Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης

eleni7272

Νεοφερμένο μέλος

Η eleni7272 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα!! Βγήκαν οι βαθμοί των πανελληνιων και σκέφτομαι να δηλώσω αυτη τη σχολή του διπαε. Έχω δει το πρόγραμμα σπουδών, που έχει αρκετή φυσική αλλά γενικά ξέρετε τι επαγγελματική αποκατάσταση εχει; Ως τι μπορείς να εργαστείς αποφοιτώντας από αυτή τη σχολή και γενικά αξιζει; Σπουδάζει κανένας σε αυτη τη σχολη; Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποιος μπορούσε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Γενικά είμαι ανάμεσα σε αυτήν την σχολή και γεωπονιας διπαε.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.228 μηνύματα.
Έχει πολλά μαθηματικά και θέλει διάβασμα αν θες να πας καλά.

Πάντως αν μιλάς για ΔΙΠΑΕ το πανεπιστήμιο έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ και η εν λόγω σχολή είναι πολύ θελκτική.

eleni7272

Νεοφερμένο μέλος

Η eleni7272 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Έχει πολλά μαθηματικά και θέλει διάβασμα αν θες να πας καλά.

Πάντως αν μιλάς για ΔΙΠΑΕ το πανεπιστήμιο έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ και η εν λόγω σχολή είναι πολύ θελκτική.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Επειδή ήμουν θετική και όχι οικονομικά νομίζω δεν θα με δυσκολέψει τόσο.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.228 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Επειδή ήμουν θετική και όχι οικονομικά νομίζω δεν θα με δυσκολέψει τόσο.
Μακάρι!

Το τμήμα είναι καλό. Το μόνο κακό είναι οι εγκαταστάσεις στη Σίνδο που θυμίζουν λίγο Τσερνόμπιλ.

eleni7272

Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια