawayui Memetchi Viedo Lathy nucomer eukleidhs1821 barkos Φινεύς MarcoReus Scandal tsiobieman DeWiN Jimmy20 Dimitris9 MaryVok Έμμα Unboxholics Johnman97 korlef pacheiko angies Dr. Gl. Luminous Panagiotis849 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας, Η συζήτηση για το οικονομικό κομμάτι σε μια συνέντευξη είναι ένα ευαίσθητο θέμα θεωρώ. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με το μισθό ψυχολόγων σε ιδιωτικά σχολεία και σταθμούς, έτσι ώστε να γνωρίζω περίπου που κυμαίνεται και τι μπορεί να διεκδικήσει κάποιος. Είμαι Απόφοιτη ψυχολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με 4 έτη εμπειριας. Επιπρόσθετα, σε ποιο μισθολογικό επίπεδο βρίσκονται οι νηπιαγωγοι;
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 12:07 Η methexys έγραψε: #2 01-07-21 12:07 Αν μπεις στο δημόσιο σχολείο ο μισθός σου θα είναι παραπάνω από τον βασικό, αρκετά ικανοποιητικός θα έλεγα αν είναι η πρώτη σου δουλειά, για τα δεδομένα της Ελλάδας... MaryVok Νεοφερμένο μέλος Η MaryVok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:10 Η MaryVok έγραψε: #3 01-07-21 14:10 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 01-07-21 14:16 Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηδακη πηγαν περιπατο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 MaryVok Νεοφερμένο μέλος Η MaryVok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:20 Η MaryVok έγραψε: #5 01-07-21 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηζακη πηγαν περιπατο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 15:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-07-21 15:01 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! Click για ανάπτυξη... Οι σχολικοι ψυχολογοι δεν εντασονται στους εκπαιδευτικους νομιζω ειναι φρεσκοι στην εκπαιδευση, οποτε στην καλυτερη να δωσουν μισθο πτυχιου δημοσιου ΠΕ δηλαδη 850€ καθαρα. Αν δεν σε θελουν σε μοτiβo εξωτερικου συνεργατη. Τα ιδωτικα σχολεια δεν ειναι γαλαντομες επιχειρησεις ειναι σαράφηδες. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:01 Η Κλημεντίνη: #7 01-07-21 16:01 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-07-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. Click για ανάπτυξη... Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #9 01-07-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 Georgiaaa_ nefelakii Claire05 Κατερίνα Ταφ lent000 thesecretfemme Deadly_sorrowX Steve9393 dimitris-R9 shadow sevmary Ksenia. Ksenia77 Αναστασία197 Yiannis98 thecrazycretan Clary Nikoleta_Giann Superhuman Jennoulajennaki globglogabgalab johnsala ggl Αριάνα123 lnesb Ryuzaki Ada ada Κλημεντίνη Georgekk SlimShady hirasawayui Memetchi Viedo Lathy nucomer eukleidhs1821 barkos Φινεύς MarcoReus Scandal tsiobieman DeWiN Jimmy20 Dimitris9 MaryVok Έμμα Unboxholics Johnman97 korlef pacheiko angies Dr. Gl. Luminous Panagiotis849 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν μπεις στο δημόσιο σχολείο ο μισθός σου θα είναι παραπάνω από τον βασικό, αρκετά ικανοποιητικός θα έλεγα αν είναι η πρώτη σου δουλειά, για τα δεδομένα της Ελλάδας...
MaryVok Νεοφερμένο μέλος Η MaryVok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:10 Η MaryVok έγραψε: #3 01-07-21 14:10 Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 01-07-21 14:16 Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηδακη πηγαν περιπατο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 MaryVok Νεοφερμένο μέλος Η MaryVok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:20 Η MaryVok έγραψε: #5 01-07-21 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηζακη πηγαν περιπατο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 15:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-07-21 15:01 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! Click για ανάπτυξη... Οι σχολικοι ψυχολογοι δεν εντασονται στους εκπαιδευτικους νομιζω ειναι φρεσκοι στην εκπαιδευση, οποτε στην καλυτερη να δωσουν μισθο πτυχιου δημοσιου ΠΕ δηλαδη 850€ καθαρα. Αν δεν σε θελουν σε μοτiβo εξωτερικου συνεργατη. Τα ιδωτικα σχολεια δεν ειναι γαλαντομες επιχειρησεις ειναι σαράφηδες. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:01 Η Κλημεντίνη: #7 01-07-21 16:01 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-07-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. Click για ανάπτυξη... Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #9 01-07-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 Georgiaaa_ nefelakii Claire05 Κατερίνα Ταφ lent000 thesecretfemme Deadly_sorrowX Steve9393 dimitris-R9 shadow sevmary Ksenia. Ksenia77 Αναστασία197 Yiannis98 thecrazycretan Clary Nikoleta_Giann Superhuman Jennoulajennaki globglogabgalab johnsala ggl Αριάνα123 lnesb Ryuzaki Ada ada Κλημεντίνη Georgekk SlimShady hirasawayui Memetchi Viedo Lathy nucomer eukleidhs1821 barkos Φινεύς MarcoReus Scandal tsiobieman DeWiN Jimmy20 Dimitris9 MaryVok Έμμα Unboxholics Johnman97 korlef pacheiko angies Dr. Gl. Luminous Panagiotis849 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 01-07-21 14:16 Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηδακη πηγαν περιπατο. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 MaryVok Νεοφερμένο μέλος Η MaryVok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:20 Η MaryVok έγραψε: #5 01-07-21 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηζακη πηγαν περιπατο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 15:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-07-21 15:01 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! Click για ανάπτυξη... Οι σχολικοι ψυχολογοι δεν εντασονται στους εκπαιδευτικους νομιζω ειναι φρεσκοι στην εκπαιδευση, οποτε στην καλυτερη να δωσουν μισθο πτυχιου δημοσιου ΠΕ δηλαδη 850€ καθαρα. Αν δεν σε θελουν σε μοτiβo εξωτερικου συνεργατη. Τα ιδωτικα σχολεια δεν ειναι γαλαντομες επιχειρησεις ειναι σαράφηδες. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:01 Η Κλημεντίνη: #7 01-07-21 16:01 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-07-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. Click για ανάπτυξη... Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #9 01-07-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 Georgiaaa_ nefelakii Claire05 Κατερίνα Ταφ lent000 thesecretfemme Deadly_sorrowX Steve9393 dimitris-R9 shadow sevmary Ksenia. Ksenia77 Αναστασία197 Yiannis98 thecrazycretan Clary Nikoleta_Giann Superhuman Jennoulajennaki globglogabgalab johnsala ggl Αριάνα123 lnesb Ryuzaki Ada ada Κλημεντίνη Georgekk SlimShady hirasawayui Memetchi Viedo Lathy nucomer eukleidhs1821 barkos Φινεύς MarcoReus Scandal tsiobieman DeWiN Jimmy20 Dimitris9 MaryVok Έμμα Unboxholics Johnman97 korlef pacheiko angies Dr. Gl. Luminous Panagiotis849 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηδακη πηγαν περιπατο.
MaryVok Νεοφερμένο μέλος Η MaryVok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 14:20 Η MaryVok έγραψε: #5 01-07-21 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηζακη πηγαν περιπατο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 15:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-07-21 15:01 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! Click για ανάπτυξη... Οι σχολικοι ψυχολογοι δεν εντασονται στους εκπαιδευτικους νομιζω ειναι φρεσκοι στην εκπαιδευση, οποτε στην καλυτερη να δωσουν μισθο πτυχιου δημοσιου ΠΕ δηλαδη 850€ καθαρα. Αν δεν σε θελουν σε μοτiβo εξωτερικου συνεργατη. Τα ιδωτικα σχολεια δεν ειναι γαλαντομες επιχειρησεις ειναι σαράφηδες. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:01 Η Κλημεντίνη: #7 01-07-21 16:01 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-07-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. Click για ανάπτυξη... Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #9 01-07-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 Georgiaaa_ nefelakii Claire05 Κατερίνα Ταφ lent000 thesecretfemme Deadly_sorrowX Steve9393 dimitris-R9 shadow sevmary Ksenia. Ksenia77 Αναστασία197 Yiannis98 thecrazycretan Clary Nikoleta_Giann Superhuman Jennoulajennaki globglogabgalab johnsala ggl Αριάνα123 lnesb Ryuzaki Ada ada Κλημεντίνη Georgekk SlimShady hirasawayui Memetchi Viedo Lathy nucomer eukleidhs1821 barkos Φινεύς MarcoReus Scandal tsiobieman DeWiN Jimmy20 Dimitris9 MaryVok Έμμα Unboxholics Johnman97 korlef pacheiko angies Dr. Gl. Luminous Panagiotis849 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο μισθος νεου νηπιαγωγου 0-2 ετη ειναι ΜΚ1 -->1092€ μικτα Μείον τις Κρατήσεις ΙΚΑ= -12,5% ΕΤΕΑ=-3,5% Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης=? ΦΜΥ=? Καθε ωρα υπερωριας 10€ μικτα μεχρι 20 ωρες το μηνα . Αν και τωρα με τον νομο χατζηζακη πηγαν περιπατο. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 15:01 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 01-07-21 15:01 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! Click για ανάπτυξη... Οι σχολικοι ψυχολογοι δεν εντασονται στους εκπαιδευτικους νομιζω ειναι φρεσκοι στην εκπαιδευση, οποτε στην καλυτερη να δωσουν μισθο πτυχιου δημοσιου ΠΕ δηλαδη 850€ καθαρα. Αν δεν σε θελουν σε μοτiβo εξωτερικου συνεργατη. Τα ιδωτικα σχολεια δεν ειναι γαλαντομες επιχειρησεις ειναι σαράφηδες. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:01 Η Κλημεντίνη: #7 01-07-21 16:01 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-07-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. Click για ανάπτυξη... Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #9 01-07-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 Georgiaaa_ nefelakii Claire05 Κατερίνα Ταφ lent000 thesecretfemme Deadly_sorrowX Steve9393 dimitris-R9 shadow sevmary Ksenia. Ksenia77 Αναστασία197 Yiannis98 thecrazycretan Clary Nikoleta_Giann Superhuman Jennoulajennaki globglogabgalab johnsala ggl Αριάνα123 lnesb Ryuzaki Ada ada Κλημεντίνη Georgekk SlimShady hirasawayui Memetchi Viedo Lathy nucomer eukleidhs1821 barkos Φινεύς MarcoReus Scandal tsiobieman DeWiN Jimmy20 Dimitris9 MaryVok Έμμα Unboxholics Johnman97 korlef pacheiko angies Dr. Gl. Luminous Panagiotis849 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικότατη απάντηση σας! Click για ανάπτυξη... Οι σχολικοι ψυχολογοι δεν εντασονται στους εκπαιδευτικους νομιζω ειναι φρεσκοι στην εκπαιδευση, οποτε στην καλυτερη να δωσουν μισθο πτυχιου δημοσιου ΠΕ δηλαδη 850€ καθαρα. Αν δεν σε θελουν σε μοτiβo εξωτερικου συνεργατη. Τα ιδωτικα σχολεια δεν ειναι γαλαντομες επιχειρησεις ειναι σαράφηδες.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:01 Η Κλημεντίνη: #7 01-07-21 16:01 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-07-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. Click για ανάπτυξη... Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #9 01-07-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 Georgiaaa_ nefelakii Claire05 Κατερίνα Ταφ lent000 thesecretfemme Deadly_sorrowX Steve9393 dimitris-R9 shadow sevmary Ksenia. Ksenia77 Αναστασία197 Yiannis98 thecrazycretan Clary Nikoleta_Giann Superhuman Jennoulajennaki globglogabgalab johnsala ggl Αριάνα123 lnesb Ryuzaki Ada ada Κλημεντίνη Georgekk SlimShady hirasawayui Memetchi Viedo Lathy nucomer eukleidhs1821 barkos Φινεύς MarcoReus Scandal tsiobieman DeWiN Jimmy20 Dimitris9 MaryVok Έμμα Unboxholics Johnman97 korlef pacheiko angies Dr. Gl. Luminous Panagiotis849 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 01-07-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. Click για ανάπτυξη... Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #9 01-07-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 Georgiaaa_ nefelakii Claire05 Κατερίνα Ταφ lent000 thesecretfemme Deadly_sorrowX Steve9393 dimitris-R9 shadow sevmary Ksenia. Ksenia77 Αναστασία197 Yiannis98 thecrazycretan Clary Nikoleta_Giann Superhuman Jennoulajennaki globglogabgalab johnsala ggl Αριάνα123 lnesb Ryuzaki Ada ada Κλημεντίνη Georgekk SlimShady hirasawayui Memetchi Viedo Lathy nucomer eukleidhs1821 barkos Φινεύς MarcoReus Scandal tsiobieman DeWiN Jimmy20 Dimitris9 MaryVok Έμμα Unboxholics Johnman97 korlef pacheiko angies Dr. Gl. Luminous Panagiotis849 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: 960 καθαρά είναι με μεταπτυχιακό. Για δημόσιο σχολείο μιλάω ως πε23. Click για ανάπτυξη... Το μεταπτυχιακο πληρωνεται?
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:03 Η Κλημεντίνη: #9 01-07-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Volo99 Georgiaaa_ nefelakii Claire05 Κατερίνα Ταφ lent000 thesecretfemme Deadly_sorrowX Steve9393 dimitris-R9 shadow sevmary Ksenia. Ksenia77 Αναστασία197 Yiannis98 thecrazycretan Clary Nikoleta_Giann Superhuman Jennoulajennaki globglogabgalab johnsala ggl Αριάνα123 lnesb Ryuzaki Ada ada Κλημεντίνη Georgekk SlimShady hirasawayui Memetchi Viedo Lathy nucomer eukleidhs1821 barkos Φινεύς MarcoReus Scandal tsiobieman DeWiN Jimmy20 Dimitris9 MaryVok Έμμα Unboxholics Johnman97 korlef pacheiko angies Dr. Gl. Luminous Panagiotis849 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MaryVok: Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις σε ιδιωτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε τι κυμαίνεται ο μισθός του ψυχολογου; Έχω συνέντευξη σε λίγες μέρες και δε θέλω να είμαι απροετοίμαστη όταν έρθει εκείνη η ώρα! Click για ανάπτυξη... Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Το μεταπτυχιακο πληρωνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 01-07-21 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα? Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Για ένα γνωστό αμερικικανικο κολλέγιο στην Αθήνα που ξέρω ο μισθός παλι είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τώρα για νηπιαγωγεία κτλ κι λιγότερο επιφανή ιδρύματα νομίζω είναι πολλά να ζητήσεις τοσα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουλίου 2021 Ναι, και το διδακτορικό. Ανεβαίνεις μισθολογικά κλιμάκια. Με διδακτορικο πας ΜΚ4 Click για ανάπτυξη... Εμας γιατι δεν μας το πληρωνουν επειδη ειναι κολλημενο με το διπλωμα?
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2021 στις 16:34 Ο Dias έγραψε: #11 01-07-21 16:34 Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος) Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιουλίου 2021
Ο μισθός ψυχολόγου (απόφοιτος ΑΕΙ) σε δημόσιο σχολείο είναι καθαρά 885,75 € (όσο και όλων των αναπληρωτών). (Η κυρία δεν είναι ψυχολόγος)