ZIGFRID
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epsilon
Δραστήριο μέλος

Ρε παλικάρι μου αφού δεν είχες σκοπό να πας τότε τι τη δηλωσες?Στερεις έτσι μια θέση από ένα άλλο παιδί που ήθελε να μπει.Και δεν μιλάμε για καμία χαμηλοβαθμη σχολή,για πολυτεχνειο μιλάμε.δεν ξαναδινω λογο της πολης αλλα λογο της σχολης.θελω πολιτικων μηχανικων και οχι μηχανολογων.
_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

epsilon
Δραστήριο μέλος

Ας δηλωνες κάποια πιο χαμηλοβαθμη σχολή που πιθανώς να σ΄αρεσε για να μη μείνεις και απ΄εξω.Ας δηλωνες ένα μαθηματικό,ενα φυσικό τεσπα φταίει και το σύστημα που αφήνει τους υποψήφιους να δηλώνουν όσες σχολές θέλουν.και τι να κανω ρε παλικαρε να μν δηλωσω καμια αλλη εκτος απο πολιτικων μηχανικων???δν πρεπει να δηλωσω και γω μια σχολη για να παω καπου απ την στιγμη που δν την πιανω???
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

epsilon
Δραστήριο μέλος

Ναι μετά όμως μη λέτε ότι είναι οι βάσεις υψηλές και δεν μπορείτε να μπείτε γιατί όπως σκέφτονται πολλά παιδιά με πολλά μορια έτσι πολλοί μένουν απ΄εξω.Όχι ρε παιδιά τι λέτε τώρα.Πως δεν θα την δηλώσει?Στις πανελλήνιες ο καθένας είναι με τον εαυτό του όχι με τους άλλους και είναι λογικότατο.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατ' εμε ενταξει εκτος του οτι πρεπει να μπαινει ο καθενας ελευθερα στη σχολη της προτιμησης του με συγκεκριμενες διαδικασιες που διαφοροποιουνται απο σχολη σε σχολη , πρεπει και τα πραγματα να ειναι πιο αυστηρα μεσα στο πανεπιστημιο.
Αλλα αυτο ειναι off. Απλα ενα σχολιο.

MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tsol
Νεοφερμένο μέλος

_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

κανεις λαθος αν δεν πιασω πολιτικων θελω μηχ μηχ ειναι η δευτερη επιλογη μου.απλα θελω να ξαναπροσπαθησω μπας και πιασω πολιτικων.τι φταιω εγω που δεν περασες ρε φιλε αυτη εχω για 2η επιλογη,να μεινω εγω απ εξω δηλαδη για να την πιασεις εσυ???απο τη στιγμη που εκαναν πολλοι αυτο π εκανες κ εσυ(περασατε σε αυτο το τμημα κ ξαναδινετε) ειναι λογικο να ειμαι 800 μορια πανω απο την περυσινη βαση και να χανω τη σχολη....οποιος δεν θελει τν σχολη δεν την δηλωνει...
ektor
Νεοφερμένο μέλος

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

κανεις λαθος αν δεν πιασω πολιτικων θελω μηχ μηχ ειναι η δευτερη επιλογη μου.απλα θελω να ξαναπροσπαθησω μπας και πιασω πολιτικων.τι φταιω εγω που δεν περασες ρε φιλε αυτη εχω για 2η επιλογη,να μεινω εγω απ εξω δηλαδη για να την πιασεις εσυ???
εγω πιστευω πως καλα εκανες και δηλωσες και μηχ μηχ(παροτι ,χωρις παρεξηγηση,πιστευω πως μιλας λιγο εγωιστκα και εκ του ασφαλους) γιατι πολυ απλα μπορει να συνειδητοποιησες οτι αυτο που θελεις να κανεις ειναι να εργαζεσαι ως πολιτικος μηχανικος...!απλα ηθελα να επισημανω το γεγονος οτι ως αποφοιτος μηχανολογος μηχανικος μπορεις να μπεις στο 5ο εξαμηνο των Πολιτικων Μηχανικων ΕΜΠ(αν σε ενδιαφερει η αθηνα) δινοντας μαθηματα,στις κατατακτηριες,τα οποια τα κανεις εις διπλουν στους μηχ μηχ!μια προταση απλα ειπα...η αποφαση ειναι δικη σου!:no1:
_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένο μέλος

Samy
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιστευω πως ο καθενας στις πανελληνιες κοιταει τον εαυτο του γιατι κρινετε το μελλον του και οχι τον αλλον...
συμφωνοι...:no1:!εγω σχολιασα το τροπο που το εθεσες

Civilara
Περιβόητο μέλος

συμφωνοι...:no1:!εγω σχολιασα το τροπο που το εθεσες!παρ αυτα δεν υπαρχει λογος να επεκταθω...ευχομαι καλη τυχη σε οτι και αν αποφασισεις :no1:!αλλα ξανασκεψου το τιτλο "Πολιτικος-Μηχανολογος Μηχανικος"!εμενα μου θυμιζει πολυμιξερ...ενω παραλληλα με εξιταρει!
![]()
Κι εμένα

"Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ-Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ". Ουαααααααααααουυυυυυυυυ

arximidis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι εμένα.
"Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ-Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ". Ουαααααααααααουυυυυυυυυ.
Κάποιον πρέπει να ξέρω με αυτούς τους τίτλους..κάποιον μου θυμίζει.

(Είναι ανάγκη να αναφέρεις και τα ιδρύματα?

Civilara
Περιβόητο μέλος

Κάποιον πρέπει να ξέρω με αυτούς τους τίτλους..κάποιον μου θυμίζει.
(Είναι ανάγκη να αναφέρεις και τα ιδρύματα?)
(Όχι, αλλά αν αναγράφονται και τα ιδρύματα μ' εξιτάρει ακόμα παραπάνω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.