mar33 Νεοφερμένο μέλος Η mar33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 17:11 Η mar33 έγραψε: #1 09-07-24 17:11 Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #2 09-07-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από mar33: Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... Να δηλώσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και μην ακούς αυτούς που σε προτρέπουν να κάνεις κάτι άλλο. Μια χαρά είναι το παδα. Ποια αλλη εναλλακτική σου προτείνουν δηλαδή αυτοί που σε προτρέπουν; mar33 Νεοφερμένο μέλος Η mar33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 19:25 Η mar33 έγραψε: #3 09-07-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να δηλώσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και μην ακούς αυτούς που σε προτρέπουν να κάνεις κάτι άλλο. Μια χαρά είναι το παδα. Ποια αλλη εναλλακτική σου προτείνουν δηλαδή αυτοί που σε προτρέπουν; Click για ανάπτυξη... Οποιοδήποτε άλλο τμήμα σε ΕΚΠΑ η Παπει μου προτείνουν λέγοντας πως το Παδα δεν είναι εξίσου καλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 22:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 09-07-24 22:07 Αρχική Δημοσίευση από mar33: Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... ε αμα εχεις ενδιασμους δηλωσε κατι αλλο... Παντως τα ΤΕΙ πειραια αθηνας ειχαν πολυ μεγαλη απήχηση και εμπιστοσυνη στην εγχωρια αγορα.. Με τι την συγκρινεις..?μηπως με ημμυ εμπ Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 02:19 Ο Arvacon έγραψε: #5 10-07-24 02:19 Αρχική Δημοσίευση από mar33: δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... Τι σημαινει δεν εχει τοση αξια ομως? Εψαξες το προγραμμα σπουδων του? Ειδες τα μαθηματα που κανουν και σε χαλασε κατι σε αυτα, ή απλα εχεις σκαλωσει μονο στο οτι ηταν πρωην ΤΕΙ και το βλεπεις με κακο ματι? Δηλωσε το αν το θες πραγματικα και μην ακους τι λενε οι αλλοι. Βασικα θες να σπουδασεις κατι για σενα ή απλα για να κανεις χαρουμενους τους αλλους? Αυτο πρεπει να αναλογιστεις... xristos_k Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:38 Ο xristos_k: #6 10-07-24 15:38 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 10-07-24 15:48 Αρχική Δημοσίευση από xristos_k: Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. Click για ανάπτυξη... Η σχολη ειναι ηδη στο τοπ των αλλων οποτε που να την παει η πολυτεχνοποιηση παραπανω? Τα στοιχεια δειχνουν ελαφρα πτωση,,περυσι ηταν στα 15276 επανω 24 κατω 23 σειρα εκθεση μαθηματικα πληροφορικη αοθ Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 16:09 Ο Wanolhs έγραψε: #8 11-07-24 16:09 Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 18:57 Ο Arvacon έγραψε: #9 11-07-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #2 09-07-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από mar33: Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... Να δηλώσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και μην ακούς αυτούς που σε προτρέπουν να κάνεις κάτι άλλο. Μια χαρά είναι το παδα. Ποια αλλη εναλλακτική σου προτείνουν δηλαδή αυτοί που σε προτρέπουν; mar33 Νεοφερμένο μέλος Η mar33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 19:25 Η mar33 έγραψε: #3 09-07-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να δηλώσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και μην ακούς αυτούς που σε προτρέπουν να κάνεις κάτι άλλο. Μια χαρά είναι το παδα. Ποια αλλη εναλλακτική σου προτείνουν δηλαδή αυτοί που σε προτρέπουν; Click για ανάπτυξη... Οποιοδήποτε άλλο τμήμα σε ΕΚΠΑ η Παπει μου προτείνουν λέγοντας πως το Παδα δεν είναι εξίσου καλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 22:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 09-07-24 22:07 Αρχική Δημοσίευση από mar33: Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... ε αμα εχεις ενδιασμους δηλωσε κατι αλλο... Παντως τα ΤΕΙ πειραια αθηνας ειχαν πολυ μεγαλη απήχηση και εμπιστοσυνη στην εγχωρια αγορα.. Με τι την συγκρινεις..?μηπως με ημμυ εμπ Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 02:19 Ο Arvacon έγραψε: #5 10-07-24 02:19 Αρχική Δημοσίευση από mar33: δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... Τι σημαινει δεν εχει τοση αξια ομως? Εψαξες το προγραμμα σπουδων του? Ειδες τα μαθηματα που κανουν και σε χαλασε κατι σε αυτα, ή απλα εχεις σκαλωσει μονο στο οτι ηταν πρωην ΤΕΙ και το βλεπεις με κακο ματι? Δηλωσε το αν το θες πραγματικα και μην ακους τι λενε οι αλλοι. Βασικα θες να σπουδασεις κατι για σενα ή απλα για να κανεις χαρουμενους τους αλλους? Αυτο πρεπει να αναλογιστεις... xristos_k Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:38 Ο xristos_k: #6 10-07-24 15:38 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 10-07-24 15:48 Αρχική Δημοσίευση από xristos_k: Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. Click για ανάπτυξη... Η σχολη ειναι ηδη στο τοπ των αλλων οποτε που να την παει η πολυτεχνοποιηση παραπανω? Τα στοιχεια δειχνουν ελαφρα πτωση,,περυσι ηταν στα 15276 επανω 24 κατω 23 σειρα εκθεση μαθηματικα πληροφορικη αοθ Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 16:09 Ο Wanolhs έγραψε: #8 11-07-24 16:09 Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 18:57 Ο Arvacon έγραψε: #9 11-07-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mar33: Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... Να δηλώσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και μην ακούς αυτούς που σε προτρέπουν να κάνεις κάτι άλλο. Μια χαρά είναι το παδα. Ποια αλλη εναλλακτική σου προτείνουν δηλαδή αυτοί που σε προτρέπουν;
mar33 Νεοφερμένο μέλος Η mar33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 19:25 Η mar33 έγραψε: #3 09-07-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να δηλώσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και μην ακούς αυτούς που σε προτρέπουν να κάνεις κάτι άλλο. Μια χαρά είναι το παδα. Ποια αλλη εναλλακτική σου προτείνουν δηλαδή αυτοί που σε προτρέπουν; Click για ανάπτυξη... Οποιοδήποτε άλλο τμήμα σε ΕΚΠΑ η Παπει μου προτείνουν λέγοντας πως το Παδα δεν είναι εξίσου καλο ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 22:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 09-07-24 22:07 Αρχική Δημοσίευση από mar33: Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... ε αμα εχεις ενδιασμους δηλωσε κατι αλλο... Παντως τα ΤΕΙ πειραια αθηνας ειχαν πολυ μεγαλη απήχηση και εμπιστοσυνη στην εγχωρια αγορα.. Με τι την συγκρινεις..?μηπως με ημμυ εμπ Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 02:19 Ο Arvacon έγραψε: #5 10-07-24 02:19 Αρχική Δημοσίευση από mar33: δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... Τι σημαινει δεν εχει τοση αξια ομως? Εψαξες το προγραμμα σπουδων του? Ειδες τα μαθηματα που κανουν και σε χαλασε κατι σε αυτα, ή απλα εχεις σκαλωσει μονο στο οτι ηταν πρωην ΤΕΙ και το βλεπεις με κακο ματι? Δηλωσε το αν το θες πραγματικα και μην ακους τι λενε οι αλλοι. Βασικα θες να σπουδασεις κατι για σενα ή απλα για να κανεις χαρουμενους τους αλλους? Αυτο πρεπει να αναλογιστεις... xristos_k Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:38 Ο xristos_k: #6 10-07-24 15:38 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 10-07-24 15:48 Αρχική Δημοσίευση από xristos_k: Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. Click για ανάπτυξη... Η σχολη ειναι ηδη στο τοπ των αλλων οποτε που να την παει η πολυτεχνοποιηση παραπανω? Τα στοιχεια δειχνουν ελαφρα πτωση,,περυσι ηταν στα 15276 επανω 24 κατω 23 σειρα εκθεση μαθηματικα πληροφορικη αοθ Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 16:09 Ο Wanolhs έγραψε: #8 11-07-24 16:09 Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 18:57 Ο Arvacon έγραψε: #9 11-07-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Να δηλώσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και μην ακούς αυτούς που σε προτρέπουν να κάνεις κάτι άλλο. Μια χαρά είναι το παδα. Ποια αλλη εναλλακτική σου προτείνουν δηλαδή αυτοί που σε προτρέπουν; Click για ανάπτυξη... Οποιοδήποτε άλλο τμήμα σε ΕΚΠΑ η Παπει μου προτείνουν λέγοντας πως το Παδα δεν είναι εξίσου καλο
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2024 στις 22:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 09-07-24 22:07 Αρχική Δημοσίευση από mar33: Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... ε αμα εχεις ενδιασμους δηλωσε κατι αλλο... Παντως τα ΤΕΙ πειραια αθηνας ειχαν πολυ μεγαλη απήχηση και εμπιστοσυνη στην εγχωρια αγορα.. Με τι την συγκρινεις..?μηπως με ημμυ εμπ Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 02:19 Ο Arvacon έγραψε: #5 10-07-24 02:19 Αρχική Δημοσίευση από mar33: δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... Τι σημαινει δεν εχει τοση αξια ομως? Εψαξες το προγραμμα σπουδων του? Ειδες τα μαθηματα που κανουν και σε χαλασε κατι σε αυτα, ή απλα εχεις σκαλωσει μονο στο οτι ηταν πρωην ΤΕΙ και το βλεπεις με κακο ματι? Δηλωσε το αν το θες πραγματικα και μην ακους τι λενε οι αλλοι. Βασικα θες να σπουδασεις κατι για σενα ή απλα για να κανεις χαρουμενους τους αλλους? Αυτο πρεπει να αναλογιστεις... xristos_k Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:38 Ο xristos_k: #6 10-07-24 15:38 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 10-07-24 15:48 Αρχική Δημοσίευση από xristos_k: Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. Click για ανάπτυξη... Η σχολη ειναι ηδη στο τοπ των αλλων οποτε που να την παει η πολυτεχνοποιηση παραπανω? Τα στοιχεια δειχνουν ελαφρα πτωση,,περυσι ηταν στα 15276 επανω 24 κατω 23 σειρα εκθεση μαθηματικα πληροφορικη αοθ Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 16:09 Ο Wanolhs έγραψε: #8 11-07-24 16:09 Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 18:57 Ο Arvacon έγραψε: #9 11-07-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mar33: Γεια σας,ενοψή μηχανογραφικού θα ήθελα να ρωτήσω κάτι Το τμήμα Μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο Παδα είναι καλό? Επειδή θέλω να το δηλώσω αλλά ακούω διάφορα πως επειδή είναι τμήμα του Παδα αντιμετωπίζεται το πτυχίο ακόμη σαν ΤΕΙ και πως δεν αξίζει,δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... ε αμα εχεις ενδιασμους δηλωσε κατι αλλο... Παντως τα ΤΕΙ πειραια αθηνας ειχαν πολυ μεγαλη απήχηση και εμπιστοσυνη στην εγχωρια αγορα.. Με τι την συγκρινεις..?μηπως με ημμυ εμπ
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 02:19 Ο Arvacon έγραψε: #5 10-07-24 02:19 Αρχική Δημοσίευση από mar33: δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... Τι σημαινει δεν εχει τοση αξια ομως? Εψαξες το προγραμμα σπουδων του? Ειδες τα μαθηματα που κανουν και σε χαλασε κατι σε αυτα, ή απλα εχεις σκαλωσει μονο στο οτι ηταν πρωην ΤΕΙ και το βλεπεις με κακο ματι? Δηλωσε το αν το θες πραγματικα και μην ακους τι λενε οι αλλοι. Βασικα θες να σπουδασεις κατι για σενα ή απλα για να κανεις χαρουμενους τους αλλους? Αυτο πρεπει να αναλογιστεις... xristos_k Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:38 Ο xristos_k: #6 10-07-24 15:38 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 10-07-24 15:48 Αρχική Δημοσίευση από xristos_k: Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. Click για ανάπτυξη... Η σχολη ειναι ηδη στο τοπ των αλλων οποτε που να την παει η πολυτεχνοποιηση παραπανω? Τα στοιχεια δειχνουν ελαφρα πτωση,,περυσι ηταν στα 15276 επανω 24 κατω 23 σειρα εκθεση μαθηματικα πληροφορικη αοθ Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 16:09 Ο Wanolhs έγραψε: #8 11-07-24 16:09 Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 18:57 Ο Arvacon έγραψε: #9 11-07-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mar33: δεν έχει τόση αξία και με προτρέπουν να μην το δηλώσω παρόλο που το ηθελα Click για ανάπτυξη... Τι σημαινει δεν εχει τοση αξια ομως? Εψαξες το προγραμμα σπουδων του? Ειδες τα μαθηματα που κανουν και σε χαλασε κατι σε αυτα, ή απλα εχεις σκαλωσει μονο στο οτι ηταν πρωην ΤΕΙ και το βλεπεις με κακο ματι? Δηλωσε το αν το θες πραγματικα και μην ακους τι λενε οι αλλοι. Βασικα θες να σπουδασεις κατι για σενα ή απλα για να κανεις χαρουμενους τους αλλους? Αυτο πρεπει να αναλογιστεις...
xristos_k Νεοφερμένο μέλος Ο xristos_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:38 Ο xristos_k: #6 10-07-24 15:38 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 10-07-24 15:48 Αρχική Δημοσίευση από xristos_k: Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. Click για ανάπτυξη... Η σχολη ειναι ηδη στο τοπ των αλλων οποτε που να την παει η πολυτεχνοποιηση παραπανω? Τα στοιχεια δειχνουν ελαφρα πτωση,,περυσι ηταν στα 15276 επανω 24 κατω 23 σειρα εκθεση μαθηματικα πληροφορικη αοθ Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 16:09 Ο Wanolhs έγραψε: #8 11-07-24 16:09 Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 18:57 Ο Arvacon έγραψε: #9 11-07-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2024 στις 15:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 10-07-24 15:48 Αρχική Δημοσίευση από xristos_k: Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. Click για ανάπτυξη... Η σχολη ειναι ηδη στο τοπ των αλλων οποτε που να την παει η πολυτεχνοποιηση παραπανω? Τα στοιχεια δειχνουν ελαφρα πτωση,,περυσι ηταν στα 15276 επανω 24 κατω 23 σειρα εκθεση μαθηματικα πληροφορικη αοθ Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 16:09 Ο Wanolhs έγραψε: #8 11-07-24 16:09 Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 18:57 Ο Arvacon έγραψε: #9 11-07-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xristos_k: Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το μηχανικών πληροφορικής και υπολογιστών στο παδα αν θεωρείται οτι θα ανέβουν οι βάσεις, καθως βρίσκομαι μονο 282 μόρια πάνω απο τις βάσεις της περσινής χρονιάς. Είναι μια σχολή με ζήτηση και καθε χρόνο έχει αύξηση. Click για ανάπτυξη... Η σχολη ειναι ηδη στο τοπ των αλλων οποτε που να την παει η πολυτεχνοποιηση παραπανω? Τα στοιχεια δειχνουν ελαφρα πτωση,,περυσι ηταν στα 15276 επανω 24 κατω 23 σειρα εκθεση μαθηματικα πληροφορικη αοθ
Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 16:09 Ο Wanolhs έγραψε: #8 11-07-24 16:09 Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 18:57 Ο Arvacon έγραψε: #9 11-07-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 18:57 Ο Arvacon έγραψε: #9 11-07-24 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2024 στις 19:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 11-07-24 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Anonymous07 CofT psychoticwaltz aris65 ananas249 giannis06 Kzaro TERMITISSSS thales91 xristos_k mar33 Eleni123- melver Angelikaaa Computer freak xat mixa chjan peter347 Abiogenesis Obi-Wan Kenobi Corfu kitty sakplat Paragontas7000 EFAKIT Leo komm agg41 Nala Arvacon gegeorgiou90 SKG Wanolhs katerinavld Lia 2006 feni Νικολινα V@Per Helen06 ένας τυχαίος ismember Steliosgkougkou Scandal BatGuin Antomar3 panosT436 bibliofagos marina.marina Dr. Gl. Luminous ivannag constansn Alessandra Eliza Student_21 Marianna.diamanti Mammy Nun Mitsaras23 Girlll20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ειμαι 4 μορια πανω απο την βαση του 2023, να εχω ελπιδες ή να το παρατησω τελειως; Click για ανάπτυξη... εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023?
Wanolhs Νεοφερμένο μέλος Ο Wanolhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 02:55 Ο Wanolhs έγραψε: #11 12-07-24 02:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Ναι :') Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Arvacon: Τι εχεις να χασεις? Κανε κ οτι γινει. Click για ανάπτυξη... Σιγουρα δεν εχω κατι να χασω απλως θα ηθελα να ξερω στο περιπου καπως τις πιθανοτητες μου
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2024 στις 10:09 Ο Arvacon έγραψε: #12 12-07-24 10:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει;
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: εισαι 4 μορια πανω απο τι του 2023? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wanolhs: Ναι :') Click για ανάπτυξη... Και ποια σχολή είναι αυτή η Ναι; Τη βάση έχει;