Μια αλλη φοιτητικη ζωη...

Whoiskyri

Νεοφερμένος

Ο Whoiskyri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ειμαι 20 στα 21 και περασα Τεχνολογια Τροφιμων στη Καλαματα. Οταν ειδα τα αποτελεσματα δεν ηθελα καθολου να παω εκει και εφυγα Γερμανια για 2 χρονια ωσπου δεν αντεξα και γυρισα. Φετος ηθελα να κανω μεταγραφη στη Θεσσαλονικη και λογω νεας κυβερνησης δεν μπορεσα. Πλεον ειναι Φεβρουάριος, εμενα Θεσσαλονιμη τοσους μηνες και τωρα πρεπει να φυγω για Καλαματα γιατι ειναι η μονη μου λυση. Εδω και 1 εβδομαδα ειμαι πολυ ασχημα ψυχολογικα, για αυτο μπηκα και στον κοπο να γραψω εδω για πρωτη φορα.. Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου στα 26 του να ειναι ακομη Καλαματα. Καταγομαι απο Δραμα και περαν της μεγαλης αποστασεως, δεν μπορω να με φανταστω σε μια τετοια πολη. Παντα ηθελα να σπουδασω σε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα καθως ασχολουμαι με το μοντελινκ και μονο σε αυτες τις δυο μπορεις να κανεις πραγματα. Ειναι τοσα που θα αφησω πισω και απλα στη σκεψη ποναει η καρδια μου.. Σκεφτομουν να ξαναδωσω αλλα σε 3 μηνες ποσο πιθανο ειναι να μπορεσω να γραψω; Δεν ξερω τι να κανω, το μονο που θελω ειναι μερικες συμβουλες να ηρεμησω..
 

Αλκης Κ.

Δραστήριο μέλος

Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.
Αναγκαστικα ξαναδινεις του χρονου αφου δεν μπορεις Καλαματα,δωσε και φετος βεβαια ποτε δεν ξερεις δεν χανεις κατι.
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Δε χάνεις κάτι να ξαναδώσεις και φέτος, αλλά πέρα από το μόντελινγκ, με τι άλλο καταπιάνεσαι. Ή, βασικά, δεν είναι αυτό το θέμα. Τι θέλεις από τη ζωή σου; Για ποιον λόγο επέλεξες αυτή τη σχολή; Ήταν στόχος σου, μπήκες από ανάγκη, σε ενδιαφέρει το αντικείμενο;

Κατανοητό το να νιώθεις στενοχωρημένος, αλλά μην τα βάφεις μαύρα. Από την τωρινή δουλειά σου έχεις πάρει πληροφορίες για το τι προοπτικές έχεις στην Καλαμάτα;
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το αντικείμενο του Τμήματος που έχεις εισαχθεί είναι σύγχρονο, δημοφιλές και αναλογικά με άλλα αντικείμενα, με αρκετά καλές διεξόδους στην αγορά εργασίας.
Το θέμα είναι πόσο σε ενδιαφέρει. Θέλεις να σπουδάσεις επειδή "έτυχε" και μπήκες ή επειδή πραγματικά το επιθυμείς;
Αν το επιθυμείς, τότε ή θα αποφασίσεις να διαθέσεις κάποια χρόνια προκειμένου να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου εκεί ή θα προετοιμαστείς για τις πανελλαδικές του 2021 με σκοπό να διεκδικήσεις ένα παρεμφερές Τμήμα στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη όπου παράλληλα θα εργάζεσαι.
Το μόντελινγκ στην Ελλάδα έχει λίγες ευκαιρίες ακόμα και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη οπότε επιλέγοντας την Καλαμάτα δεν θα μπορείς να εργαστείς.
Επίσης δεν σημαίνει ότι επειδή το Τμήμα αυτό έχει λίγα μορια εισαγωγής, θα είναι το ίδιο εύκολο να το σπουδάσεις. Το πρόγραμμα σπουδών είναι ζόρικο, με απαιτητικά μαθήματα! Ρίξε μια ματιά στο σάιτ, στην περιγραφή των διδασκόμενων μαθημάτων ανά εξάμηνο να πάρεις μια ιδέα και να δεις αν έχεις το σχετικό υπόβαθρο γνώσεων, τις δυνάμεις και την όρεξη να ανταποκριθείς. Είναι κρίμα να χάσεις άδικα τον χρόνο σου!
Αν πάλι δεν το επιθυμείς, τότε ξέχασέ το! Βρες τι είναι αυτό που θα σε ικανοποιούσε να κάνεις στη ζωή σου και κάνε ένα πλάνο για να το πετύχεις!
Το ξέρω ότι έχει πελαγώσει όμως τα πράγματα είναι απλά!
Τις δυο-τρεις ερωτήσεις που ανέφερα παραπάνω θα κάνεις στον εαυτό σου και η απάντηση θα δοθεί τόσο εύκολα που ακόμα κι εσύ ο ίδιος, δεν θα το πιστεύεις!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top