MetalZero2
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ είμαι Επαλ Αʼ και φέτος έδωσα πανελλαδικές και όταν βρουν οι βάσεις πες ότι περνάω εκεί που θέλω (δηλ. στην πρώτη επιλογή μου) και δεν μου αρέσει η σχολή, μπορώ του χρόνου να ξαναδώσω μηχανογραφικό και να προσπαθήσω να περάσω σε άλλη σχολή κάνοντας χρήση του παλιού μου βαθμού (τον φετινών δηλαδή);
Ξέρω ότι έχει δικαίωμα να το κάνει το γενικό αυτό, αλλά για το Επαλ Αʼ δεν ξέρω.
Αυτά, ευχάριστο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paris_2
Νεοφερμένο μέλος

οπως σου ειχα πει,εγω που ρωτησα στο σχολειο μου ειπαν πως δεν γινεται!Για σε όλους. Έχω μια πολύ σημαντική απορία που με έχει βασανίσει πάρα πολλή.
Εγώ είμαι Επαλ Αʼ και φέτος έδωσα πανελλαδικές και όταν βρουν οι βάσεις πες ότι περνάω εκεί που θέλω (δηλ. στην πρώτη επιλογή μου) και δεν μου αρέσει η σχολή, μπορώ του χρόνου να ξαναδώσω μηχανογραφικό και να προσπαθήσω να περάσω σε άλλη σχολή κάνοντας χρήση του παλιού μου βαθμού (τον φετινών δηλαδή);
Ξέρω ότι έχει δικαίωμα να το κάνει το γενικό αυτό, αλλά για το Επαλ Αʼ δεν ξέρω.
Αυτά, ευχάριστο!!!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341
Επισκέπτης

MetalZero2
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδή το μόνο πράγμα που έκαναν είναι που το δυσκόλευσαν. Κανένα καλό δε έκαναν μόνο κακό, τα παλιό καθάρματα του υπουργείου, που να βράσουν στο πιο ζεστό καζάνι της κολάσεως. Κάτι πρέπει να γίνει!!!

Civilara
Περιβόητο μέλος

al_zogo
Νεοφερμένο μέλος

stamataras
Νεοφερμένο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Agahnim
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο αναγνώστης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Agahnim
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασικα εγω για την δηλωση των μηχανογραφικων αναρωτιεμε..... που στα γελ και επαλ η προθεσμια ειναι 1-22 φεβρουαριου....... με τα ΤΕΕ κανεις δεν μας λεει τι γινεται ομως
EDIT:
Από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι απόφοιτοικαι οι μαθητές ΕΠΑ.Λ. (ομάδας Α΄), και οι κάτοχοι πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ, (ημερησίων, εσπερινών) ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στα ΤΕΙ, στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, στις Σχολές Αστυφυλάκων και στις σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό δελτίο ηλεκτρονικά από 3 Μαρτίου μέχρι και 16 Μαρτίου 2010, ως ακολούθως:
Α) Οι μαθητές υποβάλλουν το μηχανογραφικό δελτίο ηλεκτρονικά στην επιτροπή που θα λειτουργεί στο Γραφείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας όπου λειτουργεί το λύκειό τους.
Β) Οι απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ανωτέρω επιτροπή που θα λειτουργεί στο Γραφείο Ε.Ε. ή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του τόπου διαμονής τους.
Οι υποψήφιοι μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο υποβάλλουν στην Επιτροπή επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου τους, αν είναι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ. ή επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίο τους, αν είναι απόφοιτοι ΤΕΕ ή ΤΕΛ. Οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΕΠΑΛ (ομάδα Α) υποβάλλουν βεβαίωση του ΕΠΑΛ ότι φοιτούν στην τελευταία τάξη.
Μέσα στην ίδια προθεσμία και στην ίδια Επιτροπή οι απόφοιτοι ΕΠΑΛ και οι απόφοιτοι Β΄ κύκλου ΤΕΕ (ημερησίων, εσπερινών), με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, πρέπει να υποβάλουν μαζί με το μηχανογραφικό τους δελτίο και σχετική αίτηση συνοδευόμενη από την προβλεπόμενη γνωμάτευση.
Εφιστάται ιδιαιτέρως η προσοχή των ενδιαφερομένων στην υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου στην παραπάνω προθεσμία και επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση στην προθεσμία αυτή. Όποιος δεν υποβάλλει μηχανογραφικό δελτίο αποκλείεται από τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Τονίζεται τέλος ότι για την υποβοήθηση και ενημέρωση των υποψηφίων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων www.ypepth.gr/exams έχουν αναρτηθεί δύο υποδείγματα του μηχανογραφικού δελτίου (ένα για τους αποφοίτους ΤΕΕ και ένα για ΕΠΑΛ-ομάδας Α) προκειμένου να τα μελετήσουν έγκαιρα και να τα χρησιμοποιήσουν ως βοήθημα κατά την προσέλευσή τους στην αρμόδια επιτροπή. Τα σχετικά υποδείγματα μπορεί να αναζητηθούν και από τα ΕΠΑ.Λ.
Οι υποψήφιοι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου γιατί μετά την ηλεκτρονική κατάθεσή του δεν επιτρέπεται καμιά διόρθωση ή αλλαγή.
μηχανογραφικό ΤΕΕ 2010
μηχανογραφικό ΕΠΑΛ (Α ομάδα) 2010
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

P.S Αν και δεν έχει σημασία γιατί ηλεκτρονικά θα το περάσατε αλλά για να μην αγχώνεστε...
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

κωστα μην τρελενεσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!την δευτερα στο πρωτο επαλ αθηνων στο μεταξουργειο τα παραδειδουμε τα μηχανογραφικα στις 2:30 πρεπει να ημαστε εκει, μηπως θα ειναι κανενας αλλος απο εσας στο μεταξουργειο???
![]()
Αρε Λαζαρε....

Τι σχολες δηλωσες Λαζαρε η ακομη δεν αποφασισες??? Εγω παντως ακομη,ειμαι σε διλημα για πολλες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.